mayathebee
|
I ja im se spremam napisati žalbu, ali ne zato što nismo upali u vrtić, nego što nam nisu htjeli uopće primiti papire. Znam da ako ne navrši godinu dana do 31.08.'11 ne ostvaruje pravo na vrtić u sljedećoj godini, a sobzirom da je moj mali rođen u prvom mjesecu, imat će pravo u vrtić tek sa godinu i osam mjeseci!!! Ni ja neznam gdje ćemo i kako ćemo, nekako ćemo se morat' snaći. No najviše me ljuti taj bezobrazluk, kad mi se žena doslovno nasmijala u facu kad sam pokušala predati papire, tipa kaj sam si ja zabrijala. A kad dođeš na razgovor sljedeće godine, pitaju te da li si prošle predala.....HALO!!! Rekla sam joj da će moj mali sigurno biti odbijen, ali da bez obzira na to ja imam pravo predati papire. I svejedno nije htjela uzeti. Samo sam joj rekla da mi je jasno da su vrtići prepuni, i da ima puno starije djece od mog malog, ali da mi nije jasno kako to njoj može biti smiješna situacija. Uf!!! Baš me naživcirala ta