|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Trombocitopenija
11.2.2011 22:09:40   
Indy
odnosno smanjen broj trombocita u krvi. da li se itko susreo s tim? ja imam smanjen broj trombocita, sve što je dok. rekla da na to posebno moramo paziti i podvukla olovkom. također pitala jel imam trombozu u obitelji. vi koji isto to imale, jeste išle na neke dodatne pretrage?

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Trombocitopenija
11.2.2011 22:32:39   
natalijax
imam sa trombofilijom al to je povišeni trombociti,neznam vjerovatno su pretrage iste,vadiš krv i nalaz ti dođe kuči za par dana,a kakva je terapija nemam pojma

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 2
12.2.2011 7:41:02   
Točkica28
imala moja frendica, ali sad je okay

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Obrisani korisnik]
12.2.2011 7:51:07   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Točkica28)
  Neposredna veza do poruke: 4
12.2.2011 9:22:22   
m600
moja P je to imala ali to je virus izazvao...trombociti se stalno obnavljaju što mi je bilo fascinantno za vidjeti
ujutro trombociti 74,a popodne par sati kasnije su se popeli na 104 user posted image
a za bolest kao bolest ne znamuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
12.2.2011 11:46:19   
AntonijaV
Moj tata to sad trenutno ima, kao posljedica kemoterapija...i zbog toga mora stati sa terapijama...

ako netko slučajno zna nešto što bi moglo pomoći za dizanje trombocita, bila bi veoma zahvalna da napiše...
znam da mu je doktorica rekla da od ljekova ništa....

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!