|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
25.10.2010 8:50:52   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 76
   RE: uši!! :(
25.10.2010 9:58:02   
Domy
ste se riješili tih odvratnih nametnikauser posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 77
25.10.2010 13:18:04   
Anoniman
ma, nismo još... sinoć sam provela 2h u kupaoni s P. trebeći ju.

danas ćemo kupiti novi šampon, sad se mm i ja dogovaramo koji, pa me zanima koliko košta taj paranit sa češljem, a koliko lice guard? zna li netko?

(Odgovor članu Domy)
  Neposredna veza do poruke: 78
25.10.2010 14:52:08   
mamicaa
Mi smo se ipak svi ošišali.....i djeca i ja..... jao prali se i iščešljavali mjesec dana a nakon toga poludila i ošišala se i ja....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 79
25.10.2010 14:54:25   
Anoniman
ojoj, mamice, meni se nekako ne šiša... imam dugu kosuuser posted image

(Odgovor članu mamicaa)
  Neposredna veza do poruke: 80
25.10.2010 14:58:36   
CallamityJane
IZVORNA PORUKA: Mariachi

ma, nismo još... sinoć sam provela 2h u kupaoni s P. trebeći ju.

danas ćemo kupiti novi šampon, sad se mm i ja dogovaramo koji, pa me zanima koliko košta taj paranit sa češljem, a koliko lice guard? zna li netko?

joj pogledaj na netu user posted image  mozda pise

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 81
25.10.2010 14:59:02   
mamicaa
I ja sam je imala do pola leđa a sada mi je duga 10 cm i svaki dan sanjam da poraste.....user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 82
25.10.2010 15:03:28   
Domy
prigorkice moja neznam jesili gledala slike mojih klinaca i kad su dobili uši par šampona kupila i nikako se nismo mogli riješit ...ne bi mi palo napamet da curama ošišam kosu...koja im je preko guzice..kad ti kažem uzmi petrolej nebude im ništa a riješit češ se brzo..neznam promisli malo... vidiš koliko se več mučiš ..samo bacanje para uzalud...na tolike šampone...ma nebude im ništa od petroleja ...neznam kako hočeš ..user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 83
25.10.2010 15:03:44   
Anoniman
iskopala sam, paranit šampon i regenerator je oko 45 kuna, lice guard je skuplji, a set češljeva im je oko 69 kuna preko interneta, sad vjerojatno ljekarne uzimaju maržu...
vidjet ćemo popodne, kad mm ode u apoteku.

(Odgovor članu mamicaa)
  Neposredna veza do poruke: 84
25.10.2010 19:31:32   
mamacita
 @ DOMY:
Dakle, petrolej je funkcionirao na tvoj djeci? Koliko si ga drzala na glavama? Koliko si to puta trebala ponoviti? Da li ubije i gnjide ili tek ubija usi? Ajde malkice napisi o tome, bas me zanima.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 85
25.10.2010 20:27:28   
Domy
IZVORNA PORUKA: mamacita

@ DOMY:
Dakle, petrolej je funkcionirao na tvoj djeci? Koliko si ga drzala na glavama? Koliko si to puta trebala ponoviti? Da li ubije i gnjide ili tek ubija usi? Ajde malkice napisi o tome, bas me zanima.

Ja sam isto što se tiče petroleja bila jakooo,jakooo skeptična ,jer sam normalno naivna mislila da od petroleja može kosa izgorit dok nisam nazvala par brojeva pa se uvjerila kod žena koje su to isto tako primjenjivale na svojoj djeci...
Znači ovako tri puta u dva dana sam im namazala ,držala po sat vremena na glavi ,normalno omotano vrečicom i zatim isprala osušila im kosu i češljem prebirala kosu i normalno vadila gnjide..Petrolej ubija i gnjide i uši al normalno da neka gnjida ostane i da se mora vadit..Al ja sam se riješila toga drugi dan ..Što su potvrdile i neke ovdje koje su petrolej isto koristile..
Ja sam samo dala svoj savjet jer sam uvidjela da se žena muči več par dana i još se toga nije riješila ..
Ako če netko prihvatiti moj savjet neka prihvati ako ne... bože moj..

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 86
25.10.2010 20:47:49   
zg_cinik
petrolej se teško ispire...(kosa ostane jako masna...)
ali djeluje izvrsno...
šampone treba kombinirati...(jednu...drugu...treću...vrstu)

svakako kupiti češalj... u apoteki... za iščešljavanje ušiju... (vrlo gust...cca 10-20kn)

a ima i narodni lijek...ne uskrsno jutro natašte malo hrena pojesti... (znam da zvuči freky... al djeluje, jedino kaj do uskrsa ima još dugo...)

doktoriral sam uši...

bdw... uši idu na čistu kosu...

pomažu i kolor šamponi ili farbanje...

user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 87
25.10.2010 20:54:37   
Domy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
Neposredna veza do poruke: 88
25.10.2010 20:56:06   
Anoniman
thanks, ciniče!
i mm veli isto da pomaže farbanje, al imam doma farbu samo za sebeuser posted image user posted image
nismo još uspjeli kupit češalj jer u ovoj našoj lokalnoj ljekarni imaju urnebesnu maržu, neki komplet od 2 češlja koji na netu košta šezdesetak kuna, kod njih košta oko 90-100! To im ne dam.

a ionak trebim jednu po jednu noktima!user posted image

(Odgovor članu zg_cinik)
  Neposredna veza do poruke: 89
26.10.2010 0:02:32   
mamacita
Ja sam isto što se tiče petroleja bila jakooo,jakooo skeptična ,jer sam normalno naivna mislila da od petroleja može kosa izgorit dok nisam nazvala par brojeva pa se uvjerila kod žena koje su to isto tako primjenjivale na svojoj djeci...
Znači ovako tri puta u dva dana sam im namazala ,držala po sat vremena na glavi ,normalno omotano vrečicom i zatim isprala osušila im kosu i češljem prebirala kosu i normalno vadila gnjide..Petrolej ubija i gnjide i uši al normalno da neka gnjida ostane i da se mora vadit..Al ja sam se riješila toga drugi dan ..Što su potvrdile i neke ovdje koje su petrolej isto koristile..
Ja sam samo dala svoj savjet jer sam uvidjela da se žena muči več par dana i još se toga nije riješila ..
Ako če netko prihvatiti moj savjet neka prihvati ako ne... bože moj..

