Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Vinkovci - 2.po redu Lipanjsku opernu noć 14.6.2013 9:09:43
|
|
|
|
medoKartonski
|
Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 2.po redu Lipanjsku opernu noć u organizaciji Glazbene škole Josipa Runjanina te Upravnog odjela društvenih djelatnosti. Koncert će se održati 20.6.2013.godine s početkom u 21 sat na prostoru pješačke zone u Vinkovcima. Prošle godine Lipanjska noć oduševila je Vinkovčane, a ove godine očekuje se još veći broj posjetitelja. LIPANJSKA OPERNA NOĆ, 20.lipnja 2013., u 21 sat, Pješačka zona Program 1. G. Verdi: MOĆ SUDBINE Izvodi: operni orkestar Uvertira 2. G. Verdi: RIGOLETTO Izvodi: Dali Mor i orkestar Arija Rigoletta "Cortigiani, vil razza..." 3. G. Verdi: RIGOLETTO Izvodi: Vesna Baljak i orkestar Arija Gilde "Caro nome.." 4. Ch. Gounod: FAUST Izvodi: Robert Adamček i orkestar Valentinova molitva 5. P. I. Čajkovski: EVGENIJ ONJEGIN Izvodi: Sonja Runje i orkestar Arija Olge 6. G. Verdi: ERNANI Izvodi: Berislav Puškarić, muški Arija grofa Silve zbor i orkestar "Che mai vegg'io...Infin che un brando vindice..." 7. G. Puccini: GIANNI SCHICCHI Izvodi: Kristina Ovais i orkestar Arija Laurette "O mio babbino caro..." 8. G. Verdi: RIGOLETTO Izvode: Vesna Baljak, Dali Mor Duet Gilde i Rigoletta i orkestar * * * * * * 9. R. Wagner: LOHENGRIN Izvode zbor i orkestar Uvod u 3. čin i svadbeni marš 10. G. Bizet: CARMEN Izvodi: Sonja Runje i orkestar Seguidilla 11. F. P. Tosti: IDEALE Izvodi: Claudio Contini i orkestar 12. A. L. Webber: CATS Izvode: Sanja Toth i orkestar "Memory" 13. Dean Martin THAT'S AMORE Izvodi: Robert Adamček i orkestar 14. G. Bizet: CARMEN Izvode: Kristina Ovais, Jasna Kvintet Komendanović, Iskra Stanojević, Claudio Contini i Predrag Stojić 15. Stein – Bock – Harnick: GUSLAČ NA KROVU Izvodi: Berislav Puškarić i orkestar "If I were a rich man..." 16. L. Denza : FUNICULI, FUNICULA Izvode: svi soli, zbor i orkestar _______________________________________________________________________ Rado -Ragni - MacDermot:: KOSA Izvode: svi soli, zbor i orkestar "Let the sunshine in..."
|
|
|
|
RE: Vinkovci - 2.po redu Lipanjsku opernu noć 14.6.2013 11:32:36
|
|
|
|
evanoi
|
medo, i ti si nastavnica?
|
|
|
|
RE: Vinkovci - 2.po redu Lipanjsku opernu noć 14.6.2013 12:09:50
|
|
|
|
medoKartonski
|
Nisam ... nisam ... frendica mi poslala pa prosljeđujem
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!