|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   baby oprema za plažu
16.6.2008 9:53:56   
Dajana
S obzirom da se približava odlazak na more, možda je netko od vas već kupovao ili vidio opremu za  bebicu. Kako nemam baš vremena ni živaca obilaziti grad i centre, pomagajte.

Konkretno me zanima:
1. kapica s UV zaštitom MVG
2. šlauf za bebu

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: baby oprema za plažu
16.6.2008 10:26:28   
cokolada
Mislim da sam vidjela slauf u turbo limacu, a ja sam ga prosle godine nasla u Bili ali ne znam da li imaju ove godine.
kapicu....nemam pojma......ja kupim sesiric u Benetonu, dosta je cvrsta tkanina i dubok.

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 2
16.6.2008 10:31:51   
cokolada
Inace.... da li netko zna gdje ima za kupiti, izgleda ovako: Pluteno (ili stiropor) jaje i posredini ide remen sa kopcom. To se djeteu stavi na leda i zakopca na trbuhu, lijepo pluta u vodi a ne moze potonuti, to je inace najsigurnije za kupanje i najlakse je s time nauciti plivati jer radi neograniceno rukicama i nogicama. Znam jer ja sam s time naucila plivati (a i citala sam nedavno), a nazalost ne znam gdje je zavrsilo. htijela bih to nabaviti svome zvrkicu, a nemogu nigdje naci....

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 3
16.6.2008 12:51:15   
Dajana
Evo našla sam na Internetu.
MVG je tvornica "Mama voli Gogu" koja proizvodi šeširiće za djecu sa UV zaštitom, cijena je 130 kn, a ima ih na više prodajnih mjesta u Zagrebu, jedno od njih je Vlaška 63.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 4
6.8.2008 18:34:31   
mama mališana
zdravo ekipo,tek sam vas danas otkrila. ja za svog mališana imam rukavice i šlauf u kojem sjedi

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 5
6.8.2008 18:38:18   
božica
Hi mamamališana-Dobro nam došla vidim da su noovauser posted image user posted image

MI imamo taj pribor za vodu i šeširić i kremicu-to je to-i naravno poslije kupanja slađoooo

idem micat rit...

(Odgovor članu Dajana)
Neposredna veza do poruke: 6
7.8.2008 12:20:42   
troubled
prvo ljeto - 9 i 10 mjeseci - kolut s onim trakicama za noge
drugo ljeto - 1 godina i 9, 10 mjeseci - mišići (rukavice) napuhane do pola...
treće ljeto - 2 godine i 9, 10 mjeseci - mali, dječji madrac - držeći se za njega samostalno je plivala
četvrto ljeto - 3 godine i 9, 10 mjeseci - u početku onaj isti madrac ali s tim da se držala samo za konop koji je bio vezan za madrac, do kraja ljeta je proplivala...
naravno još i kantice, lopatice i ostala čuda user posted image
....
ovo gore je bilo kad bi "sama" išla u more....svaki put kad bih ja ulazila s njom nije se nosilo ništa....držala me je za ruku ili bih ja nju držala za rub gaćica....
user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 7
8.8.2008 14:23:03   
božica
sada sam gledala na you tube i vidjela onako šlauf za klince za vratuser posted image user posted image
Onako bebe od 1mj imaju to oko vrata i plutaju i mašu sa rukicama i  nogicama u nekom bazenu-moja će imati na moru 5mj-user posted image

dali netko znauser posted image gdje ima za kupiti kod nasuser posted image

ej troubled-imaš pravu plivaćicu user posted image a dobra si-za gaćice si ju držalauser posted image user posted image

< Poruku je uredio božica -- 8.8.2008 14:25:50 >

idem micat rit...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 8
8.8.2008 14:34:44   
troubled
božice za to nisam čula....
ali najbolji su ti oni kolutu s dvije trake između nogu....ako i to...
za malu bebanicu si ti najbolje pomagalo user posted image

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

da li je ili nije...
NIKy

smatrate li da je psihičko zlostavljanje ukoliko vas muž tokom rječkanja ili svađe zove pogrdnim imenima zbog vaših bivših dečkiju iako je vaša veza vaša sadašnjost i sve je ok, a ti dečki prošlost...

smatram (85%)

ne smatrm (15%)

Broj svih glasova: 137

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!