@ Domy:

Ma pitam te to jer moji klinci imaju duguuuuuuuu kosu, pa, eto da saznam iz prve ruke u slucaju da mi zatreba (nadam se da nece), i moja mama mi je o tome pricala, cak i tata user posted image . Dobro je znati sta funkcionira brze, a sta sporije. Jer se usi kote jakooooo brzo.
Za cesljic sam i ja cula, navodno, jako dobar.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 90
26.10.2010 0:09:47   
Imra
prije par mjeseci je u nasoj crnoj hronici bio clanak o zeni(nani) koja je svojim unukama mazala petrolejem kosu da ih rijesi gnjida i mladja curica(mislim da je imala oko 3 god) je umrla dok je sa starijom sve bilo ok

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 91
26.10.2010 0:11:04   
CallamityJane
joj Imra i meni to nekako poznato zvuci user posted image
ali mene sada glava svrbi poluditi cu user posted image

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 92
26.10.2010 0:12:23   
Imra
ja se cijelo vrijeme cesem, odoh sa ove teme

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 93
26.10.2010 0:40:44   
mala pcelica
mene jae mama petrolejom mazala,jest da poslje kosa smrdi na njega i bude masna al je djelovalo,onda me je cesljala sa babinim gustim cesljom...malo je i peckalo jer sam ja napravila ranice po glavi od cesanja...e sad,ne znam dal mogu tako mala djeca petrolejom user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 94
26.10.2010 7:12:00   
novamama
http://www.drogerija.hr/proizvodi/usi_i_gnjide_u_kosi/robi-com-pro/1/

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 95
26.10.2010 7:31:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Imra

prije par mjeseci je u nasoj crnoj hronici bio clanak o zeni(nani) koja je svojim unukama mazala petrolejem kosu da ih rijesi gnjida i mladja curica(mislim da je imala oko 3 god) je umrla dok je sa starijom sve bilo ok

moje najmlađe dijete još nema 3 godine i ne želim riskirati ovakve stvari!
domy, hvala ti, ali petrolej mi je zadnja opcija!
kažeš da "normalno iščešljavaš kosu" - to radim i ja. samo koristim drugo sredstvo.

mamacita, toplo se nadam da tvoja djeca neće dobiti uši.

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 96
26.10.2010 12:17:13   
Imra
moje najmlađe dijete još nema 3 godine i ne želim riskirati ovakve stvari!

ne bih se ni ja usudila eksperimentisati sa petrolejom, radije bih ju osisala na celavo

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 97
26.10.2010 22:49:57   
mamacita
@ mariachi

I ja isto user posted image . Mama mi je pricala o nasim zgodama iz djetinjstva... jos se dan danas sjecam tih satiiiiiiiiii u njezinom krilu dok ona ubija usi i gnjide user posted image .

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 98
26.10.2010 22:54:08   
Anoniman
mamacita, mislim da će i Paulina to pamtiti, provele smo više puta po 2 sata na nogama u kupaoni, danas joj nisam stigla gledati pa ne znam jel gotovo, a male cure ću sutra još jednom istretirati...
nažalost, niš od "one" frizureuser posted image ,
morat ću na šišanje, mm ne vidi dobro a imam ih ko pljeve...user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 99
30.10.2010 19:30:56   
jane doe
Ne vjerujem da netko želi svome djetetu stavljati petrolej na glavu... user posted image Na forumu se spominjala i sol i mast i slične kućne čarolije.
Znam da je kriza i da se nema love za bacanje, ali proizvodi koji se smiju prodavati u ljekarnama prolaze kakve takve kontrole agencija, ministarstva, zavoda za javno zdravstvo i šta ti ga ja znam. Nije to bez vraga, posebno kad se stavlja na nježnu dječju glavicu. Svako malo se dokaže da različiti agresivni spojevi ostavljaju posljedice po zdravlje, a o izazivanju raka da ne pričam.

Već sam bila rekla da su meni u vrtiću preporučili LiceGuard (www.liceguard.com.hr) i dali mi neke materijale, ali ja sam bez obzira na to prekopala po netu i još se malo raspitala da vidim ima li što bolje ili manje štetno. Ispalo je da se Paranit ne smije koristiti ispod 2 godine starosti, a LiceGuard smije i to svaki dan, a i na njihovim stranicama sam našla najviše informacija i o proizvodima i o ušima i gnjidama. Zato sam se odlučila na kraju za LiceGuard koji je odradio odlično svoj posao i mislim da nisam pogriješila.
user posted image

Pedilin i Sumifen sam izbacila odmah jer su čisti otrovi u pitanju iako je moja mama mene s njima ''čistila'' od ušiju. Ali prije su se u vojsci i DDT prašci koristili pa danas to nikome ne pada na pamet. Mislim da tržište ima dovoljno velik izbor da bi smo trebali misliti vlastitom glavom i tražiti što zdravije proizvode, posebno za našu djecu.

< Poruku je uredio jane doe -- 30.10.2010 19:38:17 >

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4] 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!