|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   doručak i večera
23.3.2010 21:38:08   
mala pcelica
sta dajete klincima za dorucak i veceru ,a da nije nesto od lina i tako te stvari? maja ima 10 mjeseci pa me interesuje sta jos moze jesti ,da nejede samo to slatko za dorucak i veceru...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: doručak i večera
23.3.2010 22:06:11   
Ninaa
Moja ujutro papa sirni namaz na kruhu ili linoladu, nekad jogurt s kruhom, nekad salamicu. A navečer uvjek ili lino ili neki pudingić. Moja neće mlijeko pa joj bar na taj način pokušavam dati da pojede čim više mliječnih proizvoda.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 2
23.3.2010 22:50:30   
mala pcelica
a jel smije maja salamicu ako ima 10 mjeseci? znam da je to skart hrana,ali stvarno vidim da joj vec lino dosadio user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 3
24.3.2010 8:19:07   
Thea
Valentino je sa 10 mj. ujutro osim flašice mlijeka znao pojesti kruhnamazan sa malo rame i na to malo pekmeza ili isto neki namaz i malo salame.

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

Neposredna veza do poruke: 4
24.3.2010 8:26:25   
ZVRK
pčelice mislim da bi ti bilo bolje da joj daš salamicu ujutro a lino za večeru jer da ti ne traži više da pije po noći od salame.
moj je sve već jeo tako da ja nisam mjerodavna a niti nisam pratila tabele

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 5
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 8:28:18   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu ZVRK)
  Neposredna veza do poruke: 6
24.3.2010 8:36:36   
lidac0605
Moji su sa 10 mj. ujutro i navečer još uvijek pili flašu ad.mlijeka-niš drugo...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 7
24.3.2010 9:00:50   
plavka
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Palentu sa jogurtom,vrhnjem ili mlijekom.

imaš milupine pahuljice 7 corn ja njih radim svojoj žabici sa pola izmiksane jabuke
ili gris

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

Neposredna veza do poruke: 8
24.3.2010 9:17:34   
mala pcelica
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Moji su sa 10 mj. ujutro i navečer još uvijek pili flašu ad.mlijeka-niš drugo...

pije ona flasicu ujutro ad mlijeka,a uvece joj zgusnem sa nekim linom kad ide spavati.ovo ujutro joj ne moze biti dosta do ručka,a naveče ako joj dam lino za veceru ,sta cu joj staviti onda u flasicu user posted image ili joj ne treba lino u flasici naveče user posted image ..tek smo poceli sa ad mlijekom pa jos ne znam kako to funkcionira...

< Poruku je uredio mala pcelica -- 24.3.2010 9:18:43 >

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
24.3.2010 9:24:32   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 10
24.3.2010 9:29:00   
plavka
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

IZVORNA PORUKA: lidac0605

pije ona flasicu ujutro ad mlijeka,a uvece joj zgusnem sa nekim linom kad ide spavati.ovo ujutro joj ne moze biti dosta do ručka,a naveče ako joj dam lino za veceru ,sta cu joj staviti onda u flasicu user posted image ili joj ne treba lino u flasici naveče user posted image ..tek smo poceli sa ad mlijekom pa jos ne znam kako to funkcionira...

I moja je pila čisto mlijeko,ali smo oko 10-11h imali voćnu kašicu,a oko 13h ručak,popodne oko 16h isto neku voćnu kašicu,i navečer mlijeko na bočicu.
Nikada nije bila između doručka i ručka bez međuobroka

i moja je ujutro na čistom mlijeku oko 9h pa onda imamo ručak u 13h pa mlijeko u 16h, voće u 19 i mlijeko u 22

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

Neposredna veza do poruke: 11
24.3.2010 11:00:25   
marija0
moj ovako jede: doručak oko 8- ad mlijeko pomješam sa keksom, na žlicu  (malo ostavim čistog mlijeka da ima za popit), ručak oko 12- blitva, juha, meso, mrkva...- nešto od toga, oko 16- svježa jabuka, kruška ili kašica neka ako smo vani, oko 8 ad mlijeko sa rižiolinom ili grizom (opet mu ostavim malo čistog mlijeka za popiti)... po noći popije do 0.5dcl vode user posted image

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 12
24.3.2010 11:01:28   
marija0
moj ovako jede: doručak oko 8- ad mlijeko pomješam sa keksom, na žlicu  (malo ostavim čistog mlijeka da ima za popit), ručak oko 12- blitva, juha, meso, mrkva...- nešto od toga, oko 16- svježa jabuka, kruška ili kašica neka ako smo vani, oko 8 ad mlijeko sa rižiolinom ili grizom na žlicu (opet mu ostavim malo čistog mlijeka za popiti)... po noći popije do 0.5dcl vode 

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 13
25.3.2010 0:00:36   
Marta j
Nama je ujutro jogurt sa zitaricama il boca cokolina,pa oko 11 puding il voce.
Pa rucak,onda opet popije bocu,onda je vocna kasica,nekada ako trazi jos jesti pa dobije jogurt.
I navece je uvijek boca keksolina.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu marija0)
Neposredna veza do poruke: 14
25.3.2010 8:48:41   
sm_h
super mi je ovaj raspored koji radi Marija0,samo meni malo vremenski to izgleda drugačije.
Znači,ima 8 i po mj i jede ovako:
06-mlijeko na bocu-ćisto
10:30-voće dal čisto ili pomiješano sa jogurtom npr
14:30-ručak-povrće,meso  itd itd
18:30-žitarice+vočka npr od milupe 7 corn+pola banane ili neki lino + voćka
20:30 kad legne,onda popije oko 180ml mlijeka.
To je to.Onda mi je do 06 bez hrane,samo voda ako se probudi.A kako su sada zubi u pitanju,budi se stalno.Ali,hranu mu  NE DAJEM,nema šanse.Samo voda ili dudauser posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 15
25.3.2010 8:51:44   
sm_h
Marija0,vidim da ste vi na mlijeku ujutro i navečer.A koliko ti ukupno onda mlijeka popije/pojede?
Ja mu dajem ujutro 180ml čistog,onda za večeru na žlicu 150ml i prije nego legne opet 180ml.Da mi ispadne tih 500ml mlijeka,zato.user posted image

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 16
30.3.2010 0:31:10   
nancy
moj se probudi oko 6 ipo ,7 i popije bocu (120ml)
oko 10 smiksanu vocku s pola jogurta i jednim keksom ili zitarice s jogurtom
oko 1 povrce,meso
oko 4 mlijeko s nekim linom (100ml)
i u 7 boca (120)
i u snu mu dam jos jednom bocu (popije oko 100ml)jer i same vidite koliko mlijeka popije.uh za pop...
nekad poslije povrca dobije i malo pudingica jer nece puno toga da pojedeuser posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 17
30.3.2010 10:03:50   
marija0
IZVORNA PORUKA: sm_h

Marija0,vidim da ste vi na mlijeku ujutro i navečer.A koliko ti ukupno onda mlijeka popije/pojede?
Ja mu dajem ujutro 180ml čistog,onda za večeru na žlicu 150ml i prije nego legne opet 180ml.Da mi ispadne tih 500ml mlijeka,zato.user posted image

250ml ujutro a toliko i navečer- u početku sam mu podilila na tri dijela po 2dcl al sam vidila da ujutro i navečer traži još a ono između neće da pije tako da sam mu ostavila ta dva puta i malo povećala dozu, i sad je zadovoljan user posted image

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 18
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!