|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   kašica
16.7.2008 21:17:57   
božica
drage moje-ja jućer Leonici(4mj) ponudila kašicu s okusom-MRKVA -JABUKA-----

Prva žlica je bila PLAĆuser posted image -pa se smirila malo -nakon toga smo jedno 10žlica davali bez problema-----eto tako je prošla naša prva kašica sa Leonom
Ali ja sam još uvijek u dvoumici-dali da joj sada redovito navikavam na kašice-ili da još poćekam dok nebude 6mj stara---------)
zanima keda ste vi poćeli sa dohranom-------------))tj međuobrok

btw ja sam viki poćela tako sa 4mj

idem micat rit...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: kašica
16.7.2008 21:31:33   
koka
Ja nebi tako rano pogotovo ako ima mlijeka i Leonica dobro napreduje. Ja sam počela sa 5i pol. I to sam ja radila kašice, a kad bi bili negdje vani onda bi kupila. Vidi ti, opet mislim da joj jedna kašica na dan ne može naškoditi user posted image .

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 2
16.7.2008 21:33:55   
božica
to sam si i mislila pa sam pitala vas-jer me zanima -----)baš zato što lijepo napredujemo bilo bi mi ŽAOuser posted image

Hvala Koka sada znam da ću još prićekatiuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 3
16.7.2008 21:38:13   
mirna
Ja nebi tako rano pogotovo ako ima mlijeka i Leonica dobro napreduje. Ja sam počela sa 5i pol. I to sam ja radila kašice, a kad bi bili negdje vani onda bi kupila.

Kao da sam ja napisala...user posted image user posted image   Potpisujem, naravno...

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
17.7.2008 9:59:59   
maja
Boža, mi još nismo počeli sa kašicama, čini mi se još rano! Planirala sam početi od 5 mjeseca, ali počela sam mu davati sokić od jabuke, pa ćemo sad od kruške itd., po par žličica samo!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 5
17.7.2008 10:04:49   
ZVRK
majo moj zvrkić ja prvi put bobio sokić od mrkve pomiješan sa čajem od koromača(onaj za grčiće)i nije mu nikada bilo ništa.napominjem da nisam dojila.kasica je prva bila sa 4mj-voćna

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
17.7.2008 10:06:56   
Elena
Martini sam pocela davati kasice sa puni 6 mjeseca,i to sam ja spremala i kad u sedmom mjesecu uzeli smo hipp pahuljice u koje se dodava samo voda i kad sam njoj dala zavrsila na hitnoj,koliko je povracala,sva se isfrlila i to sve za 15 min,s pretrage ustanovljeno je da je alergicna na mljeko,zato Bozice od srca ti kazem da joj ne dajes kasice s mljeko bar do 10mjeseca i da je naucis na domasne supe,i jela jer bar znas sta stavlja i kako ga spremas,ali ipak to ti je moj savjet,ostalo je na tebe,u svakom slucaju zelim samo sve najboljeuser posted image user posted image user posted image Pozdrav

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 7
17.7.2008 10:08:39   
maja
Baš mi je sladak kad mu dajem sokić, otvara usta, oblizuje se, s rukama bi ga uhvatiouser posted image Baš me zanima jel će se tako oblizivati i na voće i povrće!!!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
17.7.2008 10:08:46   
BUMBIKA
Ja sam Dini isto sa 4 mjeseca počela davati voćne kašice i svidjeo mu se i ništa mu nije bilo.sisao je samo 2 mjeseca.Sokiće ni danas ne pije,jer pije čajeve i to samo tople,a nebi mu sokiće grijala,a drukčije neće.

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 9
17.7.2008 10:14:50   
Megica
Mi smo počeli sa 4,5 mj. sa sokićima (pola soka, pola vode) koje obožava, a zadnjih par dana (21. će imati 5 mjeseci) smo počeli sa par žličica kašice ali nakon podoja i super ih prihvaća. Možda je to malo rano ali ja sam jedno vrijeme imala manje mlijeka ili je to njemu bilo malo, ne znam. Sve u svemu idemo polako s voćem i mislim da ne bi trebalo biti problema

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 10
18.7.2008 12:44:15   
maja
IZVORNA PORUKA: Megica

Možda je to malo rano ali ja sam jedno vrijeme imala manje mlijeka ili je to njemu bilo malo, ne znam.

