|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: uši!! :(
21.10.2010 13:59:40   
Anoniman
uf, tiha, ja već imam halucinacije, svugdje ih vidim, makar bile mucice, trunje i ostale gluposti... luuuuuda sam!user posted image

ovak...
mm je kupio pedilin jučer, došao je doma u 16h, Kata je već bila u kadi jer se pokakala u gaće (krasno) i onda je počela tortura i urnebesno plakanje, ona mrzi prat kosu!
Šampon se umasira u kosu i ostavi se 10 minuta da djeluje, ispere se, pa sam onda iščešljala čitavo čudo toga, a inače se uopće ne vidi!
Nakon toga još jedno šamponiranje i sve ispočetka. Isto tako s Elly, koju sam i ošišala i s Paulinom, koju sam isto ošišala. MM-a sam češljala ali nisam našla... a sebi ne vidim... isto sam češljala. Svi smo se prali s pedilinom, potrošili smo cijeli. završila sam u ponoć!
Sad... jesam li ja to baš do kraja istrijebila, ne znam...

pitanje za mame koje su to već prošle:

trebam li i danas ponoviti sve?
na šamponu piše da djeluje 7 dana. mm kaže da ak im sad opet operem kosu s običnim šamponom, da ovaj više neće djelovati jer ću ga oprati.
a kako da znam da je kosa očišćena? na suhoj se teško raspoznaje ima li još išta ili nema ništa...
baš mi je ovo sve skupauser posted image i jedva čekam da završi!

< Poruku je uredio Mariachi -- 21.10.2010 14:01:37 >

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 51
21.10.2010 14:03:00   
Anoniman
e, da - rublje iskuhavam cijelu noć i dan, užas kolko toga ima....user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 52
21.10.2010 14:03:12   
troubled
danas ručno gledaj kosu i vadi gnjide ako ih vidiš...
a sutra opet operi...
pa preksutra opet ručno...
pa onda opet operi...
tako bi ja....
u tri ture da si sigurna...
i svakako nabavi onaj sprej za prevnciju...isplati se...dosta je špricnuti 3-4 puta prije nego odu od doma, tako da će potrajati, a ipak ćeš biti mirna...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 53
21.10.2010 14:04:22   
troubled
p.s. koliko si ih ošišala? user posted image

p.p.s. paula je jučer kod frizera odrezala šiške....slatko joj je, jer je ona slatka, ali ja još uvijek osjećam fizičku bol user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 54
21.10.2010 14:04:25   
ejmama
Mislim da moraš pregledati kosu i ručno odstraniti sve gnjide jer će se opet pojaviti. Inače sam čula da ima kupiti neki sprej ili tako nešto od lavande pa se dijeci umasira u glavu kako nebi opet primili.
Što se tiče našeg vrtića ,tete su rekle da one redovno kad su dijeca vani gledaju kosu kroz igru kao prave im repiće i sl. Dijete koje dođe u vrtić nakon što je imalo uši pregledaju i tek onda može ostati u vrtiću i tako nikad nisu imali epidemiju.

H 07 E 09

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 55
21.10.2010 14:05:48   
troubled
ja sam, za školu, tražila da se donese potvrda da je glava čista...
mislim da je to fer i korektno...
kako za tvoju djecu, da ih nitko ne gleda poprijeko, tako i za ostale da budu mirni...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 56
21.10.2010 14:18:23   
ejmama

IZVORNA PORUKA: troubled

ja sam, za školu, tražila da se donese potvrda da je glava čista...
mislim da je to fer i korektno...
kako za tvoju djecu, da ih nitko ne gleda poprijeko, tako i za ostale da budu mirni...

i ja se slažem, tako su i nama rekli da se ne ljutimo ali da će oni svako dijete pogledati pa tek onda pustiti.

H 07 E 09

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 57
21.10.2010 15:17:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: troubled

p.s. koliko si ih ošišala? user posted image

p.p.s. paula je jučer kod frizera odrezala šiške....slatko joj je, jer je ona slatka, ali ja još uvijek osjećam fizičku bol user posted image

darlin'' imaš sliku u albumu user posted image meni je Elly ovak slatka... Nina je još u školi pa ju nisam uslikala.

a sigurna sam da je Paula isto slatka sa šiškama, bitno da je ona zadovoljna, začas će joj narasti...

< Poruku je uredio Mariachi -- 21.10.2010 15:19:04 >

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 58
21.10.2010 15:22:47   
Anoniman
btw. pregledala sam ih maloprije, našla sam 3-4 kod Elene i 1 kod Kate, daj Bože da je to sve....

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 59
24.10.2010 23:01:08   
Anoniman
uf! večeras sam prala kosu Paulini i provela 2 sata trijebeći, bilo ih je hrpa! vadila sam dokle god sam ijednu našla... a ja mislila da ih više nema... sutra kupujem novi šampon, onaj smo potrošili, pa jovo-nanovo....user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 60
24.10.2010 23:02:25   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 61
24.10.2010 23:04:30   
cuba
Ajoj kerida baš mi je žaouser posted image user posted image user posted image  a jesi ih šišala baš zbog ušiju ili??

