|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mučnina
31.10.2010 22:33:10   
pakić
Joj, nemam pojma šta mi je. Već tjedan dana imam neke mučnine, najednom mi dođe. Prvo sam mislila da je neka viroza, ali nemam drugih simptoma, jedem kao i obično, ali tako sam zabrinuta. Na trudnoću nemojte ni pomišljati, jer nismo ni jednom bez zaštite, ali samo mi to pada na pamet, a to je sad zadnje šta mi treba. Jeste li imale takva iskustva, poludjeti ću... 

Patrik i Kiki, moja dva sunca
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mučnina
31.10.2010 23:15:34   
natalijax
nemam pojma možda vrijemeuser posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 2
31.10.2010 23:16:50   
BruMa
Ne znam,ili si pokvarila želudac(iako bi vjerojatno i povraćala)ili....
drugo ne znam šta bi moglo biti.ako se nastavi odi doktoru.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 3
31.10.2010 23:27:25   
pepeljuga
nemam pojmauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 4
31.10.2010 23:29:47   
novamama
ne povraćaš?

a kakva je zaštita?

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
1.11.2010 8:33:35   
Bebys
mislim da si pokvarila zeludac sa necim i sada neces imati mira dok zeludac ne smiri se...

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 6
1.11.2010 8:40:08   
pakić
ma, da sam pokvarila želudac, to bi se manifestiralo i drugim načinom, ali ovako.... ne. za zaštitu, kondomi, samo jednom smo imali bez, i to u vrijeme menstr. Ja isto pomišljam na trudnoću, i umirem od brige. A stvari sam imala 5.10, znači sve o.k. Čekat ću sad druge,pa ću vidjeti. user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
1.11.2010 8:53:06   
BruMa
U vrijeme menstruacije isto možeš zatrudnit.Ima tu cura kojima se to desilo.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 8
1.11.2010 9:32:22   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Brunina mama

U vrijeme menstruacije isto možeš zatrudnit.Ima tu cura kojima se to desilo.

Potpisujem, ali ukoliko se mučnine nastave, ja bih na tvom mjestu obavezno otišla liječniku....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 9
1.11.2010 9:52:41   
mamacita
Joj, ne znam uopce sta da ti kazem. I ja sam imala u svom zivotu brojnih trenutaka kada sam se psihicki mucila sve dok mi menzis nije stigao, jer nisam zeljela ostati trudna upravo u tom trenutku. Ponekad je sve proslo bez problema, i menzis dosao, no u dva navrata sam uistinu ostala trudna nakon takvih mucnih iscekivanja. Bez obzira sta je da je (nadajmo se da je tek blago trovanje hranom, iako ti ni to ne zelim) ne brini se, sta je tu je. Vidjet ces, ako dodje menzis slijedeci put upotrebljavaj zastitu uvijek, no ako uistinu jesi trudna, onda vidjet ces kako ce se stvari lijepo posloziti. Moja najneplaniranija trudnoca, kroz koju sam panicarila kako li cu prezivjeti 4. porod i to dijete, ispalo je tako predivno, to dijete mi je najlakse za sve. Cijeli je tatina maza, totalno me je razveseljava svojim svakodnevnim zagrljajima, poljupcima i izjavama poput "Ti si moja najljepsa, i najdraza mama." Ne brini se, sve ce biti u redu.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
1.11.2010 9:56:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 11
3.11.2010 12:58:42   
pakić
Samo da javim, već dva dana sam o.k, sad čekam menstruaciju ko ozebli sunce, treba doći ovih dana, po svemu sudeći sam u p.m.s-u. A sad imam puno stvari u životu, koje me muče, i vjerujem, da je to to... a ako sam ostala trudna od toga jednog puta kad sam imala stvari.... onda je to nekakva sudbina. A protiv sudbine ne ide. user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 12
4.12.2010 11:16:28   
pakić
Evo mene opet... trebam dobiti stvari, i opet mi je mučno, po cijele dane, boli me želudac, a danas i jajnikuser posted image . Nisam zabrinuta, jer sad znam da nisam trudna, ali me zanima ima li još netko takve simptome pred menstruaciju?? Vidjela sam da ti cvrčak isto imaš problema, jesi li imala i prije?? Ja nikad nisam imala čak ni jako bolne menstruacije. Ovo sad je noćna morauser posted image . Idem ovaj mjesec kod gin, pa ću malo vidjeti šta je, ali zanima me ima li još tko ovakve problemeuser posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 13
   [Obrisani korisnik]
4.12.2010 13:19:04   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu pakić)
  Neposredna veza do poruke: 14
   [Obrisani korisnik]
4.12.2010 13:59:07   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 15
5.12.2010 10:48:20   
pakić
Dva puta sam pročitala tu rečenicu?!
Hvala na pojašnjenju.
Ma ja isto idem sad drugi tjedan, samo da mi prođu stvari, danas sam dobila, jučer navečer sam bila ko bačva napuhnuta, bolio me cijeli donji dio trbuhauser posted image , pa ću vidjeti jel sve o.k.

Neposredna veza do poruke: 16
5.12.2010 11:24:24   
tiny
ja svaki mjesec imam mucnine bez povracanja prije menge,tako da to i nije neki pouzdan simptom trudnoce.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 17
6.12.2010 10:10:38   
pakić
Ne, ne mislim da je mučnina simptom trudnoće, nego mi je već dva ciklusa prije menge mučno, i jako se loše osjećam, uz dosta jake bolove u jajnicima, pa me zanimalo muči li to još koga?

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 18
6.12.2010 10:12:04   
tiny
meni je svaki mjesec lose i imam jake mucnine,samo ovaj nije,ne znam zasto.user posted image

mjenjam potpis....

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 19
6.12.2010 10:17:31   
pakić
Meni nikad prije nije bilo ništa, uvijek sam se čudila, ma kakav PMS?? A sada, poslije drugog poroda, mm već zna da sam tjedan dana prije neuračunljiva, a sad su počele i bolovi i mučnine. Hvala tiny, sad znam da nisam jedinauser posted image

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!