nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: elinamama Nekad se ne nađe zbog velikog broja transakcija ali u tom slučaju napravi se zapisnik i čeka se da klijent koji je zakinut sam dođe po njega. Ma vjerujem da je isti problem...tj, kad nemaš u lipu točan iznos na kraju dana....ali takav je to posao Svačiji posao ime neke problematične momente Da, šta sam htjela reći, čekaju da klijent skuži ili ne skuži, ali ne vjerujem da ćete nazvati da dođeš po njega, a kad fali onda te odmah zovu da doneseš Meni i mojima se nikad nije desilo obrnuto...ako ima netko kome su javili iz banke da su se zeznili i da im moraju dati više novca, nek se javi Mi smo uvijek zvali,i to najčešće šefovi,čak smo i išli na vrata tražiti klijenta ako nije bilo broja telefona,slali telegrame,svašta....Ja to radim prvenstveno zbog svoje savijesti ali ako je netko i nema napravit će da ne dobije otkaz... Jako se nadzire to i ne može drugačije i da hoće.Nisam zvala jedino kad nisam skužila za nekih 50 kn odakle su,tj. čije su,ali naravno da ih nisam uzela sebi
|