|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rastoke
1.7.2008 14:01:49   
tonkica
Sinoć sam bila preumorna da bi išta puno pisala o izletu, pa budem danas. user posted image  Dakle, bilo nam je prekrasno! Odmor za oči i dušu.
Za slučaj da netko ne zna, Rastoke su vam u Slunju, na staroj cesti za more i ne mrete ih fulat. Nama je vožnja trajala do tamo nekih 1 i 15 min. A tamo milina! Plitvice u malom! Rijeka Slunjčica se ulijeva u Koranu i tvori 1000 slapova. Zelenilo, šum vode, pastrvice, ima se gdje prošetat, stvarno pravi gušt! MM i ja smo došli, prošetali, sjeli na kavu i poslije popapali ručak. Klopa nije preskupa, fora u restoranu sjedneš van, a ograđeni ribnjak metar od stola. Sjediš za stolom i gledaš pastrvice kako plivaju, skaču i guštaju.
Cijene su OK, kava kao u Zagrebu, kila pastrve je 140 kn, tak da si to stvarno možeš priuštit. Poslije ručka smo još malo prošetali, ekipa se kupa u Korani, mi smo ipak bili presmrznuti za to. Sve u svemu, opće nam nije žao što smo bili! Isplati se otić i vidjet u svakom slučaju. Pa preporučam svima da se i sami uvjerite u to! user posted image  
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Rastoke
1.7.2008 14:04:45   
mirna
Tonkica slikice su prekrasne!user posted image   Da li ima i dječje igralište ili neke druge aktivnosti za djecu?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Rastoke
1.7.2008 14:09:38   
tonkica
Igralište za djecu na žalost nisam vidjela. user posted image  
Doduše, ima jedan mali dio za koji se plaća ulaz, mm i ja smo taj dio preskočili. Ulaznica nije puno, svega 20 kn, ali smo poslije ručka bili pretromi za previše šetnje. Tamo je koliko sam vidjela i uređena šetnjica, pa možda u sklopu tog imanja i ima čak nešto za klince.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!