|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: kako ste se osjećale...
22.2.2010 11:43:13   
Anoniman
Ujutru kad sam se probudila osecala sam se najnormalnije, kao da se taj dan nista posebno nece desitiuser posted image Vencanje nam je bilo kasno popodne pa nisam morala da zurim sa sminkom i firzurom,a posto sam imala haljinu umesto vencanice za oblacenje mi je bilo potrebno svega 15 sekundi user posted image kako je vreme prolazilo postajala sam sve nervoznija, ali ne zbog vencanja nego nedolicnog ponasanja mm-ovih roditelja, cak smo se on i ja 2 sata pred vencanje posvadjali najstrasnije. kad su se strasti smirile, i kad smo stigli pred opstinu bila sam jako srecna i smirena, a kad je krenulo vencanje posle pola minuta dok je zena pricala i mm i ja i smo poceli da pustamo suze. kad nas je proglasila muzem i zenom oboje smo zaplakali i poceli da se grlimo kao da se nismo videli 6 meseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svi oko nas su plakali, bas je bilo lepo i emotivno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu boba125)
  Neposredna veza do poruke: 26
   RE: kako ste se osjećale...
21.9.2010 1:11:39   
beba1710
nisam se opterećivala time hoće li se nekome nešto sviđati ili ne,jer nikad ne možeš svima ugoditi,bilo mi je važno da sve prođe u miru bez ikakvih svađa.tako je i bilo.
noć prije svatova sam spavala svega par sati,nisam bila nervozna nit sam se ičega bojala,dapače jedva sam čekala.
bila sam totalno mirna,100%,samu sebe sam iznenadila,mm je imao tremu kad smo išli kod matičara,pa i kad su došli po mene,ja nisam.meni je bilo samo neugodno što svi gledaju u mene jer ne volim baš bit centar pažnje,al ok to je jedan dan i pomirila sam se s time user posted image
bila sam sretna i zadovoljna svime


_____________________________

07.04.2010. <3 Tina <3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: kako ste se osjećale...
21.9.2010 23:59:28   
cuba
....jednostavno predivno...cijela ona trema koja je vladala par dana prije je to jutro nestala....u 17h popodne su gosti stizali kod mojih a ja sam još u 15h pila zadnju djevojačku kavicu sa prijama (u birtiji, naravno našminkana, sa frizurom i sve šta ide uz touser posted image )

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu beba1710)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!