|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   recept za rođendansku tortu-pomagajte!
27.3.2010 19:49:26   
sufi
Drage cure,
Moja kćerkica slavi 5.rođendan 06.04. i sad sam u potrazi za nekim dobrim i jednostavnim receptom za tortu pa se nadam dobrim prijedlozima user posted image .
Naime, dosada sam joj uvijek naručila tortu kod jedne profesorice slastičarstva koja je to za zaista pristojne novce napravila više nego savršeno no ona nam je sada daleko i ne možemo na nju računati,a isto tako nismo pri novcu da bi naručili negdje. Ja doduše i nemam nekog baš iskustva što se tiče torti...zapravo, nije problem ispeći ju,al kako ju ukrasiti user posted image ..tu sam već dosta slaba,a znate i same kakvi su klinci...da je samo okrugla torta prelivena čokoladom ili šlagom, to im nije to...prema tome, očekujem od vas veeeliku pomoć sa savjetima!
puno vam hvala!!!!

e da, nije nužno da bude torta koja se ne peče...primam sve savjete user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: recept za rođendansku tortu-pomagajte!
27.3.2010 19:55:35   
Puli
sufi meni najjednostavnija varijanta je

kupi gotovi bijeli biskvit
kore natopi narančinim sokom
u 8 decilitara mlijeka skuhaj dva čokoladna pudinga
u vrući puding ubaci 1 pakovanje maslaca i mješaj dok se ne ohladi

na kraju ukrasi šlagom

a na vrh možeš staviti jestive pokrivke
imaš ih za kupiti s različitim likovima iz crtića

ili ukrasi gumenim bombonima različitih oblika

a imaš i jestive boje s kojima možeš crtati po torti

< Poruku je uredio Puli -- 27.3.2010 19:56:14 >

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: recept za rođendansku tortu-pomagajte!
27.3.2010 20:00:33   
FIONA
darling a da napraviš obićnu voćnu tortu...

biskvit od 6 jaja - u 6 žumanjaca staviš 6 žlica šećera, 1 pecilni prašak i izmiksaš da se šečeš rastopi, u to dodaš 6 žlica brašna i 6 žlica vode i izmješaš....istučeš 6 bjelanjaka posebo i lagano kuhaćom umješaš u ovu smjesu i to ti je biskvit....natopiš sokom iz kopota recimo marelica, višnja....na to naslažeš voće....u soku od kompota skuhaš voćni puding i zaliješ preko...sa šlagom samo napraviš cvjetiće po rubu i to je to....ja to delam malo malo kao vikend kolač....user posted image

< Poruku je uredio FIONA -- 27.3.2010 20:01:47 >

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu sufi)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!