|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:42:54
|
|
|
|
ivanaa
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:46:21
|
|
|
|
mamavlatkica
|
jutro svima evo i moje malenkosti , koju niti ne primjetite u bircu , ja mogu urlat na sav glas tu sam ali ne moje cure me nevide a nisam baš tak sitna . Evo ja sam tu , moje zlato se još valja po kindiću . Neda mu se prije 8 izać iz kreveta . Koliko vidim kroz prozor mogao bi biti lijep dan , možda svratimo do centra na kavicu . Eto odo si kuhat jutarnju kavicu i radit sendvić pa se vratim.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:48:32
|
|
|
|
Puli
|
jutar mamavlatkica evo kavica za te i da nisam više čula da te ne primječujemo jer ne buš više kavicu od mene dobila
< Poruku je uredio Iva Piva -- 9.3.2009 0:47:57 >
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:49:08
|
|
|
|
Puli
|
ružo evo i za te da nam xxl đuro ima kaloričnije mlijeko
< Poruku je uredio Iva Piva -- 9.3.2009 0:48:11 >
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:50:52
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro svima
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:51:44
|
|
|
|
Puli
|
ružo a cvijetić čeka 8 zub,a nakon crijevne viroze stolica se preselila u sitne noćne sate pa imamo bjuti tretmane po noći i druženja po sat i pol
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:52:39
|
|
|
|
Ruža
|
O Puli kako ti znaš što meni treba! Zahvaljujem, zahvaljujem. Što nam Cvjetić radi? Jutar Mlada mama i mama Vlatkica!
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:54:28
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Puli ružo a cvijetić čeka 8 zub,a nakon crijevne viroze stolica se preselila u sitne noćne sate pa imamo bjuti tretmane po noći i druženja po sat i pol A joj, neka zubi bubi brzo izađe da bude mir.Šaljemo veliku pusu i ! A muke po stolici su mi poznate.
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 7:55:28
|
|
|
|
Puli
|
Što nam Cvjetić radi? krade mi žlicu iz pudinga a zločesta mama joj nije ništa ostavila kako ti ružo si nervozna zbog sutra kako đuro jel mu se sviđa teta čuvalica
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:01:38
|
|
|
|
mamavlatkica
|
pa kad ja pišem i pišem ali nitko da mi dogovori , svre je drugo u prvom planu a moje zlato i ja niš . Ja sam ovih dana kronićno željna druženja i ljudi oko sebe ali svi nekam bježe .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:06:28
|
|
|
|
Ruža
|
Joj, joj zločeta mama! Ljubac veliki joj daj! A ja sam nervozna i živčana, ne mogu vjerovati da je proletilo tako brzo. Jedino što me tješi što su se Đurac i teta jako dobro složili pa sam koliko toliko mirna. Preživjet ćemo. Kako je tebi na poslu? Mama Vlatkica nitko te ne ignorira , uključi se malo u razgovor, prokomentiraj tuđe postove.
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:11:40
|
|
|
|
Puli
|
Mama Vlatkica nitko te ne ignorirauser posted image , uključi se malo u razgovor, prokomentiraj tuđe postove. da mama vlatkica potpisujem ružu uključi se i druži se s nama napišeš nam samo kako ste vas dvoje i nestaneš i onda ispada da te ne primječujemo pusa janu ljepotanu
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:13:40
|
|
|
|
Puli
|
Jedino što me tješi što su se Đurac i teta jako dobro složili pa sam koliko toliko mirna. Preživjet ćemo. Kako je tebi na poslu? super za đuru i tetu čuvalicu a na poslu mi je isto kao i doma izbijaju im zubi,uvijek netko plače(imam novih) pa mi nije dosadno prošli tjedan ih je bilo malo pa sam uživala s njima čak smo i slikali temperom prstićima
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:20:57
|
|
|
|
ninolina
|
Jutro žemske. Evo doručka od mene, baš se napapala pa da i vas počastim
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2009 8:21:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:31:24
|
|
|
|
koka
|
Jutro veselo i od nas .. ..žene sretan vam dan žemski ..kad sam bila mala nikad mi nije bilo jasno to..žene bi izlazile vani s muškima a one bi ih vodile doma pijane ..pa sam malo bila zbunjena čiji je to dan ..
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 8:31:35
|
|
|
|
mlada mama
|
pa,pa drage moje ja odoh prekrasan je dan idemo van dok mozemo,a vi uzivajte
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 8.3.2009 8:51:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:05:56
|
|
|
|
Ruža
|
Jutro paijanericama! Evo kavice za vas ! Koka baš si me nasmijala. One su bar nekud izašle. Puli znači godina u znaku zubića, i na poslu i kod kuće. Ah ta godina zuba.... Nek ju Kinezi uvrste u kalendar.
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:10:40
|
|
|
|
zaba
|
dobro jutro,hvala kaj si me natjerala da se danas ipak malo nasmijem...
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:12:25
|
|
|
|
Ruža
|
Mamika baš si me nasmijala.
|
|
|
RE: CB:" Candy vrati se......." 8.3.2009 9:16:04
|
|
|
|
božica
|
stigla i ja na kavicuuuuu srk srk Bok društvo vidim zubi rastu,tet čuvalice su super... A majčin dan pa da
< Poruku je uredio božica -- 8.3.2009 9:18:07 >
|
|
Anketa
Mazne bebe.пеперутка16Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?Uvek voli da se mazi. (
0%)

Često voli da se mazi. (
0%)

Retko voli da se mazi. (
0%)

Ne voli da se mazi. (
0%)
Broj svih glasova: 0Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake