Vaskularni kirurg? (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ejmama -> Vaskularni kirurg? (15.2.2009 18:13:04)

Moja gin. me poslala vaskularnom kirurgu, jer se boji za moje vene? Jeste li bile? Ako koja zna nek javi kako to izgleda? Ja sam sutra naručena.

tikica_69 -> RE: Vaskularni kirurg? (15.2.2009 18:57:34)

Srecom nisam...i ne znam ti ni neki savjet dati, ali zelim ti da sve bude ok 

božica -> RE: Vaskularni kirurg? (15.2.2009 19:13:39)

ne znam o tome
ali znam da je frendica svoje voljno išla čupati venu van jer joj je smatala tj nije joj se sviđalo zato jer se vidi[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

pa ću nju pitati ako je to to

ivanaa -> RE: Vaskularni kirurg? (15.2.2009 19:14:46)

ja jesam dao mi carape za vene da nosim

dikac -> RE: Vaskularni kirurg? (15.2.2009 21:04:51)

bila sam kod vaskularnog kirurga.  malo ih je pogledao, popipao one koje su mu se činile kritičnije i rekao da nosim čarape ili steznike da će mi tako biti lakše i poslije poroda obavezno dođem ako se ne povuku. počele su se povlačiti tako da mi se ne da ići, a nemam ni kada

lee -> RE: Vaskularni kirurg? (15.2.2009 21:50:57)

čula sam za njega, da je ljeto bila bi prva u redu...uh mene vene da te utješim po ljeti ubiju...uh kapilari mi izađu ma sve me boli....

a kad dođe zima, kao da nije ništa bilo...sve je super, vena nema, kapilara isto..noge čiste kao da se nije ništa dogodilo...

kupi si čarape za vene, i dobar ti je onaj gel od divljeg kestena prirodan je od natural velta...odličan je.

curice -> RE: Vaskularni kirurg? (16.2.2009 10:10:03)

bila sam nekoliko puta jer se moje vene znaju i upaliti.Nakon drugog poroda ginekolog ga doveo,al uvijek kaže isto-stanje katastrofalno,operacija,čarape za vene,noge držati u zraku minimalno dva do tri put dnevno po nekoliko minuta,voziti biciklo, i ono najgore i meni najteže-treba imati što manje kila.Pregled nije neugodan ni bolan.

ejmama -> RE: Vaskularni kirurg? (16.2.2009 13:21:14)

Hvala vam! Bila sam danas i sve je u redu, dr. da me nije trebala ni slati, preporučio mi je samo da mažem noge i ako mi slučajno bude gore da dođem opet.

Stranica: [1]