|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   e kaj bi vi
4.8.2009 22:56:57   
natalijax
mm treba dobiti stan kao ratni invalid,naravno ako bude stanova posto nam je drzava u banani i sto bi vi sad ostavili taj stan da danas sutra ima moje dijete,i nastaviti zivjeti tu gdje jesmo jer smo uredili i placamo kredit,ili ga dali bratu i sogorici a kuca da ostane nama znaci te osobe nebi trazili svoj dio kuce nego bi pripala nama,znaci kao brat brata je isplatio
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: e kaj bi vi
4.8.2009 22:58:28   
Wukovarka
Čuj, to vi morate dobro razmisliti i odlučiti, ali ja bi otišla da imam svoj mir.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
4.8.2009 22:58:46   
tikica_69
Ja bi ostavila stan i iznajmljivala ga i time otplacivala kredit

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 3
4.8.2009 23:02:13   
natalijax
mislim i ja bi otisla normalno ipak kad si na svojem onda si bog,a s druge strane he kaj da moram djelit kucu znas da to nefunkcionira zajedno zivjet,ja sam mislila ostavit stan iz milijun razloga o kojim se bojim pricat s muzem,strah me da ga nepovrijedim jer ako je taj stan zasluzio mukom zelim da bar moje dijete ima danas sustra uzivati u tome

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
4.8.2009 23:04:58   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Eto vidiš...mudra žena,mudra rješenja user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
4.8.2009 23:08:05   
natalijax
to si u pravu tiki ,a opet s druge strane mm nebi u stan on ti je seoski covjek,ja bi taj stan ostavila iz razloga za nedaj boze da dode do svade barem imamo di otic,

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 6
5.8.2009 8:38:11   
Ruža
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

IZVORNA PORUKA: tikica_69

Eto vidiš...mudra žena,mudra rješenja user posted image

Potpisujem!

Samo luda mama...

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 7
5.8.2009 9:00:41   
dominik
IZVORNA PORUKA: natalijax

to si u pravu tiki ,a opet s druge strane mm nebi u stan on ti je seoski covjek,ja bi taj stan ostavila iz razloga za nedaj boze da dode do svade barem imamo di otic,

fino ga iznajmljujes dok ide a ako dodje do guzve kakave onda mjenjaj stan za ostatak kuce ili seli u stan

Neposredna veza do poruke: 8
5.8.2009 14:33:19   
mlada mama
Ja bih ga isto iznajmljivala,nebi ga prodala jer nikada ne znas sto danas sutra moze biti,a to za mjenjanje s bratom moj savjet ti je ,ako to budete radili obavezno pismeno nek imas  sve crno na bijelo da nebi bilo poslije...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
5.8.2009 14:39:23   
FIONA
nekretnina se nikada ne prodaje ako nije nužno!!!...ako otplaćujete kredit znači da ste sa tim i računalu u buđetu....da li čete rentati ili ne vaš stvar ali nikada ne znaš kaj te može snaći i da ga moraš prodati...ako daš šogoru onda si na starom jel pol kuće nemreš prodati kao stan...zlu netrebalo ali ja uvijek volim tako misliti!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Žensko ime?
Admin

Dolazi nam pojačanje na ljeto, još ne znamo jel cura ili dečko, no već smo se bacili na biranje imena. Za dečka smo izabrali (Noa) no curka nam još zadaje probleme, pa ringerajke, ako može pomoć?

Greta (74%)

Agata (26%)

Broj svih glasova: 124

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!