|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2009.
21.3.2009 11:12:36   
tikica_69
Ne user posted image
Ma sigurno doma cure moraju mirovati jer cuvaju bebe user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 251
21.3.2009 17:44:48   
zaba
tek sad sam skužila da si dobila tjedan ranije,oo di sam ja??? Još malo pa u akciju,ha?Bez zeke,ja imam feeling da bumo mi to tak dobro zguzile,sve po redu.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 252
25.3.2009 8:27:02   
CICKA
Draga tikice...nije me bilo na ringici nekoliko dana pa tek sad vidjeh da ti je stiglauser posted image .
Jako mi je žaouser posted image ....ali travanj je naš mjesec, sad će samo što nijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 253
25.3.2009 15:17:50   
Viky
Tikice,tek sad sam skužila ovu stranicu.Možeš i mene staviti na listu za travanj.Naime,ja sam već dugo trudilica...a user posted image samo stižu svaki mjesec.I onda ispočetka....user posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu CICKA)
Neposredna veza do poruke: 254
25.3.2009 15:18:28   
tikica_69
No frks, samo reci koji datum....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 255
25.3.2009 15:35:11   
anastasija0702
htjela bi se prijaviti na listu za odbrojavanje do m ili do bebe. treba mi doć 10. 4.
koliko mislite da je potrebno puta tjedno/dnevno da se uspije??

Neposredna veza do poruke: 256
26.3.2009 11:06:16   
Viky
datum je 9.4.. Držim sretne fige svim trudilicama user posted image user posted image user posted image

Tara 22.3.2004

Neposredna veza do poruke: 257
26.3.2009 11:08:24   
Viky
IZVORNA PORUKA: anastasija0702

koliko mislite da je potrebno puta tjedno/dnevno da se uspije??

Koliko ja znam dovoljno je jednom dnevno,ali tikica je u tom najiskusnija

Tara 22.3.2004

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 258
26.3.2009 11:13:51   
CICKA
Trebalo bi biti dovoljno svaki drugi dan....Meni ne pomaže ni dva puta dnevno....user posted image

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 259
26.3.2009 11:51:24   
Kika83
po meni svaki drugi dan tako da se sperma malo skupi i da ju ima što višeuser posted image

(Odgovor članu CICKA)
Neposredna veza do poruke: 260
27.3.2009 14:12:50   
CICKA
Šta nam je sa rahelom,nenicom i pupicom??user posted image
Slabo sam ovdje zadnjih dana pa da nisam možda propustila neku slavljeničku temu...nadam seuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 261
27.3.2009 14:23:10   
Kika83
IZVORNA PORUKA: CICKA

Šta nam je sa rahelom,nenicom i pupicom??user posted image
Slabo sam ovdje zadnjih dana pa da nisam možda propustila neku slavljeničku temu...nadam seuser posted image user posted image user posted image

stvarno ih nema već neko vrijemeuser posted image
cure javite se,javite nam dobre vijestiuser posted image

(Odgovor članu CICKA)
Neposredna veza do poruke: 262
27.3.2009 16:32:27   
Pupica
Bok curke
Ne znam što da vam kažem, meni kasni mengauser posted image , trebala sam je dobit jučer, evo još je nema. imam blagi osjećaj da ću dobit, ali inače imam puno jači-jače bolove. Menga mi nikad ne kasni-zadnji put mi je kasnila  prije pet godina. Ali... jednostavno nema šanse da sam trudna. Ja i dečko uopće nismo bili zajedno u plodne dane. Baš smo 12 dana bili razdvojeni. Bili smo skupa netom poslije menge i 8 dana prije ove koja je trebala doć. Uopće ne znam što bih mislila. Znam da je glupo ali ipak se malo nadam, samo malkice. ma nema šanse, jel da?

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 263
27.3.2009 16:34:16   
dominik
ima sanse...nadat cu se i ja sa tobom user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Pupica)
Neposredna veza do poruke: 264
27.3.2009 16:37:41   
Candy
Držimo fige,ništa nije nemoguće user posted image !

