|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 14:04:44   
mlada mama
zanima me koliko vi od prilike mjesecno trosite novca na osnovne stvari,znaci samo na rezije,namirnice i ostale svakodnevne potrepstine ? ja i mm jako puno,recimo samo na rezije (telefon preko 1500)svaki mj. on ima takav posao i cesto se mora cuti s drugim ljudima,i tako da uvijek racun bude preko toga... zatim struja voda tv zimi i grijanje smece,..
na hrani ne stedimo,mm voli slatkise,a i mali tako da toga uvijek mora biti,svjeze voce i povrce,meso,gorivo...pa kozmetika,sto za nas,sto za maloga... tako da se novci jako brzo potrose,zanim me kako je kod vas?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 14:47:26   
mariola
Ja znam samo jedno. Što više novaca imamo, to ih više i potrošimo. Ne znam samo kako neke obitelji žive s jednom plaćom kad je sve tako skupo i svaki dan sve skuplje. Mi oboje radimo i imamo solidna ili bi se čak moglo reć dobra primanja ali svaki kraj mjeseca je prazan novčanik.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 15:02:37   
svegra
mariola mislim da si upravu
što više novaca to veći prohtjevi
mi živimo mogla bih reći dosta teško jer imamo muž i ja male plaće a podstanari smo. nekad nemam dovoljno da sve platim, pa se zadužujem i opet to teško vraćam. snalazimo se na sve načine. ali bit će bolje!!
ovih dana čekam odgovor za posao, nadam se pozitivnom. ubija me to čekanje.
osim toga imamo vinograde koji će nam olakšati budućnost, a do tada snalazimo se

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 15:55:38   
FIONA
mi potrošimo sve kaj imamo, da mogu potrošiti i ono kaj nema sigurno bi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   nije pohvalno ali je tak... nekada se pitam a za kaj delam ak bum samo šparala.... nije da kupujem skupo ali ne razmišljam koji si bum komad mesa kupila ili kakav prašak za veš mogu kupiti na to trošim samo kaj meni odgovara ali zato stisnem pipu tam gdje mi je manje bitno... recimo, neki muževi svakih par dana kupuju gajbu pive ili žene idu mjesečno jednom kod frizera, muževi kupuju skupe felge za auto a žene torbice od soma kuna... kod nas toga nema ali zato roštiljamo, odlazimo na vikende i slično...

(Odgovor članu svegra)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 16:03:11   
Ruža
Bez ikakvih problema uspijemo potrošiti sve što zaradimo. I zaista se divim ljudima koji uspijevaju izgurati mjesec sa jednom plaćom.
Najžalosniji dio plaće mi je onaj kad sjednem za komp i podjelim ju skoro cijelu na režije i kredit.user posted image  Kao da si u vjetar bacio..
Draži dio mi je onaj kad vidiš na što si potrošio pa makar to bile kućanske potrepštine.user posted image

_____________________________

Samo luda mama...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 16:46:08   
tiha
trosim kao i svi koliko imam...moram priznat da imamo dobra primanja nemogu se previse zalit ali jako jako puno rezija imam skoro nas izade oko 1800 kn sa vrticem! imamo brzinski kredit rata 690 kn pa dok to sve rasporedim i nemamo bas puno novaca za ostale stvari ali koliko imamo potrosimo! imamo sada i 2 djecija ali to nediramo i od nogometa sto mm dobije ostavljamo djeci za sobu...zelimo im kupit djeciju sobu ali dosta je skupo sa puno ormara a treba nam jer kad budu imale svoju sobu mi spavamo u dnevnoj jer imamo dvosoban stal ali samo neka mace imaju svoju sobu! tako da nam za to treba nekih 6-7 tisuca kn.... i naravno pred placu redovito imamo samo sicu u novcaniku!user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 6
   RE: koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 16:49:12   
uciteljica
Nama se dogodi da jednostavno na kraju mjeseca  skupljamo lipice za kruh, kaj mi je prestrašno jer još nemamo dijete. Kaj će biti kad kikić dođe ne želim ni pomišljat. Znam da ču moratiići radit kad kikić bude 6. mj. jer inače nema šanse da preživimo.
 I ja se pitam kako žive ljudi s jednom plaćom kad mi s dvije relativno dobre plaće izlazimo jedva na kraj.  Da mi mama ne pomaže tako da mi svaki tjedan šalje povrće i voće iz vrta još bi teže. Uvijek sam mislila da smo neodgovorni kaj nikad ne uspijemo zašparati ni kune, ali čitajući vaše poruke, vidim da je to normalno.

_____________________________

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.




(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: koliko mjesecno trosite??
2.9.2008 17:54:52   
mlada mama
normalno je,zato sto je svaki dan sve skuplje i skuplje,mm ima dobru placu,ja se ne moram ni zaposliti,ali ga zato nema po cijele dane kuci,ja sam mislila da samo mi toliko trosimo,ali izgleda da je to svuda tako, mi ipak uspijemo i usparati nesto i staviti na banku,i ponekad otic na putovanje ili vecere ili kupiti malom malo skuplju robicu...nije da sad sparamo,da sve sto usparamo nosimo na banku,a nije ni da se rasipamo,ponekad si malo pruzimo oduska i kupimo nesto,ako nesto zalimo.

(Odgovor članu uciteljica)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: koliko mjesecno trosite??
4.9.2008 23:32:48   
njanja
koliko trošimo=koliko imamo user posted image

_____________________________

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!


"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: koliko mjesecno trosite??
4.9.2008 23:33:45   
troubled
IZVORNA PORUKA: njanja

koliko trošimo=koliko imamo user posted image


kod mene ovako...

koliko trošim > koliko imam user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: koliko mjesecno trosite??
11.9.2008 9:08:24   
Anoniman
Eeeeeee, a kod mene:
nit kaj (svojega) imam nit kaj trošim!
Nemam čak niti porodiljni!

Sve muž plaća. A nije mu baš prevelika plaća!
Robicu za curke dobijem od frendica čija su djeca prerasla, ono što preraste Paulina, dobiju 2 mlađe. povrća imam na vrtu, hranimo piliće, ostalo kupujemo. Na režijama pokušavam šparati ali mi baš ne ide...

(Odgovor članu troubled)
  Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!