|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Moja štetočina
4.2.2010 17:47:12   
maja
Eto, ja sam si zasjela sa vama i čujem da ne čujem svoga Nouuser posted image  i odmah sam znala da su neka s.... u pitanju. Odem u sobu, on mi kao neda ući i osjetim miris kreme. Nisam znala jel bi se smijala ili plakala. Sva sreća pa da nije bilo govnouser posted image

user posted image
user posted image
user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Moja štetočina
4.2.2010 17:48:46   
ninolina
a ljubav mala pametna, kaj bi se samo mama igralauser posted image user posted image
Moj je zadnji put sve namazao lice , kosu, krevet i ogledalo... još je sve masno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 2
4.2.2010 17:49:51   
jadran
user posted image user posted image ha ha ha  
mauser posted image user posted image user posted image
jao meni što me čeka.....

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
4.2.2010 17:50:16   
boba125
user posted image user posted image user posted image user posted image
ma bas je sladak

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 4
4.2.2010 17:50:41   
maja
user posted image user posted image user posted image  namazao je pod i vrata, a još sam naravno sama doma, pa dok sam pripremila vodu bilo je svega

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
4.2.2010 17:51:55   
ninolina
namazao je pod i vrata, a još sam naravno sama doma, pa dok sam pripremila vodu bilo je svega

pametno djete maminouser posted image user posted image , mogu misliti kaj si si mislila, opet jaja krivauser posted image user posted image sad sjedni i odmori malouser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
4.2.2010 17:53:31   
ZVRK
super je kada ga gledaš ovako na slikicamauser posted image
a vrata i pod treba održavati a pošto si ti user posted image sin ti pomaže u riješavanju poslovauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
4.2.2010 17:53:38   
maja
ma smiješno mi bilo mada bi ga user posted image  i sad mi je smiješno, pizdić mali, stalno nešto sprema
joj, a znaš da i moram malo sjesti, teško mi ga samoj kupat i podizatiuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 8
4.2.2010 17:57:02   
leilany
noa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
4.2.2010 18:14:53   
Anoniman
Jos gledam slike na fb i ne mogu da provalim cime se on to "uredio"user posted image user posted image user posted image
Noa kraljuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 10
4.2.2010 18:17:02   
maja
user posted image user posted image user posted image  Atrix krema ako ti treba za Saru da se igra user posted image

a mali miriši na kilometre user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 11
4.2.2010 18:20:39   
pincirotvajler
user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
4.2.2010 18:27:48   
Bebys
user posted image user posted image user posted image  ma on je samo moderan UMIJESTO GELA MAMA to je moda sada...user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 13
4.2.2010 18:30:05   
natalijax
user posted image user posted image user posted image user posted image isuse što je napraviouser posted image user posted image user posted image user posted image ajme pa to izgleda svi radeuser posted image user posted image user posted image user posted image bome nas svašta čekauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 14
4.2.2010 20:54:27   
koka
user posted image user posted image user posted image , samo ti brij...drugi put ga zaveži za nogu i jedan kraj drži ti user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 15
4.2.2010 21:00:55   
curice
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image savršeno izgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 16
4.2.2010 21:34:02   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image  mali je facauser posted image user posted image user posted image ,lipog ti je posla daouser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 17
4.2.2010 22:08:14   
Ninaa
A baš je sladak, maškare su uskoro, mama kaj se buniš!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 18
4.2.2010 22:14:31   
Lady3
user posted image user posted image e,da dijete si našlo zanimaciju kad mama se neće sa sinom igrati pa čvaka po kompu..user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 19
5.2.2010 9:35:55   
gljiva
Presladak jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 20
5.2.2010 9:40:56   
karoca
Mama mi je pričala da sam se i ja kad sam bila mala dočepala nivea kreme i cijelu je nalijepila na glavu a imala sam gustu crnu kosu. Mama nije znala bili plakala ili se smijala. Kosa mi je bila masna još dugo vremena! Nikako isprat tu svu masnoću!!user posted image

Mara: 28.03.2007
Katarina: 08.04.2009

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 21
   [Obrisani korisnik]
5.2.2010 9:45:55   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu karoca)
  Neposredna veza do poruke: 22
5.2.2010 9:49:33   
Lady3
o,da i moj mali se dočepao becutan kreme pa je bilo i na odjeći,vratima,podu,licu,malo ju je i pojeo i kosi...user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 23
5.2.2010 10:42:24   
L.P.
Joj sladak je mali!user posted image Pa mora se i on malo dotjerat.
Moja kad se dočepa kreme onda mulja igračke s njom.
user posted image Al to je još sve ok,ja kad sam bila mala namazala sam ormarić crnom kremom za cipele...e to je koma!!!

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 24
5.2.2010 13:38:05   
Wukovarka
Zakon user posted image

(Odgovor članu L.P.)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!