|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kada pšenični griz?
7.2.2011 18:32:20   
danery
zanima me (vidim u tablici sa coolinarike) pšenični griz-kako ga pripraviti ako je bejb na AD i kada ga smije početi papati?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kada pšenični griz?
7.2.2011 18:33:44   
danery
ups user posted image user posted image user posted image krivo mjesto....premjestite pliz....sori user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2
7.2.2011 18:40:16   
mamicaa
Ja sam ga pripremala s tim mlijekom koje mi djete jede, moje je ne pergaminu, alergičan na mliječni protein, kada je pio iz bočice pripremala sam ga rijetko da može piti, a sada kada jede sa žlicom stavim gušće, još sam znala dodati krašekspres...... počela sam za doručak to raditi kad mu je bilo 8 mj.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
7.2.2011 19:03:20   
dalila
mislim da pšenica tj. gluten da se ne preporuća prije 6mj. ali to je individualna stvar. Ako ga pripremaš na adapt.mlij. onda uzmi grisolino i pomješaj jer se adaptirano ne kuha. ili ga skuhaj na vodi pa umješaj malo miksanog voćanpr. jabuku da ima bolji okus a možeš i naknadno u malo rashlađeno dodat adap.mlijeko

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
7.2.2011 19:17:01   
ikica84
moj nece da jede griz...user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu dalila)
Neposredna veza do poruke: 5
7.2.2011 19:23:15   
lidac0605
Moji su ga počeli jest sa god.dana kad su krenuli i sa kravljim mlijekom...Na ad joj možeš stavit jedino grisolino,od 6 mj.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
7.2.2011 20:14:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu lidac0605)
  Neposredna veza do poruke: 7
   [Brisano sporočilo]
7.2.2011 20:16:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 8
7.2.2011 20:25:34   
NIKy
moja user posted image ima 5.5mj i več par dana jede griz i sutra ću joj napraviti lagane (ne jako guste)žgance.... i ništa joj nikad nije šta god da joj dam jesti... jede brokulu,špinat,vočni jogurt bez komada i voča.... ja sam više stara škola..ne brinem točno sa koliko dana točno-po nekim prpoisima-treba početi to i to jesti... već neko vrijem kad netko jede ga gleda i mljaca ustim,žica :)..papalica je prava.. i pije AD

Naša lavica se rodila 17.08.2010. :))
Ljubav beskrajna - http://www.youtube.com/watch?v=EUNgyKLBzF4

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
7.2.2011 21:10:09   
natalijax
tak sam i ja nekih sedam i pol,osam mjeseci napravila na bočicu i na gusto je znao jest sa kravljim

(Odgovor članu NIKy)
Neposredna veza do poruke: 10
7.2.2011 21:13:24   
Nika 24052006
I ima 9 mj,i još joj nisam nudila griz.Iskreno,uopće mi nije palo na pamet da joj skuham.Sad joj pravim keksolino.Bilo bi super kad bi izumili mrljalino...to bi bila hrana za njuuser posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 11
7.2.2011 21:52:35   
anuska08
ja sam ga u početku radila s vodom i N ga je jela bez beda! Tek s godinu dana sam joj radila s kravljim mlj!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 12
7.2.2011 22:02:29   
Ninaa
Moja ga neće i neće, negdje sa 10 mjeseci sam joj ga počela kuhati na kravljem ali ga neće jesti. Tak negdje sa 6 mjeseci sam joj kuhala žgance, tj palentu na vodi s malo maslaca. I dan danas se davi u njoj, samo sad i malo posolimo i gore stavimo jogurt. Mislim da možeš grisolino prije ili rižolino. A onda od 6 mjesesi su i frutolino i keksolino.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 13
7.2.2011 22:08:42   
maja
Petri još nisam davala, imamo raznih frutolina, rižolina, pa Hippovih kašica sa vodom tako da nisam imala potrebu user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 14
8.2.2011 8:49:03   
Bebys
ja sam jako rano pocela davati...ali to moras odluciti samo jer ako je djete alergicno na gluten....a pise da je to iskljucivo nasljedna stvar...onda ces imati jako problema sa djetetom...ali ako je alergicno bit ce i kasnije...tako sam ja razmisljala....mojoj nije bilo nista...ali ima neke djece kojoj gluten u grizu smeta...

zato kako hoces....odluci sama....sretno

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 15
8.2.2011 16:15:30   
njunja
imala je oko 11 mj kad smo počrli sa kravljim mlijekom i grizom, od onda ništa neće od tih rižolina, čokolina i svih tih ostalih kašica. Nego izmišljam svakave gluposti u griz stavim bananu, jabuku nekad nešto ovisi što mi padne na pamet.

drugi put MAMA
+
treće na putu!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!