Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 10:16:08
|
|
|
|
svegra
|
ona prva teza, prisiljena sam. kolektivni godišnji je od Božića do 7.1. i ljeti kad je feragosto u 8mj.s tim da u tom kratkom razdoblju ne iskoristimo sve dane.pa se to prebacivalo iz godine u godinu.tako da sam jedne godine imala 10 dana godišnjeg od prošle.pa sam tražila da mi plati te dana.i od onda plaća jer naravno mora po zakonu
|
|
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 12:21:52
|
|
|
|
Ruža
|
Imamo određeno kad nam je godišnji odmor, ali plaćen nam je. Kod mm_a nažalost bude neplaćeni kolektivni.
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 13:46:01
|
|
|
|
božica
|
nije loše kolektivno onda bar znaš da ćeš ići u to neko vrijeme a ovo se moram boriti za svoj datum i pitanje dali ću dbiti free kad bi željela
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 13:48:25
|
|
|
|
Puli
|
kolektivni u 7 i 8 mj-pa se dogovaram s kolegicom kad kojoj paše ostatak g.o. koristim za božić ili novu godinu
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 13:48:45
|
|
|
|
anne
|
Ja mogu birati, a MM ne. Uglavnom možemo zajedno iskoristiti, mada se nekad blesavo poklopi.
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 14:00:35
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
biramo, ali najčešće veći dio iskoristim po ljeti, a ostatak ne iskoristim, rijetko po zimi idem na go, eventulano uzmem koji dan pa spojim ako s eda kaj iskombinirati.
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 15:33:03
|
|
|
|
Candy
|
Ja ne radim u "klasičnoj" firmi,tako da koristim godišnji kao recimo sad,kolektivni,dok ne počnemo raditi ... A u firmi dragoga,imaju kolektivni za vrijeme Božića i Nove godine koji traje 3 tjedna...Po ljeti obično uzme po svom izboru godišnji,a po potrebi i neki drugi dio godine...
|
|
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 21:11:00
|
|
|
|
tonkica
|
Kako radim kod privatnika uvijek je malo škakljivo sa GO. Preko ljeta dobijem 2 tjedna godišnjeg, a ostalo mi propadne... Jednostavno je kod nas oduvijek tak, sad da li se išta promijenilo dok me nije bilo, nisam baš sigurna.
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 3.1.2009 21:41:09
|
|
|
|
njanja
|
po želji, najćešće uzmem 2 tj ljeti od 01.08-15.08. i zimi za skijanje.....
|
|
RE: Kolektivni godisnji ili po izboru? 4.1.2009 9:09:09
|
|
|
|
selina
|
Kod nas klapa i jedno i drugo.Ljeti se dobiju termini za gd i kao biraš, a sada smo na kolektivnom, ali to je slučajnost jer trenutno u autoindustriji nema baš proizvodnje.Sav godišnji radnici moraju iskoristiti do 30.06. i to im mora biti omogučeno.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!