Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:31:51
|
|
|
|
natalijax
|
kika draga probaj ove lubrikante sto reklamiraju ili odi kod ginica nije to sramota,probaj razgovarat s njom mozda ti ona da rijesenje
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:38:10
|
|
|
|
ejmama
|
Probaj kupiti nešto u ljekarni.
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:40:38
|
|
|
|
natalijax
|
gynaicol gel za muskarce i zene u ljekarni slobodna prodaja ali pitaj prvo ginicku ja sam ovo koristila jer sam sebi sama isusila s maramicama i svega dva put sam namazala i bilo super al kazem prvo pitaj picologa
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:41:18
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam se tak osjećala veći dio trudnoće, kod mene nije bilo onog da je sex u trudnoći super.Tak da znam kak se osjećaš, kod mene je sad to prošlo pa možda je to samo faza.
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:44:15
|
|
|
|
dominik
|
ja se tako osjecam jer me klinci iscrpe citav dan i zivce i energiju i ... ja bi ti preporucila ne na silu...kad ti dodje zelja za sex-om bit ces mokra i nece ti nis trebati, a ak nis drugo oni lubrikanti prolaze...
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:47:27
|
|
|
|
Kika83
|
Neću reć ginićki jer mi je bed. Uz sve ginekološke probleme pa još i ovo. Stvarno će reč da sam jadna Dal smijem te lubrikante pošto imam brdo problema(ginekoloških)?
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:49:03
|
|
|
|
ejmama
|
Pa pitaj u ljekarni ženske znaju biti jako ljubazne. Nemoj se sramiti.
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:49:16
|
|
|
|
natalijax
|
vjerovatno mozes kad ih reklamiraju al ko zna sta pise na uputstvu neznam pitaj je tu je ona da ti pomogne s takvim stvarima
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:49:26
|
|
|
|
ninolina
|
ja ti ipak savjetujem da kad ti dođe želja bit će sve ok nemoj nagliti
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:50:51
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: ninolina ja ti ipak savjetujem da kad ti dođe želja bit će sve ok nemoj nagliti
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:52:19
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: ninolina ja ti ipak savjetujem da kad ti dođe želja bit će sve ok nemoj nagliti I ako nedođe? Kako čemo dijete napravit, sad kad sam "čista"? Joj još i to me sad snađe
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 11:56:02
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: dominik IZVORNA PORUKA: ninolina ja ti ipak savjetujem da kad ti dođe želja bit će sve ok nemoj nagliti I ako nedođe? Kako čemo dijete napravit, sad kad sam "čista"? Joj još i to me sad snađe znam da ti je zelja za bebom veca od icega i nadam se da bu ti zelja brzo dosla jer najbolje bebe se rade za vrijeme najboljeg sex-a
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 12:53:07
|
|
|
|
mirna
|
Nemoj se forsirati, mazite se puno i dragajte bez obaveze i želja će se sigurno vratiti.
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 17:30:30
|
|
|
|
tikica_69
|
Opusti se.....ako treba i sa casom vina, ali opusti se
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 21:58:26
|
|
|
|
Viky
|
samo se treba opustiti...doći će s vremenom...
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 22:28:51
|
|
|
|
dikac
|
[/quote] znam da ti je zelja za bebom veca od icega i nadam se da bu ti zelja brzo dosla jer najbolje bebe se rade za vrijeme najboljeg sex-a [/quote] nemoj misliti na bebu i probleme koje si imala, to ti je samo kočnica, opusti se i sve će doći na svoje
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 23:04:57
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: dikac znam da ti je zelja za bebom veca od icega i nadam se da bu ti zelja brzo dosla jer najbolje bebe se rade za vrijeme najboljeg sex-a nemoj misliti na bebu i probleme koje si imala, to ti je samo kočnica, opusti se i sve će doći na svoje Nažalost nemogu ne mislit na bebu. Odkad mi je frendica trudna još gore mi je, prihvatila jesam ali samo na to mislim i to je užas. A za seks sam opuštena, samo nemam volju Ginićka kaže da je to sve povezano sa operacijom jer je organizam doživio šok i treba mu vremena
|
|
|
|
RE: Kako pojačat libido kod žena? 15.6.2009 23:13:13
|
|
|
|
Lady3
|
Onda se nemoj žuriti,opusti se i daj tijelu vremena da se oporavi,ipak je to bila operacija.A muž neka se strpi,čemu žurba..prvo trebaš vremena samo za sebe da se opustiš..Kasnije će sve biti lako i dobro.Neznam čega da se sramiš pitati ginićku za suhoću i dal smiješ kakav gel..Pa i ona je čovjek,misliš da ona to ne radi Normalno je da osjećaš potrebu za sexom,pa ljudi smo..Samo ti nju pitaj,nema srama..
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mlijeko.
Admin
Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!