|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bolovi u zdjelici
7.4.2010 13:54:43   
chichina
Bog curke! Evo mene opet sa nekakavim trudničkim boljkama...user posted image Sad sam trudna 14 tjedana i zadnjih možda tjedan dana trpim bolove na lijevoj strani zdjelice, nekako u dubini stražnjice i to samo kad se krećem ili mijenjam položaj (kad mirujem ništa ne osjećam)user posted image Čitala sam da to zna čopiti trudnice radi utjecaja hormona na zdjelicu. No, ja sam lani pala na trticu, nisam je srećom slomila samo ozljedila, ali sam bila 2 tjedna praktički nepokretna, pa pretpostavljam da mi i to sad ima utjecaja jer me na momente zaboli toliko da ne mogu ni mrdnut! Ima li koja od vas iskustva sa ovakvim ili sličnim bolovima u zdjelici, i što mi može pomoći?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Bolovi u zdjelici
7.4.2010 14:09:57   
somsa
To ti je normalno. Osobito ako si imala već ozljedu ili problema s kralježnicom. Pod utjecajem hormona popuštaju ligamenti i zbog sve veće maternice zdjelica se pomiče da napravi dovoljno mjesta za bebu. Najvjerojatnije ćeš morati zaposliti ukućane sa većinom poslova gdje moraš biti u nekom prignutom ili poluprignutom pložaju (usisavanje, ribanje kade, pranje poda i sl.) Mene najviše boli mjesto gdje se zdjelica veže na kralješnicu i počelo je dosta rano. Kod mene je glavni uzrok što jako nisko nosim bebu pa imam veliki pritisak na kosti zdjelice. Nemoj brinuti. Sve je to normalno, ali ipak razgovaraj sa giničem. Možda ti neke vježbe mogu olakšati, ali ih on mora odobriti. Dobro došla u drugo stanje, zaista je totalno drugačije od svega što čovjek proba. Ja sam sad u 31. tjednu i mogu ti reći da će ti najveća fora biti kad skužiš da su ti ruke prekratke da porežeš nokte na nogama, kad ti muž počne oblačit čarape i vezat cipele. Ako baš nije neki maher u kućanskim poslovima, vrlo brzo bude naučio sve što ti više nebudeš mogla ili htjela. Iskoristi priliku za preodgoj svog muškog macho pripadnika jer i kad beba dođe nebudeš stigla sve odraditi.

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 2
7.4.2010 18:14:56   
Nika 24052006
Ne brini,normalno je,jer ti se kosti "razdvajaju" i pripremaju za sve što slijedi kroz cijelu trudnoću...Sretno...

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu somsa)
Neposredna veza do poruke: 3
7.4.2010 18:26:12   
adryosijek
mene sveki dan to boli nekad nemogu se ustat iz lezeceg polozaja da malo nejauknem kolko me boli pogotovo kada hodam pa kad se kasnije ocu ustat ko da se raspadam al normalno je to mislim da svaka zena u trudnoci ima slicnouser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 4
7.4.2010 19:14:28   
pincirotvajler
mene su te kosti tek pred kraj počele bolit

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
7.4.2010 21:41:10   
cuba
Mene je ta bol pratila kroz čitavu trudnoću...doduše bilo je nekih kraćih perioda kad bi prestalo al uglavnom je bila tu...najviše me bolilo dok bi hodala čak nekad toliko jako da bi se morala zaustavit nasred ulice i nebi koraka mogla napravit dalje...al nakon poroda je hvala Bogu sve prošlo...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
8.4.2010 9:25:36   
sig
I ja imam bolove ali ne do te mjere da se nemogu od njih pomaknuti, to su kratko trajni blagi bolovi. (i u prvoj trudnoći je bilo tako)

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 7
8.4.2010 15:59:46   
chichina
Fala cure! Sad mi se bol prosirila i na trticu i ne prestaje, osjecam se ko stara baba svaki put kad ustajem, sjedam, saginjem se...I pritom pravim takve grimase da mi se dragi svaki put lecne sta mi je, jesam li dobro, jesu li u pitanju samo bolovi u ledjima ili nesto drugo.user posted image A eto, buduci da nemam ni mucnina ni povracanja, ni glavobolja, u necemu sam morala platitiuser posted image

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 8
12.4.2010 13:03:31   
Tsmee
Čitam prije par dana ovu temu i mislim si - čudno, mene su kosti prvi put počele boliti tek negdje u 7. mjesecu ili čak kasnije. Bili su užasni bolovi. Ali prije tog ništa, sretnica ja... I kak se ono veli, zacoprala se. Ovaj vikend počeli bolovi u zdjelici. Nije strašno, ali živcira. I hodam ko John Wayne.
Danas me gleda kolega s posla i veli: "Kaj je tebi, kak to hodaš?" A ja se smijem, što ću user posted image
Tako da eto, i ja se pridružujem - bolovi počeli s 13 tjedana. Nadam se da ne bude sad do kraja tak user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 9
12.4.2010 13:06:12   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Čitam prije par dana ovu temu i mislim si - čudno, mene su kosti prvi put počele boliti tek negdje u 7. mjesecu ili čak kasnije. Bili su užasni bolovi. Ali prije tog ništa, sretnica ja... I kak se ono veli, zacoprala se. Ovaj vikend počeli bolovi u zdjelici. Nije strašno, ali živcira. I hodam ko John Wayne.
Danas me gleda kolega s posla i veli: "Kaj je tebi, kak to hodaš?" A ja se smijem, što ću user posted image
Tako da eto, i ja se pridružujem - bolovi počeli s 13 tjedana. Nadam se da ne bude sad do kraja tak user posted image
meni isto poceli u 7 mjesecu tak negdje i dobro kraj je  tu necu jos dugo se mucitiuser posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 10
12.4.2010 13:08:14   
adryosijek
ja sam imala samo mucnine kratko i tu i tam bolove ko pred mengu tolko o mojoj trudnoci i te kosti sto su me bolile sad manje cak pred porod i jako puno iscjedka vec mi ide na zivce 

