|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:46:13
|
|
|
|
mlada mama
|
ajooooj jadnicak mali bas mi ga je zao ljubi ga da ga sto prije prodje sunce malo
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:47:41
|
|
|
|
lee
|
dobro jutro! hvala FJ na kavici! divno izgleda. danas je sunčano tako da ču do grada u kupovinu zelenjave...baš mi se jede danas zelenilo... bumbika malenome želim da što prije ozdravi!
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:48:25
|
|
|
|
zaba
|
curke dobro jutro,ja sam na poslu i kako su mirovine-čekamo gužvu! Miško mali pa kud ga sad ulovila temp?! Ljubi djetešce,pusa ozdravilica od Lucije i mene.
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:49:59
|
|
|
|
mlada mama
|
pa pa drage moje odoh ja iskoristiti ovaj prekrasan dan za setnju
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:50:52
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala cure....Samo da mu opet ne naraste,vidjet ćemo,ali svejedno idemo kod doktorice da ga pregleda.... Koka sad sam slike pogledala i prekrasne su,nemam komentare na umjetnička djela....
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:57:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
o, pa malo ~~~~~~~~~~~~~~ za Dinu (ili Dina - kako kažete, Bumbi?), da prođe temperatura. evo mene na poslu, nešto mi se ne da baš raditi ovih dana ali izdržat ću ja to
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:58:05
|
|
|
|
Elena
|
Bok svima,evo mene malo,koliko da se javim,ima li kavu za mene? ups sorry ima li nekoga za kakao?
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 8:58:45
|
|
|
|
koka
|
Hvala Bumbika ...mlada mama samo ti uživaj u šetnjici i mi čemo brzo vrijeme je ok pa da iskoristimo, a moram još neke stvari kupit za Rokov izlet...Rokić mi u nedjelju ide 5 dana na izlet s vrtićem u Staru sušicu..ajme ja sam uzbuđena sve u 16 ...nadam se da ga neće spičit sad neka prehlada jako bi voljela da ode..da vidimo i to iskustvo
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:02:41
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hvala Fj(za Dinu kažemo) za Rokića i njegov izlet... Kod nas isto ima malo sunca,ali mi ništa od šetnjice danas,samo kod doktora.... Elena bok!!!
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:05:40
|
|
|
|
Elena
|
evo dok popijem kakao da vidim sta se radi?Vidim da ima puno toga novoga pa ovim putem svima koi su rodili i koi su ostali trudni cestitam od srca i zalim im sve najbolje,a sve najbolje zelim i ostalima
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:05:49
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: BUMBIKA Koka sad sam slike pogledala i prekrasne su,nemam komentare na umjetnička djela.... slažem se
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:07:29
|
|
|
|
mariola
|
Pusa malom Dineku da nam što prije ozdravi. Mene je glad jutros ulovila. Ne znam šta bi pojela
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:07:50
|
|
|
|
Elena
|
sad smo dobro i ja i Martina,kod kuci,polako rasnemo i to je to,kako ste vi,ti koka,kako su malisane,kako si mi bumbika,fj,joj i sve ostale
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:10:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Ninolina, kako bebolina? Uh, rajcaš me na 4. svaki put kad te "sretnem"! user posted image Evo bebo odmara a ništa Mariachi još jedno pa kud puklo, puklo ¸ Ninolina, kad te vidim, dođe mi da se ušaltam među trudilice, al me strah da me ne najure, jer već imam troje... Bumbika, ljubi anđela, da što prije ozdravi! Ejmama, i moje su lude za Fifi, mogla bi trajati cijeli dan da ju zločesta mama ne ugasi.... Elena što ima kod tebe, kako beba? A Martina?
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:10:26
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: mariola Pusa malom Dineku da nam što prije ozdravi. Mene je glad jutros ulovila. Ne znam šta bi pojela Ja upravo bijam kekse i mlijeko!
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:02
|
|
|
|
koka
|
I moi rastemo a trenutno i zezamo mamu jer cura neće lijepo ni spavati ni papati, samo siše...al dpbro izdržat čemo mi to...za one koje neznaju u četvrtak moramo za RI pa ako neka može do Tawera neka dođe na kafe, a 17.3 sam u Puli pa ....javite seee
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: mariola Mene je glad jutros ulovila. Ne znam šta bi pojela Mariola, navali, sad ti je sve dozvoljeno!
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:27
|
|
|
|
ROZI
|
Dobro jutro svima,evo ja sam odvela djecu u vrtić,David mi je radio šou,nije htjeo iz kreveta pa iz auta,ali poslije je bilo sve ok,sada sam se najela pa malo tipkam s vama.....
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:11:33
|
|
|
|
ejmama
|
Cijeli dan se vrti Fifi ja ništa ne pogledam.
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:13:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Mogu mislit, i ja sam se već pretvorila u biljku od te mjuze....
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:13:35
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Ja sam još tu,a trebala bi malo pospremiti jer mi je Dino otišao malo preko kod bake i dede....
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:14:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Neka te, Bumbi, pa lijepo ti je s nama... i ja bi trebala... al budem... malo kasnije.
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 10.3.2009 9:14:41
|
|
|
|
ROZI
|
BUMBIKA,uvijek ima za čistiti po kući,uživaj malo dok imaš vremena.........
|
|
Anketa
kada dobiti prvo dijetenimlajer sam naisla na komentare da je ovo diskriminacija jer nema ispod 24,to je tako jer upravo imam te godine pa sam mislila od 24.nisam mislila nista lose stime sto nema ispod 24manje od 24 (
35%)

24 (
7%)

25 (
29%)

ili nad 30 (
29%)
Broj svih glasova: 100Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!