|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Odjeća za trudnice
28.6.2009 20:46:33   
tikica_69
Jeste li je kupovali ili ste samo nosile siroko? Ja jedino trudnicko sta sam imala bile su trapke na tregere sa balonom na busi...drugo je sve bilo samo siroko user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Odjeća za trudnice
28.6.2009 20:49:34   
ZVRK
kupila sam 2 pari hlača tj.jedne hlače i jedan donji dio trenerke.
drugo ništa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
28.6.2009 21:05:17   
dominik
pokoju trudnicku majcu i jedne trudnicke traperice sve drugo je bilo ili veci broj ili izeg struka pa se moglo prilagoditi...i jednu haljinu na preklop trudnicku koju i sada mogu lijepo iskombinirati

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
28.6.2009 21:06:46   
gljiva
Kupila sam dvoje hlače, košulju i majicu. Dobila sam traperice i lanene hlače. Ostalo nosim
malo šire zakon su mi tunike, tajice, ljetne haljinice.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 4
28.6.2009 21:06:50   
natalijax
od prve mi nest ostalo al idem sad jedan dan ma simpa su mi ove tunikice i tajice to mi nekak najbolje necu nist skupo a treba mi bas garderobe

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 5
28.6.2009 21:09:50   
dominik
i ja sam imala par lanenih kosulja trudnickih user posted image sad kad pisem tu imala sam ja toga dosta a kad je trebalo izac u trudnoci bila sam ljuta jer nis nemam za obuc user posted image

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 6
28.6.2009 21:34:24   
trudnica87
mama mi radi u krojackom obrtu pa mi je sasila par trenerki i tunika tako da nemam brige.necu nista kupovati.a kod kuce nosim muzeve kratke siroke majce

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
28.6.2009 21:40:27   
tikica_69
Samo skupljam informacije od koga cu zicati kad bude potrebno user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu trudnica87)
Neposredna veza do poruke: 8
28.6.2009 21:43:25   
ZVRK
biti će puno toga za izžicati ali se čeka samo da ti daš objavu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 9
28.6.2009 21:44:51   
m600
ja derem po svojim haljinicama....u sve još uvijek mogu ući a lijepo je vrijeme bilo...isto tako tunikice i tajice stalno nosim po kući trenerku i kratke hlačice... ništa trudničko nisam kupila...user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 10
28.6.2009 21:46:05   
dominik
IZVORNA PORUKA: m600

ja derem po svojim haljinicama....u sve još uvijek mogu ući a lijepo je vrijeme bilo...isto tako tunikice i tajice stalno nosim po kući trenerku i kratke hlačice... ništa trudničko nisam kupila...user posted image

kad se nisi user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 11
28.6.2009 22:03:18   
Ninaa
Ja sam kupila trudničke traperice i crne hlače na crtu u nekom privatnom dućkasu u Tkalči već kod kaptol centra neznam kak se zove, super je i ima povoljne cijene. Poslije sam kupila još u HM u Njemačkoj kad smo bili štofaste i trenirku, tam ima super i prekrasnih stvari šteta kaj ga nema kod nas. Majce sam kupovala malo šire i tunike jel su trudničke dosta skupe.
Kad će ti trebati ili će te zanimati pošalji pp pa ću pogledati za taj dućkas jel je super kak se zove.Inače mi je i prenatal imal lijepe stvari ali je jako skup, a u benetonu kad sam ja došla je sve uvijek bilo rasprodano.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
28.6.2009 22:09:52   
dikac
prvu trudnoću sam bila na čuvanju pa sam kupila trapke, majicu, tek toliko da imam nešto obući za kod doktora.

drugu trudnoću sam se u 2.tromj. vratila na posao a u 3.mjesecu sam izgledala kao da sam trudna 6 mjeseci zato sam se nakupovala ljetnih stvarčica hlače, majice, a najbolje sam se osjećala u tajicama i tunikama.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 13
28.6.2009 22:12:37   
Ninaa
Ja sam radila do 01.01. znači do 7 mj. zimska trudnoća pa mi je bilo koma, u ništa zimsko nisam stala tak da sam se morala ponoviti, jednino kaput i jaknu nisam zakapčala jel to nije imalo smisla kupovati isto

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 14
28.6.2009 22:57:44   
novamama
nosila sam ljetne haljinice - 3 komada

1 traperice sa pojasom

2 majičice

naravno sve KING SIZEuser posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Obrisani korisnik]
28.6.2009 23:24:53   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 16
29.6.2009 10:23:57   
mariola

i ja isto. još ništa nisam kupila. Možda na jesen traparice jer u ove normalne definitivno neću moći ućiuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 17
29.6.2009 10:29:46   
m600
IZVORNA PORUKA: dominik

kad se nisi user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  7,5 kg a vjerovatno i više sad...
vidim po saluuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 18
29.6.2009 10:32:54   
inna
ja sam kupila jedne trudničke hlače, 2 mi je dala susjeda. Nisam se puno udebljala pa sam mogla nositi uobičajene majice, jedino pred kraj tunike koje i sad nosim. Srećom nisam radila, jer da jesam morala bi uzeti više robe

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 19
29.6.2009 11:49:04   
MILLA
ja sam bila odma ko trudnica...ništa nije stalo na mene,al sam dobila puno trudničke odječe...i hlače i tregerice,haljine,majce...fala bogu,.jer je sve tako PREskupo!!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 20
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!