|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Društvene igre
5.1.2009 11:47:23   
tikica_69
Potičete li djecu na njih?
Da li dobro podnasaju poraz?

Moji vole "Covjece ne ljuti se", ali stariji tesko podnosi poraz, paobicno pobaca figurice prije kraja.
Jako se volimo i "jambati". To bas decki vole.
Oni jos znaju sa svojim klincima iz drustva zapjevati "Karaoke" na PS2 i vole Twister...umiru od smjeha user posted image
Mislim da se kroz takve igre djeca mogu nauciti postivati protivnika i ojacati osjecaj gubitka.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Društvene igre
5.1.2009 12:01:16   
Krky
Ja ih jako volim, ali nažalost imam premalo vremena. Moji ih imaju hrpetinu i jako ih vole, jer sam i ja odgajana na njima, tata mi je radio u CH pa kad bi došao imao bi beskrajno vremena za igranje s nama. MM je virtualni igrač pa sam ja vrlo rano skretala malce u komunikacijske igrice. Pictionary, Cluedo, Conect4 su među omiljenijima, a sad razmišljam o Twisteru. Tikice, tvoji imaju onaj noviji, za van ili onaj s najlonskom podlogom?

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 2
5.1.2009 12:02:05   
tikica_69
S najlonskom podlogom. Lani je jedan to dobio za rockas.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 3
5.1.2009 12:28:45   
Thea
Mi imamo razne igre i svi ih igramo:čovječe,jamb,pogodi tko,twister,ludi špageti,leteća pizza,mau-mau,potapanje brodova. Svi volimo igrati navečer kad smo doma ili nedjeljom.Super način za obiteljsko druženje.

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 4
5.1.2009 21:32:50   
Ruža
Kod nas još ne pale, ali nećakinji sam isto uzela twister za roćkas i luda je za njim.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!