|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Atopijski dermatitis u trudnoći
3.2.2009 19:37:14   
vivian
Pozdrav svima!
Tražila sam postoji li već ova tema, nisam našla, ako sam ju previdjela ispričavam se. Naime, imam veliki problem s atopijskim dermatitison (još zvano neurodermitis), koji sam prije trudnoće liječila Belobazom u kojoj je bilo 20% Afloderma ili Beloderma, dakle kortikosteroidi. Sada sam u 27. tjednu trudnoće i AD mi se proširio po cijelom vratu, rukama, čelu i kapcima. Svrab je nepodnošljiv, "dječje kremice" koje se jedino usudim koristiti potpuno neučinkovite (A-Derma; Exomega, Mustela; Stelatopia), moji živci sve tanji. Na jednom portalu mi je doktor dermatovenerolog rekao da slobodno koristim kortikosteroide na nekoliko dana, budući da sam već 6 mjeseci trudna (prva 3-4 mjeseca nikako). Ja bih rado čula druga iskustva, ako je koja od vas imala tu nesreću, kako ste si pomogle, jeste li koristile kortikosteroide, jel bilo sve ok?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Atopijski dermatitis u trudnoći
3.2.2009 19:41:21   
scarlet
ja nemam iskustva ali se nadam da će ti se brzo javiti netko tko zna nešto o tome iako mislim da je najbolje da odeš što prije kod svog doktora, on će te najbolje savjetovati.

(Odgovor članu vivian)
Neposredna veza do poruke: 2
3.2.2009 19:44:45   
vivian
moj doktor opće prakse je protiv kortikosteroida, taj dermatolog na cybermedu mi je rekao da može, moja ginekologica veli da je imala trudnicu kojoj je dermatologica dala kortikosteroide... sad ti budi pametan user posted image
vidjet ću, možda se koja od cura javi s konkretnom pričom

(Odgovor članu scarlet)
Neposredna veza do poruke: 3
3.2.2009 19:47:47   
Florijan Jakov
a šta kaže tvoja dermatolologica??

nažalost nema iskustva pa ti ne mogu dati savjet.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu vivian)
Neposredna veza do poruke: 4
3.2.2009 19:51:42   
vivian
svoju dermatologicu ću tek vidjeti u subotu, nažalost sam dugo čekala termin. s jedne strane se nadam da će mi reći da može kortikosteroidi..... ali znate kak je to kad vam doktor kaže:" ako baš nikako ne možete izdržati, onda pokušajte s tim..." - ne bih voljela donositi takvu odluku. rado bih da mi netko kaže da je koristio u trudnoći i da je bilo sve ok user posted image

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 5
3.2.2009 20:29:30   
angelica
Ja zbog bolesti također koristim kortikosteroide i kortizone. Kada sam ostala trudna ginekolog mi je rekao da je jedino dokazano da se kod upotrebe kortikosteroida dijete može roditi sa "zečijom usnom" tako da nisam htjela eksperimentirati. Pokušaj samo s Belobazom da ti barem malo olakša a uvijek naknadno možeš na kortikosteroide

(Odgovor članu vivian)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!