| 

| Korisnici na ovoj temi: nitko |  | 
  |    | Stranica:   [1] | 

|        | Korisnik   |  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 12.7.2015 21:51:55
 | 
 |  |  |  

|  angellah   
   | Također   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 12.7.2015 23:52:13
 | 
 |  |  |  

|  Ela28   
   | Živimo na moru pa ne idemo na ljetovanje a bome ne idemo ni na zimovanje  veliki mi je trošak kad idemo kod mojih samo nam 1000 kn treba za karte   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 13.7.2015 7:10:05
 | 
 |  |  |  

|  monstrum   
   | Na zimovanje ne idem jer imam snijega i previše, a kad idem na more imam kod koga, tako da si generalno platimo put i to je to...hranu bi ionako kupovala kod kuće   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 8:57:52
 | 
 |  |  |  

|  ReaM   
   | Nisam dugo bila nigdje :-( |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 9:04:03
 | 
 |  |  |  

|  vandax   
   | Imamo vikendicu na moru pa nam je to spas, al uvijek se dosta potroši. Samo nas put košta 500 kn plus hrana i sve. A uvijek se kupe sitnice za djecu i odemo na neki izlet i tako. Al neka bitno je zdravlje, para će biti.   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 12:33:12
 | 
 |  |  |  

|  zima1995   
   | Puno, nemamo ništa na moru i nikoga kod koga bih išli, pa plaćamo sve, od smještaja, prijevoza, hrane. Ne znam, ponekad pomislim da je bolje da uplatimo polupansion jer stvarno puno potrošimo i ne vidim neku uštedu kada kuhamo sebi. A obzirom da su klinci još mali, kombinacija svega toga mi i nije idealan odmor niti ljetovanje, ali eto radujemo se kad idemo na more   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 15:07:30
 | 
 |  |  |  

|  mirjana1703 
   | Ni mi nismo dugo bili negdje   |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 23.7.2015 0:08:21
 | 
 |  |  |  

|  CHANTAL   
   | Mi ćemo sljedeće godine,2 tjedna ziher.tak govorim već 5 godina,naime toliko nismo bili na ljetovanju. |  
			|  |  | 

| 

| 

| |   | RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 26.6.2019 7:14:16
 | 
 |  |  |  

|  guycassode258 
   | https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje. |  
			|  |  | 

|    | Stranica:   [1] | 

Anketa

Plaćanje za čišćenjebomboncic02Stan/kuća vam je u totalnom kaosu i jednostavno nemate snage krenut čistit, biste li platile osobu da vam detaljno očisti stan?Da (
63%)

Ne (
37%)
 Broj svih glasova: 138
Broj svih glasova: 138Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti 
svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!