Neposredna veza do poruke: 11
12.4.2010 13:40:22   
tina0310
IZVORNA PORUKA: adryosijek

ja sam imala samo mucnine kratko i tu i tam bolove ko pred mengu tolko o mojoj trudnoci i te kosti sto su me bolile sad manje cak pred porod i jako puno iscjedka vec mi ide na zivce 

ja imam idealnu trudnoću,bez mučnina.....od početka su me bolile te kosti....al nije strašno neg kad se oću ustat iz kreveta onda mi je najgore.sad san pri kraju trudnoće....isto imam problema s iscjedkomuser posted image   al ostalo je sve superuser posted image user posted image user posted image a to je najvažnije

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 12
12.4.2010 15:22:16   
adryosijek
pa jel to normalno taj iscjedak nikad ga nisam imala tolko do sad valjda su to zadnje pripreme jel imam jos 11 danauser posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 13
12.4.2010 15:41:02   
Tsmee
Je draga, na žalost normalno je user posted image . Curi na sve strane user posted image
Brzo budeš ti user posted image

Već nas je puna kuća...

Neposredna veza do poruke: 14
12.4.2010 15:48:42   
adryosijek
joj joj uzbudena sam i ludaa sto prije to bolje ni nebojim se tolko poroda jel neznam sta je i kako al znam da to moram proci stisnut cu zube pa kako  bude ... pa dobro stalno razmisljam koja je to bol kada te uvate ti trudovi ajde jos malo pa cu ih i osjetiti ako ne prirodno onda dripomuser posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 15
12.4.2010 17:43:26   
Tsmee
Držim fige user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

Neposredna veza do poruke: 16
   [Brisano sporočilo]
16.4.2010 8:17:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 17
22.4.2010 10:40:37   
adryosijek
sad svaki puta kad idem na ctg kad se trebam dici sa onog kreveta ja se jedva dizem od boli ..sutra termin pa se nadam da necu morat jos dugo patiti s timeuser posted image

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 18
22.4.2010 11:20:45   
Gianna

sad svaki puta kad idem na ctg kad se trebam dici sa onog kreveta ja se jedva dizem od boli ..sutra termin pa se nadam da necu morat jos dugo patiti s timeuser posted image

Adro ja sve izvirujem da vidim hoću li pročitati da nam se rodila Jasmina, ali čini se da je njoj baš lijepo tu jeuser posted image .... Ajde bebice, svi te čekamo user posted image user posted image user posted image .....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 19
22.4.2010 13:50:57   
mammi
hm...user posted image ne znam jel ovo kod mene u zdjelici-onak nisko dole, kao kosti kod grlića maternice? jel to to? au, boli me kad dugo hodam, a jučer me baš 5-6 presjeklo kao da me igla probada..jel to sve normalno? ja sam otvorna navodno za članak prsta i u 29. sam tjednu. dr. mi rekao da ne moram mirovati, al da pazim..

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 20
22.4.2010 13:54:26   
adryosijek
mammi ma to je normalno mene to vec 2 ili 3 mjeseca ali sve jace ma proci ce i touser posted image kaze ginic od pritiska zat boli

(Odgovor članu mammi)
Neposredna veza do poruke: 21
22.4.2010 13:55:51   
S84
mene u zdjelici-onak nisko dole, kao kosti kod grlića maternice? jel to to? au, boli me kad dugo hodam, a jučer me baš 5-6 presjeklo kao da me igla probada..jel to sve normalno? ja sam otvorna navodno za članak prsta i u 29. sam tjednu. dr. mi rekao da ne moram mirovati, al da pazim..

Ja bi na tvom mjestu izbjegavala duge setnje.
Ako ti pregled ije uskoro, ja bi na tvom mjestu nazvala svog gin i pitala za savjet ili pregled.

(Odgovor članu mammi)
Neposredna veza do poruke: 22
22.4.2010 13:56:13   
Točkica28
i mene danas neka luda bol dole, kao kod maternice... bas nije ugodno, ali se nadam da je to širenje

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 23
22.4.2010 13:59:23   
adryosijek
da kad  pogotovo secem po trgovinama i kad legnem kasnije kad se dizem cve me rreze od boli strasno nesto...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 24
22.4.2010 14:00:38   
Točkica28

da kad  pogotovo secem po trgovinama i kad legnem kasnije kad se dizem cve me rreze od boli strasno nesto...

bu te prestalo sutra
ahahhahauser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!