Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 3.4.2009 9:57:39
|
|
|
|
CICKA
|
Draga Mikihg, negativan rezultat testa ne znači uvijek da nema trudnoće...jednostavno, prerano si napravila testić. Za dva-tri dan probaj ponoviti, a do tada zdušno navijamo za tebe i Sad vidim da si napisala da si testić radila navečer, bolje ga raditi ujutro zbog količine hCG-a i ne smije se piti puno tekućine prije testiranja... Bit će to sve super, vidjet ćeš, a taj iscjedak što si imala to nije definitivno menstruacija
< Poruku je uredio CICKA -- 3.4.2009 10:02:05 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 3.4.2009 14:11:19
|
|
|
|
Pupica
|
Draga Mikihg, taj iscjedak ti može biti implantacijsko krvarenje, najvjerojatnije je. Moj savjet ti je da miruješ i probaš se ne nervirat, ako možeš mirovat priušti si to. Prije mjesec dana imala sam implantacijsko krvarenje, čitala sam puno o tome na internetu. Našla podatke da svaka 4 žena ima implantacijsko krvarenje- kad se jajašce ugnježđuje u maternicu. Sad je pitanje hoće li ga maternica primiti ili ne. Ako ga primi nećeš dobit mengu, ako ga maternica odbaci onda znaš da slijedi . Ja prošli mjesec nisam mirovala, čak sam putovala, nosila kofere i naravno procurila. Rođakinja doktorica mi je rekla da vjerojatno došlo do implatacije jajašca, ali je kako se ona izrazila-otišlo.Zato-MIRUJ. Sretno.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 3.4.2009 14:28:58
|
|
|
|
Zvonki
|
Svim našim trudilicama želim što brže pozitivne rezultate!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 3.4.2009 14:31:10
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mikihg Ninolina, znam da može pogriješiti, ali kolika je vjerojatnost za to???Jako mala - a ako upadam u taj promil onda sam stvarno baksuz. Ne mila, onda si sretna jer si trudna Znas kako se veli ili ti je casa napola prazna ili je napola puna - sama biras nacin razmisljanja i vidjenje stvari oko sebe. Nije lako, ali nije nemoguce
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 3.4.2009 16:10:53
|
|
|
|
mikihg
|
Pa da - u pravu si, ne bi nitko bio sretniji od mene..... nisam mislila baksuz u lošem smislu, nego onaj tip kojem ispadne dobro ali na malo kompliciraniji način. Uglavnom, stanje je nepromijenjeno...još ništa ( sad već kasni 5 dana ako ne dobijem do kraja dana ) Koliko obično traje to implantacijsko krvarenje ?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 5.4.2009 21:34:04
|
|
|
|
Pupica
|
Mikihg, gdje si? Javi nam novosti. Nadam da još nisi dobila. Držim fige
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 6.4.2009 13:37:05
|
|
|
|
CICKA
|
Mikihg, di si nestala, javi nam lijepe vijesti....
< Poruku je uredio CICKA -- 6.4.2009 13:38:17 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 11:47:00
|
|
|
|
mikihg
|
cure, nažalost nema lijepih vijesti - dobila sam . već sam svoje otplakala i odbolovala i idem dalje....Što se može...Uglavnom, zbog kašnjenja otvaram odbrojavanje za svibanj - 05.05.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 11:48:56
|
|
|
|
ninolina
|
Bit će draga samo hrabro
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 11:49:29
|
|
|
|
Anoniman
|
mikihg, glavu gore, idemo dalje....
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 11:53:29
|
|
|
|
tikica_69
|
mikigh, bas mi je zao....ja mislila da slavis
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 11:55:44
|
|
|
|
novamama
|
mikigh, navijamo za tebe
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 12:57:02
|
|
|
|
mikihg
|
ma naravno da idemo dalje , hvala svima..
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 15:03:48
|
|
|
|
CICKA
|
Mikihg, žao mi je . Svi smo uz tebe i već navijamo za tebe u svibnju
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2009. 7.4.2009 15:05:05
|
|
|
|
Candy
|
Ajoj,mikigh,žao mi je ... Idemo u svibanj po !
|
|
[Brisano sporočilo] 7.4.2009 15:08:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!