|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kakva su vasa dijeca
18.7.2009 11:06:51   
natalijax
kakva su vasa dijeca kad dodu naprimjer vasi prijatelji kumovi brat sestra mama tata rodbina dal pricaju,dodu kad ih se zove ili se povuku i budu mirni ko bubice od mojih sestara klinke se nist nestide idu kod svakog pricaju nekad se stide al rijetko kad,pitam iz razloga od nasih kumova klinka ima 4 godine i kad god dode ona suti ni mu ni be nesmijes je nist ni pitat to mi malo ide na zivce i meni i mm aj da je prvi put pa nebi nist rekla nego je skoro svaki dan kod nas jednostavno jednom rijecju razmazeno deriste
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kakva su vasa dijeca
18.7.2009 11:31:08   
Anoniman
moje se najprije srame nekih 10 minuta ali kad vide da sam ja opuštena i da normalno razgovaram sa osobom onda se i djeca opuste i počnu se normalno igrati.

(Odgovor članu natalijax)
  Neposredna veza do poruke: 2
18.7.2009 11:34:28   
natalijax
takve su i moje necake ma mislim svako odgaja svoje dijete nego kad dodu onda bi ona na ovu stolicu sjela pa sjedne pa onda bi na onu bas jednom prilikom mi u kafu i ona bi na ljuljacku one znas u kafovima aj mi svi sjednemo kad ona e ja bi sad za drugi stol znas sta da joj je mati ugodila rekla pa sta ja moram nekom titrat ko okrece glavu od mene

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
18.7.2009 16:42:16   
Monica
Moji su s onima s kojima se češće viđaju opušteni a npr kumovi kada dođu  malo oko njih da se opuste e onda ih imaju na glaviuser posted image
pošto oni još nemaju djecu onda ih moji koristeuser posted image
inače djeca mi nisu baš sramežljiva.pitam se po komeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 4
18.7.2009 23:05:52   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: Mariachi

moje se najprije srame nekih 10 minuta ali kad vide da sam ja opuštena i da normalno razgovaram sa osobom onda se i djeca opuste i počnu se normalno igrati.

Tak' nekako i kod mene.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5
18.7.2009 23:16:31   
dominik
domi nema srama pred nikime...nepoznate odmjeri u 2 minute a poznate odmah uzme na redaljku...dora zna plakat na nepoznate ak ju onak napadne netko ali uglavnom se smije odmah

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 6
19.7.2009 14:24:52   
mlada mama
Jojj moj ne zatvara usta kad netko dodje sjedne ko' veliki za stol izbrblja se ode se igrati, onda,ako se opet necega sjeti to dodje reci...cak i s nepoznatima,tj. one koje on mozda vidi prvi put ili ih nije vidio od kada je bio bebica,bez problema..ako ja pricam s njima i on ce,ako ih ja ignoriram i on ce

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
19.7.2009 14:44:26   
Lady3
Kako kod koga...Laura kod nekog novog se malo stisne al se kasnije opusti i igra..Kad treba kući onda je dreka jer ne želiuser posted image
Patrick je uvijek isti,glavno da ima igračaka,ide svakome,pruža ruku..ma ko cigan je..Da ga ne držim na oku odeeeeeeee on i baš ga briga za meneuser posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 8
19.7.2009 16:21:43   
inna
primječujem da je Domi postao malo nepovjerljiv prema nepoznatima, ali on je još beba tak da ne znam kakav će biti. Ma znam,bit će fin kulturan dečko, ljubazno će pozdraviti i ići će se igrati u svoju sobu da mama i tata mogu u miru popričati sa gostima. user posted image user posted image user posted image smijem fantazirati user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 9
19.7.2009 16:44:32   
kitty
IZVORNA PORUKA: natalijax

jednostavno jednom rijecju razmazeno deriste

zenouser posted image
icijem djetetu to reciuser posted image
djeca prolaze razlicite faze dok odrastaju a jedna od njih ukljucujue i sramezljivost i sebicnost i slicno.
stvarno mi nije jasno kako mozes reci to za necije dijeteuser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 10
19.7.2009 19:23:37   
natalijax
user posted image user posted image kako mogu evo kako mogu draga reci,znaci juce si dosla kod nas ni mu ni be tati iza guzice se sakrila i da bi krenila kuci kaze moja sveki imam nesto za tebe ona se vrati sva trci maltene da ju nije zagrila a to je bilo milijon puta ni a ni be a cim joj nest dam onda mjenja sliku

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 11
19.7.2009 19:27:27   
natalijax
nebumo se draga kritizirali ti imas svoje misljenje ja imam svoje

Neposredna veza do poruke: 12
19.7.2009 19:34:34   
kitty
naravnouser posted image

IVAN 20.06.2003.
DUJE 13.01.2009.

Neposredna veza do poruke: 13
19.7.2009 21:57:09   
inna
natalijax da kažeš za mog Domija da je razmažen ja bi te po riti nalupala user posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!