|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Horoskop,tarot
11.6.2013 12:25:43   
hkajo
Da li vjerujete u vidovnjake,karte ,grah i tako to?
Mojoj mami je gatara rekla da ce se udati mlada s nekim na slovo S i da ce imati 2 dijece i to se dogodilo.

< Poruku je uredio Ninaa -- 28.4.2014 19:34:50 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: horoskop,tarot
11.6.2013 15:34:41   
cuba
Apsolutno ne vjerujemuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 2
11.6.2013 16:14:45   
mamacita
Ne vjerujem. To je kontra onoga u sto vjerujem.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 3
11.6.2013 16:18:09   
sarah_zg
ma ne vjerujem, to je totalna glupost
neki dan mi sestrična računa što će mi kći bit po horoskopu, a ja ne znam ni što mi je mali koji ima 3.5 godine po horoskopu

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 4
18.9.2013 11:14:51   
Mariborbg
Ćao svima!Ova tema je uvek protivrečna što je skroz ok kad znamo koliko ljudi različitih iskustava imaju...Moje je pozitivno i potvrdno:vidovitost postoji kao i (mali,mali broj) ljudi-tačnije samo jedna osoba--- koji mogu pomoći kod određenih stvari.Recimo,kod nemogućnosti začeća i pored punog zdravlja para(doktori potvrde da nema razloga za nemogućnost začeća a bebauser posted image a ipak ne stižeuser posted image );velika malaksalost i nemogućnost normalne svakodnevne aktivnosti i pored(opet) toga što je sve u organizmu u potpunom redu...Puno ljudi poznajem koji su pronašli olakšanje(delimično ili potpuno) na ovaj,neuobičajen način.user posted image Može,ima ljudi(malo tj.mali broj)koji imaju dar da pomognu i vide.user posted image Apsolutno.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 5
27.11.2013 16:40:12   
TinaRI 2
kako kome.

Puno pozdrav iz Rijeke

Lana 19.03.2008

Luka 05.06.2013

(Odgovor članu Mariborbg)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Ljubav, beba i vi
crex

Da li ste već tijekom trudnoće osjećale iznimnu privrženost vašoj bebi, ili je ta ljubav ZAISTA počela rasti tek kad ste rodile?

od prvog dana trudnoće osjećala sam posebnu povezanost s bebom (50%)

tek kad sam rodila, a onda i svakim novim danom, shvatila sam koliko sam vezana za bebu (37%)

nešto treće (molim napišite) (13%)

Broj svih glasova: 94

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake