|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bolovi u zdjelici
22.4.2010 14:02:47   
adryosijek
ma nevjerujem nista od toga cekam drip jel od pravih trudova ni t

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 26
22.4.2010 14:12:17   
Gianna
IZVORNA PORUKA: adryosijek

Draga ne mora značiti, znaš i sama da su procenat porođaja na termin vrlo mali, tako da nikad se ne zna... Ja sam Dina prenijela 3 dana i to sam imala trudove, a uopće nisam znala da je to to user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 27
22.4.2010 14:20:52   
adryosijek
vidit cemo sutra ako se kojim slucajem  mozda jos malo otvorim ce me ostaviti u bolnici ako ne slj tjedan cu sigurno ostati jel u osijeckoj bolnici kad predes nekih 6 dana te ostave u bolnici to pricala sestra na ctg jednoj koja je presla tih 6 dana pa su ju ostavili ici ce na drip kako je rekla

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 28
22.4.2010 14:27:43   
mala pcelica

mene su ostavili u bolnici(pitali me ocu ostat da me iduciraju ili cu kuci cekati svoje trudove) ja ostala u bolnici bez trudova i kroz dva sata dobijem svoje bez ikakvih naznaka jos sam mislila da su lazni i 12 sati od prvog trudića se porodila user posted image
tako da ti to nista ne znaci sto trenutno nista ne osjećas,oni dodju za cas user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

Neposredna veza do poruke: 29
22.4.2010 14:31:39   
ninolina
kolko si sad otvorena...a i kaj se tiće samog otvaranja možeš biti zatvorena a trudovi ludilo, a opet otvorena a trudovi slabi.....mislim da si ti samo nervozna, umorna i nestrpljiva....ne brini još malo pa će tvoja Jasminica...malo sexa, šetnje i brzo će

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 30
22.4.2010 15:51:42   
Tsmee

A čuj nje lude.. E jesi nestrpljiva user posted image
Ma razumijem te, i ja sam bila takva. Još gora, ja sam se penjala pješice na brdo u bolnicu u nadi da izazovem trudove i otvaranje user posted image

Niš, mislim da je vrijeme da te malo zacopramo. Evo, ja velim da će te sutra ujutro uhvatiti trudovi i da ćeš do navečer roditi.

Al pomogni i ti. Večeras hop s dragim u krevet da potaknete to malo user posted image

Već nas je puna kuća...

Neposredna veza do poruke: 31
22.4.2010 15:52:47   
ninolina
Niš, mislim da je vrijeme da te malo zacopramo. Evo, ja velim da će te sutra ujutro uhvatiti trudovi i da ćeš do navečer roditi.

Al pomogni i ti. Večeras hop s dragim u krevet da potaknete to malo user posted image

potpisujemuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 32
22.4.2010 15:53:35   
Točkica28
hm, andry je inače cijeli dan online... možda  su je već čopili trudovi.... hehehhh

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 33
22.4.2010 15:54:59   
ninolina
sad će ona sigurnouser posted image ....a valjda bi nam javilauser posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 34
22.4.2010 16:40:01   
tinka25
Adry, ti si tu i još u komadu? user posted image Mislim ja de će te noćas probudit trudovi ili topla vodica... Držim fige user posted image i sretno, još malo

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 35
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!