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 62
24.10.2010 23:08:43   
malizia
šta se tiče ušiju meni najbolji bio onaj metalni češalj iz apoteke, nekih stotinjak kn, kada se kćer počela češljati, a ove počele ispadati, za ne povjerovati.
prije toga potrošila par boca šampona za uši, al to je bacanje novaca, jer ove uši il su mutirale il šamponi ne valjaju.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 63
   [Obrisani korisnik]
24.10.2010 23:12:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 64
24.10.2010 23:13:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: malizia

šta se tiče ušiju meni najbolji bio onaj metalni češalj iz apoteke, nekih stotinjak kn, kada se kćer počela češljati, a ove počele ispadati, za ne povjerovati.
prije toga potrošila par boca šampona za uši, al to je bacanje novaca, jer ove uši il su mutirale il šamponi ne valjaju.

zbilja? to je neki električni ili je samo metalni?
ja imam gusti češalj, s njim prevrćem pramen po pramen, ali uši vadim prstima, tj iizmeđu dva nokta ih zgrabim i onda ih prepolovim pa bacim.

cuba, jesam, kerida, zato sam ih šišala... sreća da su zurke dobro ispaleuser posted image

(Odgovor članu malizia)
  Neposredna veza do poruke: 65
24.10.2010 23:14:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ja se opet svrabamuser posted image ,ali mi je palo na pamet(znam da je tlaka ali)da li im poslije svakog nošenja pereš i jakne.Pali su mi na pamet kao idealno mjesto za ponovnu zarazuuser posted image
Držim fige da se što prije riješite te gamadi.

Zna li netko kako se zove onaj sprej što je netko pisao za preventivu što odbija uši?
ja bi to kupila jer ide među hrpu djece.

joj, pusti me i ja se češem na nervnoj baziuser posted image

oprala jakne, imaju svaka po još jednu pa mijenjam, i jastučnice isto.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 66
24.10.2010 23:16:25   
malizia

Ja se opet svrabamuser posted image ,ali mi je palo na pamet(znam da je tlaka ali)da li im poslije svakog nošenja pereš i jakne.Pali su mi na pamet kao idealno mjesto za ponovnu zarazuuser posted image

Zna li netko kako se zove onaj sprej što je netko pisao za preventivu što odbija uši?

preventiva je uliti u šampon par kapi ulja čajevca, valjda su uši alergične na taj miris, ja ga uopće ne čujem. ja tako ulijem kada zatreba.

Neposredna veza do poruke: 67
24.10.2010 23:16:52   
cuba
IZVORNA PORUKA: Mariachi
cuba, jesam, kerida, zato sam ih šišala... sreća da su zurke dobro ispaleuser posted image

Ma zurkice su stravauser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 68
24.10.2010 23:18:24   
malizia
IZVORNA PORUKA: Mariachi

zbilja? to je neki električni ili je samo metalni?
ja imam gusti češalj, s njim prevrćem pramen po pramen, ali uši vadim prstima, tj iizmeđu dva nokta ih zgrabim i onda ih prepolovim pa bacim.

ma ženo, to ti je obični češalj, samo metalni, da si samo vidjela kada su uši krenule padati, ma sigurno 50-tak, ja se nisam mogla načuditi s obzirom koliko sam šampona prije toga potrošila.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 69
24.10.2010 23:19:06   
Anoniman
aj vidit ću sutra u apoteci. tenks

(Odgovor članu malizia)
  Neposredna veza do poruke: 70
25.10.2010 8:40:22   
Gianna

Cvrki sprej i šampon ti se zovu Paranit, ja osobno ih nisam koristila ali jesam ovaj češljić i još uvijek, nakon svakog kupanja s njim počešljam D, za svaki slučaj... Češljić je fenomenalan, sve odstarnjuje i ništa mu ne može promaći...

Evo ti link, pa ti pogledaj  http://www.medika.hr/hr/prodajni-program/zastupstva-i-eksluzivne-distribucije/paranit--novi-tretman-koji-ucinkovito-i-bez-insekticida-odstranjuje-usi-glave-i-gnjide/....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 71
   [Obrisani korisnik]
25.10.2010 8:43:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 72
25.10.2010 8:43:06   
ZVRK

ma ženo, to ti je obični češalj, samo metalni, da si samo vidjela kada su uši krenule padati,

zvrkić je imao plastični

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu malizia)
Neposredna veza do poruke: 73
25.10.2010 8:45:56   
ZVRK

meni treba za preventivu da ih ne dobije.

meni za dančija dali u apotci za preventivu piltala  šampon SUMIFEN-s fenotrinom
mala je bočica 100ml i košta nekih 20i neštoi kuna ako se ner varam
proizveden u hrvatskoj
neva d.o.o tuškanova 41

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 74
25.10.2010 8:49:48   
Gianna

Hvala Gianna ali taj sprej je kada klinci već dobiju uši.
meni treba za preventivu da ih ne dobije. Pogledala sam na netu ima od liceguarda,pa ću vidjeti ima li kod nas.
netko je spominjao nešto na bazi lavande,ne znam da li je to to

Istina i od Liceguarda imaju, inače taj metalni češljić sam i dobila s njihovim šamponom i meni je općenito njihova linija najbolja.... Moram se maknuti s ove teme, sve me češe od same pomisli na beštije user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!