Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 25.4.2014 20:46:57
|
|
|
|
mama mery
|
i ja sam tu dođem pročitam vidim i gibam dalje
|
RE: zašto naša ringeraja umire 28.4.2014 19:31:13
|
|
|
|
Ninaa
|
Za mene nikad nitko ne pita pa se durim . Neznam raja je bila moja prva virtualna ljubav i iskreno da vas nije bilo kad sam imala dijete koje dvije godine nije spavalo, a skoro 3,5 nije kakalo kak trebak, vjerojatno bi ispilila na živce totalno. Ja sam više na fb jel na njega mogu s moba a na raju nemogu već sam svašta probala ne ide. Doma uz njih dvoje i posao rijetko kad i stignem do laptopa. Žao mi je da je forum u takvoj banani pomalo smo svi krivi, ajmo se vratiti.
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 29.4.2014 0:23:29
|
|
|
|
anaxx
|
Lijepo vas je "vidjeti" stare moje ringerajke! Ajde, vratite nam se...
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 29.4.2014 23:17:15
|
|
|
|
ribica1
|
Ja jos uvijek tu :)) cekam ;)
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 4.5.2014 11:59:36
|
|
|
|
lavica81
|
evo i mene ponovno tu. pozdrav cure
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 26.5.2014 14:36:40
|
|
|
|
mala pcelica
|
evo ja ušla poslje ko zna koliko vremena vidim jako slabo se teme postavljaju,tu su i nove cure pa mi malo treze ide privikavanje njih ipak sam naučila na stare i na rr kad je bila jako jako živa i to je valjda razlog sto vise ne ulazim ovama,a i djete mi je vec veliko i nemam puno pitanja mozda ako ikad opet budem trudna ponovo se vratim,ko zna :) ali lijepo je bilo viditi da još ima poznatih nickova na rr
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 31.5.2014 18:33:32
|
|
|
|
mayathebee
|
Evo i mene nakon sto godina (skoro doslovno)!!! Ako me se jos netko sjeca! Ne dolazim ti samo zato sto nemam vremena i zato sto mi je kao i drugim curama sa mobitela komplicirano, a sjesti za laptop mi je vremenski luksuz! Eto ukratko tko nezna Ivano je vec veliki decko od 3.5god. i dobio je malu malu seku palcicu koja nas je jako namucila i isprepadala u trudnoci, i na kraju se vrlo zivahna i zdrava rodila sa tek 1500g! Cure sa rr na faceu su mi bile i jesu definitivno najveca podrska tokom trudnoce i dvomjesecno boravka u bolnici i na tome im i ovdje velika Hvala! Meni ova rr fali jako jako, ali jednostavno za sada jako malo vremena nalazim za bilo sto! Pozz svima, i starima i novima!
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 14.9.2014 22:21:32
|
|
|
|
Ninaa
|
Evo da se i ja malo javim, prek moba ne ide, a sjesti za laptop postalo je luksuz, fali mi moja prva virtualna ljubav i nekako mi dode teško što je forum zamro. Pusa svima
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 15.9.2014 9:25:30
|
|
|
|
Džeje
|
Stvarno je velika šteta,mnogo žena uz ovakva virtuelna druženja nađe sebi nekoga ko mu paše i prijateljstvo se rodi...meni je to baš simpa.Žene nađite vremena za RR.
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!