Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:12:51
|
|
|
|
tiha
|
ja i mm ipak ostajemo tu
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:13:01
|
|
|
|
troubled
|
njanja...luđakinjo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:13:11
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? a i tiha se nekako prikriva.....ona je sumjivica....KORISTIM IVINU FORU SKRETANJA PAŽNJE NA DRUGU.....a troubled i tata? šta o tome mislite? ton je već sumnjivo.... p.s. i ja imam divnog muža sad mi je nesto palo na pamet cure moje kocim se od smjeha,ali ne smijem reci na koga ja sumnjam,jer ta osoba uopce nije prisutna i nebi nilo lijepo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:14:20
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: tiha ja i mm ipak ostajemo tu evo vidite: ako je cinik tu i tiha i mm......
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:14:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:14:48
|
|
|
|
tiha
|
joj valjam se i umirem od smijeha
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:14:52
|
|
|
|
troubled
|
cinik...a da ti nisi ružin dragi???? ili ivin??? ili njanjin??? moj?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:10
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja I ja, kao jedna od sumnjivica, idem u krevet.....svom divnom mužu....a da li je to cinik??? Morati ćete cure otkiti....ako, naravno Iva Piva ne bude spavala s nama u krevetu......Ili možda troubled ili tiha..... moj je došel s koncerta i pozval me u krevet...idem svom mužu kad nemrem otkriti tko je tko za njega sam ziher da je moj a vi ste jedna do druge koje su mi zbog smjeha skoro izazvale prerane trudove... kissi, kissi društvo ovo mi je super terapija....smijeh, smijeh i još malo smijeha!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:23
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama sad mi je nesto palo na pamet cure moje kocim se od smjeha,ali ne smijem reci na koga ja sumnjam,jer ta osoba uopce nije prisutna i nebi nilo lijepo aaaaa...dok stari sumnjivci idu u krevet, novi dolaze...postaje sve napetije....pa j neću moći spavatiiiiiiii
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:30
|
|
|
|
zg_cinik
|
draga... ajmo... znaš da delam sutra...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:15:36
|
|
|
|
tiha
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:16:25
|
|
|
|
mlada mama
|
sreca pa na mene jos nitko nije posumnjo,fiona jos si tu,znam da ti je tesko ostaviti nas
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:16:54
|
|
|
|
tiha
|
pa ak ti se bas ide u krpe ajmo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:17:39
|
|
|
|
troubled
|
e....promakla nam je mlada mama....kako se samo pritajila.... da nije ona?
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:17:43
|
|
|
|
njanja
|
AJMO U KRPE
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:18:01
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama sreca pa na mene jos nitko nije posumnjo,fiona jos si tu,znam da ti je tesko ostaviti nas da jesam i ljuta sam sama na sebe a jedva sijedim na stolici!!!! Di samo Cinik čupa ove slike, sad mi je pobeglo kak sam se nasmijala!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:18:11
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik draga... ajmo... znaš da delam sutra... ajd ti samo sad ce ona
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:18:45
|
|
|
|
troubled
|
amo...neke su ure...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:19:51
|
|
|
|
tiha
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:20:18
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tiha pa ak ti se bas ide u krpe ajmo ne,ne tiha ti si se sama odala, rekla si da ti se muz nece da odljepi od laptopa,a sad odjednom ti dosla,a cinik "Ide u krpe" hmmmmm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:20:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:21:25
|
|
|
|
tiha
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:21:56
|
|
|
|
FIONA
|
a Piggy tiho promatra i misli a koje budale... kao zreli ljudi u pola jedan ujutro natežu se ko je kome muž a koja je kome žena!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:22:34
|
|
|
|
tiha
|
hehe iva piva odi samo pridruzi se dragom ja i ovaj moj nikako da odemo tjeramo jedno drugo a nista
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:23:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!