|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   unutarnji konci
23.12.2010 12:45:35   
ZVRK
zanima me koliko treba da padnu unutarnji konci poslije poroda????

meni su stavili 2 punta ''unutra''radi sigurnosti rekao doktor i ja ih vidim kada se sagnem i čekam kada če otpasti....
da li znate vi kada????

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.
Neposredna veza do poruke: 1
   [Obrisani korisnik]
23.12.2010 12:47:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: unutarnji konci
23.12.2010 12:48:04   
ZVRK
meni je danas 15 danauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3
23.12.2010 12:48:31   
Točkica28
meni 2 tjedna i ispali van

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 4
23.12.2010 13:10:31   
ikica84
meni su moji ispali 7-8 dan!ispiraj se cajem od hrastove kore,meni je to ubrzalo zarastanje tj ispadanje punata.

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 5
23.12.2010 13:14:33   
bellly
meni je patronažna rekla da se nekoliko puta dnevno polijem sa litrom vode sa dvije zlice soli, da brže zaraste. i mislim da su mi negdje za 14 dana počeli otpadati. ako ne i više... sad se ne sjećam više.

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Brisano sporočilo]
23.12.2010 13:26:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 7
23.12.2010 13:58:08   
ZVRK
mene ništa ne boli niti ne smeta samo ih ja vidimuser posted image  pa me zanima kada će ''nestati''da ja budem slobodnauser posted image
hvala budem vidila još kroz par dana

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 8
25.12.2010 16:24:14   
ejmama
ja nikad nisam virila dole tako da nemam pojmauser posted image user posted image , ja sam imala 1 unutarnji isto reda radi, ali me ništa nije bolilo niti smetalo.

H 07 E 09

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
25.12.2010 18:55:23   
Leluška
Nemam pojma ni koliko sam unutarnjih imala. Kad sam pitala doktora koliko šavova imam, rekel je da imam vanjskih 5 a da unutarnje nije ni brojao!
Jednom mi je med.sestra u bolnici ranu pošpricala obilno bivacyn sprejom, a kasnije sam ja svaki puta na uložak pošpricala sloj tog spreja. Rana me je boljela oko 4-5 tjedana, teško sam sjedila, a koci su se razgradili, nekaj malko je valjda i ispalo - bili su bijeli pa ih nisam ni uočavala na vir80 ulošcima, valjda.
I sada kod poroda koji me čeka se najviše užasavam rezanja i šivanja, ali vele da drugorotkinje rjeđe režu.
Nemam pojma, molim Boga da me ne nežu i da ne popucam!
A držim fige da se konaca što prije riješiš!!!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 10
25.12.2010 19:25:25   
berny
leluška, rodila sam na S Duhu prije 2 tjedna. nisu me rezali a ni cure s kojima sam komunicirala u bolnici. pustili su nas da malo popucamo. imam 2 vanjska i 2 unutarnja. cura koja je bila sa mnom u sobi nije ni popucala. šivaju odmah nakon poroda posteljice i daju anesteziju.
konci mi još nisu ispali ali mogu sjediti, ništa me ne steže i to mi je bitno.

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 11
25.12.2010 20:11:35   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Leluška

ali vele da drugorotkinje rjeđe režu.

A držim fige da se konaca što prije riješiš!!!

ja nisam rezana a moji konci su tamni-crni mislim pa ih vidim lakšeuser posted image

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 12
26.12.2010 16:05:35   
Leluška

IZVORNA PORUKA: berny

leluška, rodila sam na S Duhu prije 2 tjedna. nisu me rezali a ni cure s kojima sam komunicirala u bolnici. pustili su nas da malo popucamo. imam 2 vanjska i 2 unutarnja. cura koja je bila sa mnom u sobi nije ni popucala. šivaju odmah nakon poroda posteljice i daju anesteziju.
konci mi još nisu ispali ali mogu sjediti, ništa me ne steže i to mi je bitno.

Pa ne znam jel bolje da ipak malo cvaknu ili da puste da pukne... kaj ak sve popuca prestrašno???
Joj, valjda bu sve dobro prošlo. Da barem smisle carski bez rezanja trbuha!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 13
26.12.2010 19:44:27   
berny
leluška, bit će dobrp. procijenit će oni što je za tebe bolje.user posted image

(Odgovor članu Leluška)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!