Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:59:39
|
|
|
|
FIONA
|
deca laku noć!!! Iako mi ne bu laka ali ja moram popiti Noprmabel kak sam napeta!!! Sutra se nastavlja debata molim ne prerano jer ja zaspim tek pred jutro!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:00:08
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti.... definitivno.....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:00:55
|
|
|
|
zg_cinik
|
zakaj meni niko ne šalje PP... i ja bi komentiral ovo umiranje od smijeha...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:00:56
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja IZVORNA PORUKA: troubled njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti.... definitivno..... hahahahaha.... sad fakat više niš ne znam!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:01:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:03:15
|
|
|
|
tiha
|
jqa sam ovdje totalni debil nist ne kuzim ali umirem od smijeha
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:04:27
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Iva Piva IZVORNA PORUKA: troubled njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti.... o da, da. Mislim da bi trebalo istražiti njih obje. (moram malo skrenuti pažnju sa sebe ) Joj, Iva, vidi se da si čitala krimiće....znaš kako se to radi...okrivi drugoga, da da....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:04:43
|
|
|
|
mlada mama
|
ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu???
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:05:19
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: tiha jqa sam ovdje totalni debil nist ne kuzim ali umirem od smijeha dobro došla u klub samo kaj se ti meni smiješ a ja sama sebi kak sam bedasta!!! Iko kokoš ne odustajem jer se i dalje nadam da se bu Cinik meni smiloval... Baš sam naivna!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:05:44
|
|
|
|
tiha
|
joj lude ste majke mi
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:06:00
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? krivo, mlada mama....troubled uopće nema muža....troubled ima dragoga....definitivno
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:06:01
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tiha jqa sam ovdje totalni debil nist ne kuzim ali umirem od smijeha o tiha gdje si bila do malo prije,bilo je jos zabavnije dok tatica nije pobjegao
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:06:45
|
|
|
|
tiha
|
citala sam nabrzaka kontam da bi trebala malo sporije..da nesto skuzim!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:07:22
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: troubled IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? krivo, mlada mama....troubled uopće nema muža....troubled ima dragoga....definitivno onda SI TI!!!! nasli smo te,jeeee
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:08:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:08:16
|
|
|
|
tiha
|
citala sam dok je tata bio tu al nemogu se ubacit u razgovor dok nisam procitala...i sad procitala i nista nisam skuzila nikakve koristi
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:08:38
|
|
|
|
mlada mama
|
mali mi se budi,ako naglo odem znate sto je,ali nadam se da necu,bas mi je lijepo
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:08:56
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ja sumnjam na njanju, troubled ima divnog muza kojeg je malo prije pohvalila,a to definitivno nije cinik, njanja sto imas za reci u svoju obranu??? a i tiha se nekako prikriva.....ona je sumjivica....KORISTIM IVINU FORU SKRETANJA PAŽNJE NA DRUGU.....a troubled i tata? šta o tome mislite? ton je već sumnjivo.... p.s. i ja imam divnog muža
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:10:30
|
|
|
|
FIONA
|
definitivno odustajem curke laku noć, cinik mirno spavaj ja neću!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:11:02
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: tiha citala sam dok je tata bio tu al nemogu se ubacit u razgovor dok nisam procitala...i sad procitala i nista nisam skuzila nikakve koristi inace tiha tema ti je:"iznenadjenje za godisnjicu braka" ja znam da to tako ne izgleda,ali je!!! tako ti je to kad ti se muski upletu u razgovor njima ti je najvece iznenadjenje da se pojavis s masnom oko vrata
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:11:12
|
|
|
|
zg_cinik
|
oče neko bubu... u uho...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:11:25
|
|
|
|
tiha
|
tjeram mm-a u krevet i da se odljepi od laptopa pa nece li ga nece
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:12:06
|
|
|
|
njanja
|
I ja, kao jedna od sumnjivica, idem u krevet.....svom divnom mužu....a da li je to cinik??? Morati ćete cure otkiti....ako, naravno Iva Piva ne bude spavala s nama u krevetu......Ili možda troubled ili tiha.....
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2008 0:12:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 10.9.2008 0:12:19
|
|
|
|
FIONA
|
čudim se da nisi poslal stidnu uš i to sa malom mašnom oko vrata!!!
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!