|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Afte?
27.10.2009 22:15:25   
pepeljuga
Veceras sam Toniju isla prati zubice i kad je isplazio jezik na tri mjesta sam primjetila nesto cudno,tj.meni izgleda kao da je opeceno.....user posted image
S obzirom da nema od cega biti opeceno zanima me jesu li to mozda neke aftice,nema nigdje osim na jeziku....Primjetila sam i da zadnjih par dana stalno trpa prste u usta sto prije nikad nije radio a sad su mu stalno....
Sto da radimuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 28.10.2009 18:29:08 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Afte?
27.10.2009 22:35:30   
twitty
odvedi ga kod zubara prije nego ga to pocne bolit user posted image (boli ko sam user posted image )

< Poruku je uredio Zvonki -- 28.10.2009 18:29:16 >

gibam...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Afte????
27.10.2009 22:39:06   
pepeljuga
A jel mogu s necim mazati il stavljat na touser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 3
27.10.2009 22:40:55   
twitty
imas onu vodicu za ispiranje usta al mislim da ti je on jos mali za to user posted image
najbolje se sa zubarom savjetuj
oni imaju nekakvu tinkturu s kojom premazu to
sretno pepi user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio twitty -- 27.10.2009 22:41:23 >

gibam...

Neposredna veza do poruke: 4
27.10.2009 22:49:58   
mišica 666
imaš u apoteci apiprodent proizvod na bazi meda i super je za afte i upale desni.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 5
28.10.2009 8:06:59   
sanjalica
ima u ljekarnama za kupiti i ono što kažu "tinta" (ne znam pravi naziv)... ljubičasta tekućina koju naneseš prstom ili štapićem za uši direktno na afticu....

Ja nisam luzer, ne, naprotiv
Meni je osmijeh light motiv...
P 2001
M 2003
K 2009

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
28.10.2009 8:14:46   
Nika 24052006
IZVORNA PORUKA: sanjalica

ima u ljekarnama za kupiti i ono što kažu "tinta" (ne znam pravi naziv)... ljubičasta tekućina koju naneseš prstom ili štapićem za uši direktno na afticu....

Da,to smo mi koristili za afte,i rojazol gel.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu sanjalica)
Neposredna veza do poruke: 7
28.10.2009 12:55:06   
bomboncic02
Ja sam ti pisala o aftama, mi smo već dva puta muku mučili s tim i katastrofa je to.
Dr nam je preporučila tantum verde, to ti je dezinfekcijsko sredstvo i odlično je, finog okusa i moj Matej to obožava špricati.
Možeš kao prevenciju to koristiti, inače ako su afte djeca znaju dobit visoku temperaturu i boli ih jako, nemogu ništa ni jesti ni piti.
Savjetujem isto tako(mene druge mame savjetovale) da mu kupiš multivitaminski pripravak (afte se pojave kada padne imunitet) i da to pije svakodnevno..ugl puno vitamina.

< Poruku je uredio Zvonki -- 28.10.2009 18:29:27 >

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 8
28.10.2009 18:28:30   
Zvonki
Mislim da nisu afte nego samo reakcija na možda neku hranu. Imale su i cure tako nešto pa nije bilo problema. Čak nisam tome ni pridavala neku važnost.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 9
28.10.2009 21:16:33   
pepeljuga
Ma i meni ne izgledaju kao afte,normalno jede i pije samo su mu stalno prsti u ustima....user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 10
28.10.2009 21:19:46   
BUMBIKA
Ja isto mislim da nisu afte ako njega ništa ne boli i normalno jede.Dino kad ih je imao nije mogao ni jesti ni piti.

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!