|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Medulin
12.4.2010 22:07:20   
mirna
Da li je netko ovo vidio u živo:

http://www.arenacamps.com/hr/Mobilne_kucice/Indije/Mobilne_kucice

MM kaže da su jako lijepe plaže tamo... Razmišljamo o tim kamp kućicama...  Što mislite?

< Poruku je uredio mirna -- 12.4.2010 22:12:20 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Medulin
12.4.2010 22:11:32   
CallamityJane
meni je mm rekao da cemo kupiti kamp kucicu i tako zivjeti posto ja non stop kukam kako nigdje ne putujemo user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
12.4.2010 22:25:17   
e_l_p_i
Gledajući, mislim da su cijene pristupačne i i da biste mogli ići, ali to odlučite što prije jer sam ja iz fore upisala jedan termin u 6. mjesecu i ostalo je još par parcela za rezervaciju. Ako želite biti u prirodi, a blizu mora - ovo, barem meni, zvuči perfektno user posted image Inače, da, plaže su lijepe tamo u Medulinu. Ovo će nam biti 3. godina da idemo i mogu ti reći da mi se Medulin strašno sviđa. Ima dosta kulturnih događanja preko ljeta, ali to sad nije tema. U svakom slučaju - ja bih na tvome mjestu išla i kupila kremu sa visokim zaštitnim faktorom da pocrniš, a ne izgoriš user posted image user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 3
12.4.2010 22:30:58   
lee
mirna lijepo je tamo..ja skoro svaki vikend idem u medulin...ima tamo ukampu jako puno ljudi..i plaže su lijepe.tamo gdje su kučice su ti stjene...ali imaš i manjih uvalica za djecu...ma super je..meni se svidja jedino ima dosta ljudi po ljeti...ako ti to ne smeta...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 4
12.4.2010 22:38:19   
mirna
super, možemo onda i odmah druženje organizirati...user posted image Na p.p. mi možete javiti ako znate za neke solidne apartmane tamo.. s klimom i terasom i.t.d.... Onda ćemo razmisliti...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 5
12.4.2010 22:48:51   
mariola
Te kućice imamo i tu u našem kampu par sto metara od naše kuće. Meni su one superuser posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 6
13.4.2010 7:47:34   
ZVRK
mirna meni se sviđe medulin i preporučam ti da idete a imaš i ''zabavni''park u blizini tako da vam bude vladek uživao
a i druženje je tuuuuuuuu
kada bi imali u planu godišnji???

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
   [Obrisani korisnik]
13.4.2010 8:14:49   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 8
13.4.2010 8:18:42   
ZVRK
cvrle po meni te kućice služe samo za spavanje a preko dana si okolo u điru.
neznam unutrašnjost ali mjesto medulin je super a i tikica može dati obavijest iz prve ruke

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 9
13.4.2010 8:20:49   
mama mery
meni izgleda superuser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 10
   [Obrisani korisnik]
13.4.2010 8:20:55   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 11
13.4.2010 8:26:24   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: cvrčak

cvrle po meni te kućice služe samo za spavanje

Slažem se,ali ja  ipak volim da je čisto,uredno i ne volim kada se sve raspada zbog starosti.

ok za čistoču ali ako ideš na godišnji barem onda da malo odmoriš od kućanskih obaveza.
barem ja tako.

zvrkić došao 17.06.2005.

Neposredna veza do poruke: 12
13.4.2010 8:52:29   
adryosijek
ja sam bila jednom tamo i lijepo je

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 13
13.4.2010 10:07:28   
MILLA
indije nisu u medulinu,več na sasvim drugom kraju,u banjolama. banjole su dosadne,ne nude ništa interesantno...više je mrtvo...nemaš di posebno prošetati ni vidjeti. a medulin je več druga priča ....imaš predivnih plaža,trgovine na nosu,mjesta za šetnju,nočni život...luna park za djecu...ne može se usporediti. moji su godinama imali luna park i u indijama i medulinu.Medulin definitivno bi bio izbor.što se tiče ovih kamp kučica..sasvim su ti dovoljne za život,kao garsonjera. ionako ispred staviš stolice i stol.ležaljku...i tu češ provesti cijeli dan... os doručka,.sunčanja...odma preko puta su ti plaž a iza bungalova,par metara su kučice u kojima su wc-i i tuševi. čisto je i lijepo uređeno...to ti je medulin.

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 14
13.4.2010 11:06:14   
mirna
Hvala cure...

Zvrk na godisnji planiramo u 7.mjesecu... ove godine na duzi rok jer nam svima treba duzi odmor... ako idemo za 7 dana onda obicno uzmemo hotel... sada razmisljamo da bi otisli za 2 tjedna... nisam ni znala da ove indije nisu u medulinu...user posted image

Luna park je jako vazan, samo da imajo trampolin i mali ce biti zadovoljan...user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 15
13.4.2010 12:29:16   
Bebys
to bi TIKICA savrseno trebala znati...ali je nema...jel tako da njena mama tamo zivi a valjda je i ona kada je bila mladja....a nje nema vise na RR...pa onda ti ja neznam..

p.s.
igleda fino...probaj ...sretan put i mirno more...

< Poruku je uredio Bebys -- 13.4.2010 12:30:36 >

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 16
20.4.2010 13:16:05   
mirna
Rezervirali smo apartman s klimom za 30€ po danu... nadam se da ce biti ok...user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 17
20.4.2010 13:18:48   
BUMBIKA
user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 18
20.4.2010 13:19:49   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 19
   [Obrisani korisnik]
20.4.2010 14:47:31   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu mirna)
  Neposredna veza do poruke: 20
20.4.2010 15:00:33   
barbiegirl
Kućice su super! Mi smo spavali u jednoj takvoj kada smo išli u Gardaland. Samo šta se meni Medulin ne sviđa! Iste takve kućice imaju i u BI Vilage blizu Fažane (po ljeti imaš isto svaku večer neki događaj) koja je meni puno ljepša, pa si pogledaj cijene

Neposredna veza do poruke: 21
8.6.2010 0:02:03   
e_l_p_i
Da ne otvaram novu temu user posted image
Mi se u subotu navečer vratili iz Medulina. Bilo nam je supeeeeeeeeeeeeeeeeer user posted image Istina, nismo bili u ovim kućicama što je Mirna spomenula, već u apartmanu. Uglavnom, super smo se proveli, Dora je uživala, čak sam joj i kupaći ponijela, ali nažalost ga nije stigla isprobati. Bili smo (MM, Dora i ja) na 2 koncerta. Dora je plesala i pjevala i bila je glavna faca user posted image Slijedeće godine definitivno ponovo idemo do Medulina, ali na više dana jer 2 dana je zbilja prekratko user posted image

(Odgovor članu barbiegirl)
Neposredna veza do poruke: 22
8.6.2010 13:08:00   
mirna
Super elpi!user posted image

još tri tjedna pa idemo i mi... u apartman, ne u kućice...user posted image

(Odgovor članu e_l_p_i)
Neposredna veza do poruke: 23
9.6.2010 18:06:05   
tikica_69
Dobar provod i mirno more ti zelim mirna. Znam da cete uzivati user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 24
26.6.2019 7:46:07   
guycassode258
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!