Čini se da je tako i kod meneuser posted image Ipak ću kupiti kašicu pa probati.

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 11
19.7.2008 13:47:04   
Megica
Evo mi danas krećemo sa mrkvicom u kombinaciji sa malo jabuke...dobar nam tek!user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 12
19.7.2008 13:52:29   
tiha
majo nista ti nebrini prosao je 4 mj moze polako jesti kasice malo po malo! nista mu nece biti....i mi smo tako a sada manje vise jede sve....zna se sta sve ide u to sve! sve voce i povrce i kuhano meso....gusi se u njemu!

(Odgovor članu Megica)
Neposredna veza do poruke: 13
19.7.2008 13:55:42   
božica
danas smo Leona i ja papale kruškicu-PRAVU-kako je cuclala-a dala sam joj neka onako cucla malo-baš je slatkauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 14
20.8.2008 23:03:31   
EditaD
Moji blizančići su jučer imali 6 mjeseci. Davala sam po 2-3 dana sokiće od jabuke, kruške, mrkve. Sad bih počela sa kašicama. Dečki jedu u isto vrijeme, zajedno i to 4 puta dnevno. Već jedu rižine pahuljice umiješane u Bebimil i to za zadnji obrok. Popapaju najčešće 200 ml. Samo se brinem kako početi, za koji obrok da počnem? Koliko? Neki kažu 3-4 žličice? Prije ili poslije mlijeka? Savjetujte!

Hvala :))

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 15
20.8.2008 23:08:32   
mirna
Dobro nam došla Edita!user posted image

Ja sam nakon sokića počela sa skroz na sitno naribanim jabukom. Možeš početi i s bananom... Na početku je dovoljno, ako pojedu 3-4 žličice, možda će čak i manje jer im je gusta hrana još nepoznata..

Imaš ovdje i dva članka na ovu temu:

http://www.ringeraja.com.hr/pocinjemo-s-dohranom-i_356.html
http://www.ringeraja.com.hr/pocinjemo-s-dohranom-ii_357.html

Kako se zovu tvoji blizanci?

(Odgovor članu EditaD)
Neposredna veza do poruke: 16
20.8.2008 23:18:55   
EditaD
Hvala na dobrodošlici user posted image

Dječaci se zovu Emanuel, koji je minutu stariji od Luke. Jednojajčani su.

Hvala na savjetima user posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 17
3.10.2008 16:42:16   
božica
IZVORNA PORUKA: mirna
http://www.ringeraja.com.hr/pocinjemo-s-dohranom-i_356.html
http://www.ringeraja.com.hr/pocinjemo-s-dohranom-ii_357.html

ja otvorim al niš nemauser posted image user posted image
il je to samo mani tak

idem micat rit...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 18
3.10.2008 16:44:27   
troubled
nema ti ništa jer ta stranica više ne postoji...
tako je i meni kad idem gore u naprednu pretragu....
svi su linkovi na ringeraja.com.hr
a mi smo sad ringeraja.hr
i zato ne radi....
jedino što možeš, ako ti je zbilja važno, je biti strpljiva pa ići u forume i tražiti
user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 19
3.10.2008 16:46:07   
božica
thx trouby
bum počakala malouser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 20
3.10.2008 19:07:45   
mirna
evo jos jednom :

http://www.ringeraja.hr/dohrana-dojencadi-i_356.html
http://www.ringeraja.hr/dohrana-dojencadi-ii_357.html

Sada bi trebalo biti ok..

BOOOOkuser posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 21
3.10.2008 19:40:42   
božica
thx mirnić user posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

ime za dečka
vivian

Marin (58%)

Daniel (34%)

Roman (8%)

Broj svih glasova: 114

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!