|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   more
20.7.2010 14:43:59   
Imra
ove godine smo planirali na more ici u septembru zbog manjih vrucina, guzve, itd.,pa me sada zanima da li bih tada mogla sa D.(3,5god.) biti na plazi po cijeli dan ili opet samo u jutarnjim i vecernjim satima??
prosle godine smo bili u julu tako da smo na plazu dolazili u ranim jutarnjim satima i kasnije oko 18:00

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: more
20.7.2010 15:02:19   
maja
pa pošto je to 11 mjesec mislim da možete biti na plaži po cijele dane,ali ne i u vodi, ipak mislim da je već dosta hladno u 11 mj.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 2
20.7.2010 15:06:41   
Puli
majo mislim da imra misli na 9 mjesec rujan ili septembar ako se ne varam

mislim da ćete moći biti na plaži po cijeli dan da neće biti tako jako sunce kao saduser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 3
20.7.2010 15:06:49   
Imra
u 09.mjesecu cemo ici, prvu sedmicu najvjerovatnije, dvoumim se izmedju Krka, Budve i Tucepa

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
20.7.2010 15:08:54   
sina
majo,to je 9.mj. onda je indeks zračenja valjda manji,ali ja sam lani bila na početku 9.mj i bilo je dosta vruće,tako da ne znam....

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
20.7.2010 15:10:21   
sina
čujem da su Tučepi mrak.ma.meni je sve o.k,samo nek je more

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 6
20.7.2010 15:12:55   
Imra
isto tako mislim, bilo gdje, samo konacno na plazu....u Tucepima sam bila i stvarno je super.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 7
20.7.2010 15:15:10   
mirna
majo, majo u 11. mjesecu bi ih sve bura otpuhala...user posted image user posted image

zavisi  o tome koliko je sunce jako... ako je tu i tamo koji oblak, valjda mozete...  a vidis i po sebi, ako je tebi na suncu vruce, onda je djetetu isto... svejedno ga treba namazati i staviti mu sesiric i dobro je odabrati plazu s borovima da se preko podneva sklonite u sjenu.

< Poruku je uredio mirna -- 20.7.2010 15:16:40 >

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 8
20.7.2010 15:15:14   
maja
user posted image user posted image user posted image

ispričavam se user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 9
20.7.2010 15:18:46   
Imra
IZVORNA PORUKA: mirna

majo, majo u 11. mjesecu bi ih sve bura otpuhala...user posted image user posted image

zavisi  o tome koliko je sunce jako... ako je tu i tamo koji oblak, valjda mozete...  a vidis i po sebi, ako je tebi na suncu vruce, onda je djetetu isto... svejedno ga treba namazati i staviti mu sesiric i dobro je odabrati plazu s borovima da se preko podneva sklonite u sjenu.

tako sam si i mislila, al ipak da cujem necije misljenje

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 10
20.7.2010 15:24:34   
njanja
u 9 mj bude jakooo ugodno na moru, ali isto tako kod nas u Rijeci (KRK)zna biti i jako puno kiša...zato ti ipak preporučam Budvu ili Tučepe koji su ipak topliji i južniji.... 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 11
20.7.2010 15:25:53   
mišica 666
ja mislim da je i u 9 mjesecu prevruće za bit na plaži od 11 do 15 živim na moru i znam da 9. mj često bude jednako vruće kao i 7 i 8 mjesec. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 12
20.7.2010 15:32:34   
cuba
U 9 misecu je isto jako vruće, svejedno treba pripaziti na sunce. Doduše, ne treba ga izbjegavati kao sad od 10-18h (jer je užasno vruće i štetno je), onda se može ići na plažu već oko 16h popodne ali u periodu od 11-15h nikako...
Preporuka - Tučepiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 13
20.7.2010 15:37:43   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: cuba

U 9 misecu je isto jako vruće, svejedno treba pripaziti na sunce. Doduše, ne treba ga izbjegavati kao sad od 10-18h (jer je užasno vruće i štetno je), onda se može ići na plažu već oko 16h popodne ali u periodu od 11-15h nikako...
Preporuka - Tučepiuser posted image

Potpisujem. Zovu velike vrućine i u 9.mj.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 14
20.7.2010 15:37:56   
Imra
IZVORNA PORUKA: mišica 666

ja mislim da je i u 9 mjesecu prevruće za bit na plaži od 11 do 15 živim na moru i znam da 9. mj često bude jednako vruće kao i 7 i 8 mjesec. 

i ja bih voljela zivjeti na moru

Neposredna veza do poruke: 15
3.6.2012 13:47:42   
pticica
trebam preporuke za smjestaj.......Trpanj, Promajna,Brac,Sreser....hmmmm sad nesto razmisljam, pepeljuga, ti ono bi u Istu???

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 16
3.6.2012 18:14:48   
mišica 666
ptičice ako ćeš na Makarsku rivjeru ne preporučam baš Promajnu ima puno ljepših mjesta. Brela, Baška voda, Bratuš, Tučepi I Podgora su puno ljepši po mom mišljenju.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 17
4.6.2012 12:22:35   
pticica
u tim ostalim mjestima smo bili, izuzev Podgore, pa sad ni sama ne znam, negdje bih, al nemam pojma gdjeuser posted image ....

Neposredna veza do poruke: 18
4.6.2012 13:51:09   
mišica 666
e pa onda dođi u podgoru da se upoznamo user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 19
4.6.2012 20:13:29   
pticica
a znaci ti si tamo user posted image imam to u vidu, javim ti se, nadam se da iznajmljujete apartmane kao i da ste blizu plazeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 20
4.6.2012 23:34:17   
mišica 666
iznajmljujemo apartmane i blizu smo plaže cc 5 minuta hoda ali bez obzira da li ćeš se odlučit za podgoru ili ne ako budeš u blizini javi se da i ja napokon upoznam koga s raje user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 21
4.6.2012 23:45:04   
pticica
naravnouser posted image

bude li Podgora izglasana javim ti se

Neposredna veza do poruke: 22
5.6.2012 0:33:43   
pepeljuga
Ako voliš male otoke di nema auta,tu i tamo koji traktor,ajde ljudi ima preko litauser posted image možeš i na Ist,ja sam već tu i ostajem do kraja 9 miseci!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Imra)
Neposredna veza do poruke: 23
5.6.2012 9:01:44   
mariola
A ja sam ti još uvijek daleko ili?user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 24
5.6.2012 9:36:16   
anaxx
vidim priča se o moru... i mi bi negdje oko Zadra krajem 7. mjeseca... trebam app za dva para+ troje djece, znači dvije spavaće sobe + boravak, i sve ostalo... ako može u prizemlju...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kada dobiti prvo dijete
nimla

jer sam naisla na komentare da je ovo diskriminacija jer nema ispod 24,to je tako jer upravo imam te godine pa sam mislila od 24.nisam mislila nista lose stime sto nema ispod 24

manje od 24 (35%)

24 (7%)

25 (29%)

ili nad 30 (29%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!