|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Vaskularni kirurg?
15.2.2009 18:13:04   
ejmama
Moja gin. me poslala vaskularnom kirurgu, jer se boji za moje vene? Jeste li bile? Ako koja zna nek javi kako to izgleda? Ja sam sutra naručena.

H 07 E 09
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Vaskularni kirurg?
15.2.2009 18:57:34   
tikica_69
Srecom nisam...i ne znam ti ni neki savjet dati, ali zelim ti da sve bude ok 

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 2
15.2.2009 19:13:39   
božica
ne znam o tome
ali znam da je frendica svoje voljno išla čupati venu van jer joj je smatala tj nije joj se sviđalo zato jer se vidiuser posted image

pa ću nju pitati ako je to to

idem micat rit...

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 3
15.2.2009 19:14:46   
ivanaa
ja jesam dao mi carape za vene da nosim

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
15.2.2009 21:04:51   
dikac
bila sam kod vaskularnog kirurga.  malo ih je pogledao, popipao one koje su mu se činile kritičnije i rekao da nosim čarape ili steznike da će mi tako biti lakše i poslije poroda obavezno dođem ako se ne povuku. počele su se povlačiti tako da mi se ne da ići, a nemam ni kada

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 5
15.2.2009 21:50:57   
lee
čula sam za njega, da je ljeto bila bi prva u redu...uh mene vene da te utješim po ljeti ubiju...uh kapilari mi izađu ma sve me boli....

a kad dođe zima, kao da nije ništa bilo...sve je super, vena nema, kapilara isto..noge čiste kao da se nije ništa dogodilo...

kupi si čarape za vene, i dobar ti je onaj gel od divljeg kestena prirodan je od natural velta...odličan je.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 6
16.2.2009 10:10:03   
curice
bila sam nekoliko puta jer se moje vene znaju i upaliti.Nakon drugog poroda ginekolog ga doveo,al uvijek kaže isto-stanje katastrofalno,operacija,čarape za vene,noge držati u zraku minimalno dva do tri put dnevno po nekoliko minuta,voziti biciklo, i ono najgore i meni najteže-treba imati što manje kila.Pregled nije neugodan ni bolan.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 7
16.2.2009 13:21:14   
ejmama
Hvala vam! Bila sam danas i sve je u redu, dr. da me nije trebala ni slati, preporučio mi je samo da mažem noge i ako mi slučajno bude gore da dođem opet.

H 07 E 09

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

trgovački centar
Gyor

U kojem trgovačkom centru, najčešće kupujete prehrambene proizvode?

Konzum (33%)

Kaufland (8%)

Billa (17%)

Interspar (17%)

neki drugi (25%)

Broj svih glasova: 24

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!