Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:42:37
|
|
|
|
FIONA
|
mlada mama ne znam z atebe ali ja se već dugo nisam osječala ovak debilno!!! Više ne znam tko je tko... znam da ti nemaš poklon za godišnjicu i da TATA voli Žuju!!! Da Mirna tiho promatra a njanja se igra Poirota!!! Ja sam fakat plava u glavi!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:42:56
|
|
|
|
mlada mama
|
zaraspaj ih da budu sto ostrije za sutra
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:43:15
|
|
|
|
Tata
|
bubani sam pa idem spat. odgovor na prvotno pitanje: svaki muškarac ima svoju fantaziju. npr zašto se ne kostimirati na godišnjicu? može u zečicu, pećinsku ženu, Leu iz ratova zvijezda itd,... imam temperaturu. laku noć ne pijem alkohol, samo mineralnu i litre kave
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:43:25
|
|
|
|
zg_cinik
|
mislil sam da se nebum raspakiral... al zbog povečenog interesa.... evo...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:43:42
|
|
|
|
njanja
|
I jeste li otkrile?????
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:44:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:44:38
|
|
|
|
FIONA
|
odi se oznojiti dobro buš ju skinul... i dobro se obuci da se jače oznojiš pomogučnosti u Žan lik Pikarda ili možda Konana!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:44:47
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: njanja E, a da otkrijemo dragu od TATE????? DETEKTIVKE-u akciju!!!! pa to je bar lako kad vidis zensku koja rano ujutro nosi gajbu piva iz trgovine odmah znas
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:46:05
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: zg_cinik mislil sam da se nebum raspakiral... al zbog povečenog interesa.... evo... Wooow ja sam pala u trans, pamet mi je pomućena...koja dobrafigura...i ti sigurno voliš ŽUJU!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:46:37
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Tata odgovor na prvotno pitanje: svaki muškarac ima svoju fantaziju. npr zašto se ne kostimirati na godišnjicu? može u zečicu, pećinsku ženu, Leu iz ratova zvijezda itd,... A ti ćeš biti HOBIT???
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:46:58
|
|
|
|
mlada mama
|
cim smo poceli temu o tati on pobjeze...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:48:46
|
|
|
|
FIONA
|
draga i ja bum pobegla...trbuh me boli od sjedenja, smijanja i udaranja mog djeteta koji je sve veči i veči!!! Pognute glave i poražena povlačim se u svoje tajne odaje da tugujem u samoći!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:49:15
|
|
|
|
mlada mama
|
cinik tata je pobjegao, ostao si blazen medju zenama
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:50:45
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA mlada mama ne znam z atebe ali ja se već dugo nisam osječala ovak debilno!!! Više ne znam tko je tko... znam da ti nemaš poklon za godišnjicu i da TATA voli Žuju!!! Da Mirna tiho promatra a njanja se igra Poirota!!! Ja sam fakat plava u glavi!!! evo ti prilika... pogodi ko mi je u mislima...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:51:48
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama cinik tata je pobjegao, ostao si blazen medju zenama nemaš pojma kolko si u pravu...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:52:10
|
|
|
|
FIONA
|
pojma nemam!!! tko ??? vidim da nisam ja ,žena je riđa!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:54:21
|
|
|
|
mlada mama
|
ma fiona to sam ti ja!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:55:09
|
|
|
|
FIONA
|
juhuuu buš mi rekel prije nego kaj odem baš me zanima!!! čekam te...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:55:38
|
|
|
|
troubled
|
meni je i dalje iva piva vrlo sumnjiva
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:56:33
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ma fiona to sam ti ja!!! ahahahaaahahaaaahhaaaa..... znam da nisi...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:56:58
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: troubled meni je i dalje iva piva vrlo sumnjiva i meni jako jako....ali znaš kako u krimićima (opet Poirot) najviše sumnjiv, bude najmanje kriv.....
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:57:11
|
|
|
|
zg_cinik
|
IZVORNA PORUKA: FIONA juhuuu buš mi rekel prije nego kaj odem baš me zanima!!! čekam te... draga... javi se opet... pliz... nemoj da FIONA ode spat oštrih noktiju...
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:57:49
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: troubled meni je i dalje iva piva vrlo sumnjiva nisi mi ni ti baš čista skroz znaš!!! Ja još ne odustajem od tebe!!!
|
|
|
|
RE: iznenadjenje za godisnjicu braka 9.9.2008 23:57:52
|
|
|
|
troubled
|
njanja...nisi ni ti skroz čista.... treba to istražiti....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.9.2008 23:58:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!