|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   alergija na sunce
10.8.2015 19:02:38   
rosalye
znaći ovako,
malom (2god 10mj) mi se prije 3 tjedna pojavio osip. mislila sam da je od znoja pa ga nisam odmah vozila doktoru, ali kako se osip povečao, odvela sam ga nakon 4 dana. pedijatrica mu je prepisala Rinolan sirup (1x5ml - 3-5 dana) i Belosalic lonsion (2 x dnevno 5-7 dana). to se uredno povlačilo. ali nakon 7 dana se nije povuklo. i još sam na lonsionu pročitala da sadrži kortikosteroide. ne smije na sunce, ne smije se kupat u moru. ne smim ga mazat nikakvom kremom, dječjim puderom, čak ni znoj ne smijem brisat nego tapkat gazom da upije. kupati 3-4 puta na dan u mlakoj vodi bez sapuna.
njemu se opet taj osip pojavio i proširio i jako ga svrbi. djelovi zahvačeni; čelo, brada, vrat sa zadnje strane, laktovi sa unutarnje strane, naprijed prsa, i na guzi

zanima me da li se koja mama sa ovim susrela i kako su to riješili. jer je pedijatrica ocito falila lijek. a ne bi ga tila opet šopat sa ljekovima, jel ima koji prirodni način.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: alergija na sunce
10.8.2015 21:35:52   
lidac0605
po čemu je uopće zaključeno da je alergija na sunce?!moja kćer,koja ima sad skoro pa 17 godina ima alergiju na sunce,koja izbije u vidu prave urtikarije i svrbi na mjestima koji su izložena suncu a nisu namazana kremom sa 50+ faktorom...nakon uzimanja antihistaminika i odlaska u hlad automatski se povuče...
Bojim se da,bi ovo prije ispala neka alergija na hranu ili kontaktni dermatitis,bilo bi pametno posjetit dermatologa i alergologa kad to već tak dugo traje...sretno!

_____________________________

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"


(Odgovor članu rosalye)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: alergija na sunce
10.8.2015 22:08:29   
rosalye
tako nam je njegova pedijatrica rekla
sutra idemo opet kod nje
i trazit cu uputnicu u dermatologa

_____________________________

22.10.2012 - :-)
04.04.2016 - :-(
10.12.2017 - :-)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: alergija na sunce
11.8.2015 9:07:10   
Kazimira
Nisam se susrela kod svojih klinaca (osim kaj su jako osjetljivi i ospu se kad ih namažem večinom krema za sunčannje) ali sam ja alergična na sunce.....kad sam rekla dermatologu mogu slobodno reći da mi nisu vjerovali. Moram se mazati kramom sa zaštitnim faktorom  i bježati u hlad......ove godine je pod kontrolom jer sam lani išla kod homeopata i između ostalog malo riješila neke stvari u glavi user posted image ...nakon 20 godina je pod kontrolom i to mojom user posted image

Treba ići doktoru.....alergija na sunce se pojavljuje samo na djelovima koji su izloženi suncu......osobno sam protiv korića ako nije krajnja nužda.....

Sretno user posted image

_____________________________

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu rosalye)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!