|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   socijalna pomoć
22.2.2014 15:08:09   
Anoniman
molim pomoć ako tko zna samohrana sam majka imam pravo na porodiljni još 3 mjeseca zivim s roditeljima,nisam mislila tražit soc jer sam se htjela zaposlit cim prije no situacija s poslom je ajme meni koja su moja pravo sta se tice socijalne pomoci posjedujem samo štednju na kojoj uplacujem 100 kn mjesecno i to je to help
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: socijalna pomoć
22.2.2014 16:56:21   
mišica 666
misli da ako imaš štednju ne možeš ostvarivat pravo na socijalnu pomoć. nisam sigurna provjeri ali nešto mi se čini da sam tako čitala.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: socijalna pomoć
15.7.2015 15:52:51   
mirjana1703
Ne smiješ imati štednju, sad socijalno ima uvid u sve. Čak ti nitko od rodbine ne smije poslati novac na tekući a da te socijalno ne pita otkud taj novac.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!