Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 9:40:28
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pa slično je i kod nas... loše i neuređeno dvorište, stare sprave za igru, također se po noći i vikendom skuplja sumnjiva ekipa... nismo još o tome na roditeljskom debatirali, ali smo samoinicijativno prikupili potpise u peticiji za uređenje vrtićkog dvorišta i školskog igrališta (jedno do drugog) i odnijeli to u gradsko poglavarstvo. Nadamo se da će biti nekog (pozitivnog) odgovora.
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 9:42:12
|
|
|
|
anaxx
|
kod nas u vrtiću uvijeti nisu bog-zna-što, vrtić je dosta star, ali postoji parlafon-odnedavno i ograđen je potpuno, preko dana se zaključava (od 9 ujutro pa do... ne znam točno, valjda do poslije popodnevnog spavanja) sve nadoknađuju tete koje su mi super i jako,jako smo zadovoljni (mali ih grli i ljubi i one njega) POZDRAV TETAMA!!!!
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 9:42:26
|
|
|
|
ejmama
|
Kod nas uglavnom roditelji i tete sami uređuju prostore i okoliš jer od grada se ne dobije puno novaca jer ima puno vrtića. Nisam sigurna dali se preko dana zaključava, ali mislim da da jer se po dijete može doći u samo određeno vrijeme. Vrtić je bio po nadzorom jedne riječke zaštitarske firme.
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 9:47:35
|
|
|
|
anaxx
|
ejmama, u koji vrtić idete?
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 9:48:35
|
|
|
|
ejmama
|
Išli smo , sad više ne. U Vidrice, a vi?
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 9:55:34
|
|
|
|
Ruža
|
Kod nas su nedavno postavili alarm koji tuli da probudi cijelo naselje. Ali vikendom nema više skupljanja sumnjivih ekipa u dvorištu vrtića.
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 10:00:34
|
|
|
|
ninolina
|
Ja sam zadovolja našim vrtićem. U njega se može ući do 9 sati poslije toga je pod ključem, ima portafon ako se dođe prije po dijete. sprave za igru su također u dobrom stanju i mislim da imamo i nočnog čuvara tako da ja zadovoljna. Dvoište gdje se djeca igraju je zagrađeno i ne može se uči osim kroz objek
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 10:21:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Tako je bilo i u Sigetu, a onda su napravili ogradi oko samog vrtica visku 2,5 m....djeca sad izgledaju kao da su zatvoru, ali su sigurni i oni i imovina vrtica
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 10:52:23
|
|
|
|
anaxx
|
ej mama, mi smo u kraljevici
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 10:59:23
|
|
|
|
curice
|
Naš se vrtić nalazi u prizemlju stambene zgrade,stanari se bune kada su djeca na dvorištu iza dva sata,tako da su iza dva bez obzira na vrijeme u zatvorenome,vrtić nema nikake vanjske sadržaje u dvorištu-opet nedaju stanari,nije zaključan,jako je star-i mm je bio u njemu kao mali,ali zato su tete zlatne,maksimalno se trude da ugode i nama i djeci.Da nije tih prekrasnih teta naš vrtić bi bio vrtić raspada
|
|
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 11:04:25
|
|
|
|
zaba
|
mi smo zadovoljni s vrtićem,imaju veliki vrt i dvorište,puno zelenila,kamere,vrata se zaključavaju od 9-15,portafon,kaj se sigurnosti tiče nemamo prigovora.
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 11:08:15
|
|
|
|
ivanaa
|
kod nes je katastrofa,u vrticu je ograda cca 2m al ima i igla i stakla od pivskih flasa-fuj.sad kad je u skoli jos gorje je,alkosi sjede na klupicama i bulje u djecu dok se igraju..nakici hrackaju i puse-niko nis ne radi po tom pitanju,zabadava prigovarat,dode policija bude koji dan i opet isto..
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 11:17:30
|
|
|
|
mirna
|
zaba u kojem ste vi to vrtiću?
|
|
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 11:27:42
|
|
|
|
dominik
|
kod nas isto portafon i zakljucavanje...vrtic je na dva kata i na prvom katu imaju terase za igranje...ima i dvoriste koje je solidno opremljeno...mi smo super zadovoljni...oprema je takodjer novija i ima svega...onih guralica hrpu i dr.
|
|
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 18:19:45
|
|
|
|
Lady3
|
Kod nas se zaključava ,imaju dva ulaza do vrtića,s jedne strane je perkiralište i ono se isto zaključava..sve je čisto i uredno.. Na to jako paze i nemam nikakvih primjedbi..
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 13.3.2009 19:37:04
|
|
|
|
božica
|
koliko mi je poznato da zaključavaju od 09-15(trebali bi) ima zvono na vratima mislim da su im sprave za igranje ok oni mali do 3 god imaju svoju terasu tao i V grupa ima svoju terasicu
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 14.3.2009 11:09:37
|
|
|
|
zaba
|
IZVORNA PORUKA: mirna zaba u kojem ste vi to vrtiću? dv tatjane marinić
|
|
RE: Uvjeti u javnim vrtićima 14.3.2009 14:01:24
|
|
|
|
mirna
|
dominik i zaba kao da ne živimo u istom gradu.... zbog čega su takve razlike između pojedinih vrtića? ne bi li trebali biti svi otprilike na istoj razini ako ih isto plaćamo
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!