|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tražimo obitelj za intervju za časopis "...
10.12.2014 11:45:57   
Admin
Dragi Ringerajci,

dobili smo molbu iz časopisa "Doktor u kući" da im pomognemo pronaći obitelj spremnu na intervju o iskustvima i fotografiranje za članak na temu o učenju djeteta da spava u svom kinderbetu. Idealne bi bile dvije obitelji - jedna u kojoj beba spava u roditeljskom krevetu i druga čija je beba od samog početka u svom kinderbetu.

Obitelj može biti iz bilo koje županije u RH, a intervju se može odraditi telefonski ili mailom, a službeni fotograf može doći u dom obitelji i napraviti obiteljsku fotografiju koja ostaje u vlasništvu obitelji, a koristit će se za potrebe članka.

Rok za javljanje je do srijede 17.12.

Sve zainteresirane molimo da se jave sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, email adresa i broj telefona/mobitela) na info@ringeraja.hr.

Hvala!

< Poruku je uredio Admin -- 10.12.2014 11:46:46 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tražimo obitelj za intervju za časopis &q...
13.12.2014 23:36:17   
andydea
pozz..molim Vas javite mi dali ste dobili moju poruku na mailu..jer sam poslala sa mobitela..hvala !

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!