dviney u 19:05
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Odštampaj

Ako netko otvori temu, ja dam svoj komentar i idem u raspravu ali ima trenutaka kad kažem OK, ovo može voditi unedogled (kao teme o dojiljama i nedojiljama i sl.) i iz tih rasprava se mičem jer zaista niti jedna strana nije u krivu. Kao i u slučaju Ane Magaš. Namjerno sam stalno komentirala kao što su neki i primjetili
jer sam željela pokazati kako je ustvari dosadno kad se non stop nameće svoje mišljenje. Ali, nakon par postova sam naravno odustala, jer pametniji popušta, kažu. Mene je to umorilo a i nemam vremena za rasprave unedogled a koje nakraju zaista nikamo ne vode.
.
jer se onda mi "nove" (bar ja) osjećamo podcijenjeno.
, jer si me napala i to samo zato što nisi pročitala što sam napisala nego si nešto izvukla iz konteksta. Nisam ti to uzela za zlo jer bi bilo glupo, a i brzo smo to riješile. A i razgovaram s vama jer me zanima vaše mišljenje kakvo god ono bilo i ne shvaćam zašto se ti ustručavaš govoriti. Ako se nekome ne raspravlja, ne mora..