Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 9:02:06
|
|
|
|
maja
|
ja kupila u plodinama, ali po ljeti, nisam vidjela da itko prodaje po zimi Nadam se da ćeš naći
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 9:06:39
|
|
|
|
mama mery
|
ja sam cijelo ljeto odgađala da ih kupim ono ma ima vremena sad kad prvim djeci "njihov cosak" ja nemem stol i stolice
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 9:06:52
|
|
|
|
plavka
|
evo baš ih vidjela u emmezeti!
|
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 9:09:01
|
|
|
|
mama mery
|
evo ovo bi ja,65
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 9:12:29
|
|
|
|
danery
|
bilo je u sparu i emezeti za kupiti,sad nisam vidjela...
|
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 9:14:06
|
|
|
|
maja
|
jedino da pitaš jel ima tko na zalihi, jer mislim da oni to po zimi makivaju
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 12:24:44
|
|
|
|
skorodolazi beba
|
u emezeti ima ...vidjela sam u subotu...
|
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 12:27:49
|
|
|
|
BUMBI
|
Ima u emezzeti
|
|
RE: plasticni stol i stolice 1.12.2010 18:50:48
|
|
|
|
Leluška
|
Mama Mary, preporučam drveni stolić i stolčeke - sigurniji su. Moj je za čas rasturil plastične, a bili su dobri! Mi smo kupili u ikei za malo novca, a kod nas ih ima u kiki. ugoglaj "dostava iz ikee" - možeš naručiti i lik to dofura. Čini mi se da ne dobiš melver, da je to cijena dostave i pogledaj šifru u ikeinom katalogu. Ili jednostavno zamoli nekoga tko ide tamo. Natur boja je drva, a mi smo ih ofarbali u šareno! Sretno!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!