|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Cista žutog tijela u trudnoći
24.9.2014 15:06:59   
Marlameri
Nisam pronašla sličnu temu pa evo otvaram novu u nadi da će mi se javiti netko sa sličnim iskustvom. Danas sam bila na UZV i trudna sam 4 tj što je jedan tjedan manje no što bi trebalo biti, gledano na zadnju mengu koja je bila 20.8. Doktor je vidio samo gestacijsku vrećicu u maternici. Ali na lijevom jajniku imam cistu žutog tijela i nešto sadržaja u Douglasu. I još mi je doktor rekao da postoji opasnost da je vanmaternična trudnoća i ako me nešto bude bolilo da hitno dođem u bolnicu. Ja ostala bez teksta i ništa nisam pitala. A sad mi je zbrka u glavi i ne znam da li da plačem ili da ne paničarim bezveze? Zadnja trudnoća završila spontanim u 9 tj i kiretažom u 2012. I zato sam očajna!!!! Konačno + i sad opet ovo? Molim vas vaša iskustva, jeste li imale slično iskustvo i kako je prošlo? Doktor me naručio na UZV ponovo u petak pa ćemo vidjeti kako će se ovo razvijati ali do petka ću poludjeti od brige.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Cista žutog tijela u trudnoći
25.9.2014 12:35:40   
PinkyFunkyBirdy
Draga, ja tu ne vidim ništa zabrinjavajuće. user posted image To što si 4 tt može značiti da ti je ovulacija bila kasnije, a i kod tako rane trudnoće lako se može zeznuti ginić kod procjene. No, super je što vidi gestacijsku vrećicu jer plod i srce će se vidjeti tek kad ćeš biti preko 6 tt, a možda i tek sa 7 tt. user posted image
To što vidi na jajniku žuto tijelo i slobodnu tekućinu znači da je ovulacija bila s tog lijevog jajnika, a za vanmaterničnu mi nije jasno zašto ti je uopće spominjao kad je rekao da vidi gestacijsku vrećicu U MATERNICI! Kod vanmaternične trudnoće se obično beta povećava, ali se ne vidi gdje je gestacijska vrećica i tek se naknadno otkrije da je ili u jajovodu ili van maternice.
Stvarno ne znam tko je tu lud, ali meni se čini da je tvoja trudnoća najnormalnija i stvarno ne kužim čemu je on dizao frku. user posted image
Javi što je na kraju bilo i nemoj paničariti jer ne vidim razlog za to. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Cista žutog tijela u trudnoći
7.10.2014 8:02:15   
Marlameri
PinkyFunkyBirdy evo da se javim- na kraju sam bila već dva puta ponovo na UZV nakon tog pregleda i sad je sve u redu. Pitala sam doktora zašto je spominjao vanmaterničnu trudnoću a on je odgovorio iz predostrožnosti jer imala sam spontani prije pa se brine da se nešto ne zakomplicira. I onda sam mu dala do znanja da me je jako uplašio jer sam cijeli taj dan poslije pregleda bila u komi i plakala. Mislim da oni uopće nisu svjesni koliki utjecaj njihove sumnje imaju na nas- pogotovo zbog prijašnjeg lošeg iskustva. I pitala sam ga za cistu i ovaj put mi je rekao da je to normalno u trudnoći. Došlo mi je da ga zadavim. Ali opet mi je bilo najbitnije da je sve u redu. I nadam se da je sad shvatio da treba pripaziti sa tim svojim sumnjama koje nisu opravdane da ih bolje zadrži za sebe. Eto to je ukratko moja priča za sad. Idem svaki tjedan na UZV i sad još trebamo vidjeti srčeko pa ću se onda smiriti. Pozdrav!!!!

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Cista žutog tijela u trudnoći
7.10.2014 12:05:47   
PinkyFunkyBirdy
Ajde, baš mi je drago da je na kraju sve ok. user posted image Sad samo smireno i opušteno uživaj u svom blaženom stanju. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Marlameri)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!