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 265
27.3.2009 16:43:58   
Pupica
Znam da je sve moguće, ali to bi bilo pravo čudo. Prethodna dva mjeseca, trudila se ko luđakinja, pratila kad mi je ovulacija, dizala noge nakon, stavljala jastuk pod guzu i slične fore pa dva mjeseca ništa, ćorak. Ovo bi bilo smiješno. Koliki je postotak onih koji su zatrudnjeli dan poslije menge, ili osam dana prije?  2 % Ne vjerujem da spadam među njih. To bi bilo ravno lutriji, a u lutriji nikad nisam imala sreće- dapače, uspijem ne pogodit niti jedan broj.user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 266
27.3.2009 16:44:05   
Wukovarka
sve je moguce pupica, ja sam ostala trudna prvi dan nakon menge...to je bio jedini nacin da zatrudnim

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 267
27.3.2009 16:48:13   
Pupica
Wukovarka, koliko ti inače traju ciklusi? Možda to ima veze s tim. Meni su vrlo kratki- 25-26 dana. 

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 268
27.3.2009 16:53:34   
Wukovarka
IZVORNA PORUKA: Pupica

Wukovarka, koliko ti inače traju ciklusi? Možda to ima veze s tim. Meni su vrlo kratki- 25-26 dana.

Neredoviti su bili, nekada 24-26, a nekada preko 30
Bas zbog toga nisam mogla pratiti ciklus, pa mi ginica rekla da se sexam zadnji dan menge, kada krene skroz svijetla krv...ciscenje
Bilo nam je malo gadljivo, ali se isplatilo i uspjelo iz prve user posted image

(Odgovor članu Pupica)
Neposredna veza do poruke: 269
27.3.2009 17:11:16   
Pupica
Mislim da je i meni taj zadnji dan bilo malo krvi, ali to nam je bio oproštajni sex jer smo se morali razdvojit na 15-tak dana pa nismo obraćali pozornost na gađenje.
E sad me uhvatio drugi strah, ako slučajno jesam ostala tad trudna napravila sam glupost. Išla sam na poslovni put koji je bio jako stresan i da vam ne pričam detalje, jako sam se uzrujala i popila dvije noći normabel od 2 mg da mogu zaspat. Inače mi je doktorica prepisala normabele jer imam parcijalnu epilepsiju, liječila sam se dvije godine s lijekovima za epilepsiju, ali sam prestala. sad povremeno uzmem normabel kad mi baš pozli, ali i to izbjegavam. Pogotovo sad kad planiram bebu. Međutim ja sam bila uvjerena da nisam trudna i uzela sam dve večeri 2 mg. Znam da se normabel prepisuje i u trudnoći. I ja ću ga vjerojatno morat pit ako zatrudnim, ali ipak mi je panika. Možda  se on prepisuje tek u kasnoj trudnoći za sprečavanje kontrakcija, možda u ovako ranoj trudnoći škodi bebi.
Joj opet paničarim, a obećala sam sebi da neću.

Neposredna veza do poruke: 270
27.3.2009 17:13:30   
Wukovarka
Bez panike....bez obzira na tabletu, smirenost je najbolja za bebu.

Budes vidila...samo budi mirna user posted image

(Odgovor članu Pupica)
Neposredna veza do poruke: 271
27.3.2009 17:33:24   
Pupica
Ma nekako ne vjerujem da sam trudna, zapravo sam u transu pa ni ne znam u što vjerujem. Ništa vidjet ćemo, ako mi m ni sutra ne dođe pravit ću test. Imam još jedan zaostali od prošlog mjeseca. Intim plus koji nisam stigla iskoristit jer sam bila dobila.

Neposredna veza do poruke: 272
27.3.2009 17:37:29   
dominik
normabel od 2 mg se moze koristiti od prvog dana, a st se stresa tice ja dozivjela šok i 1/2 vina i evo bebica mi u krilu lezi ziva i zdrava...tako da...nemoj se brinuti draga

(Odgovor članu Pupica)
Neposredna veza do poruke: 273
27.3.2009 17:45:36   
Pupica
Dominik, hvala ti puno

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 274
28.3.2009 13:32:26   
Pupica
Došla user posted image . Što se može. I onako nije bilo šanse. I da sam sad ostala trudna s ovako minimalnom i gotovo nemogućom šansom to ne bi bilo fer prema svim ostalim trudilicama koje muku muče iz mjeseca u mjesec. Ostajem trudilica i dalje.
Jedini peh mi je taj što od kad sam počela praviti bebu, menge su mi postale neredovite, kasne po 2 dana, zezaju me. To je valjda od stresa. A prije da vidite-ko švicarski sat. Svaki 25 dan popodne. A sad hormoni luduju...Ništa ne može u životu ići lako. Takav je život. Pusa svima i sretno

(Odgovor članu Pupica)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!