|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Otok Pag-apartmani za obitelj
29.5.2013 15:21:34   
anaxx
Drage moje ringerajke... mi bi na otok Pag, u Pag ili ako znate gdje je naj plaža za klince s toboganima i tome slično onda tamo, ali na Pagu... :)
Tko zna ili ima kakav kontakt za apartmane na Pagu?
Mariola, gdje nam se ona izgubila... ona je s Paga... ?

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Otok Pag-apartmani za obitelj
29.5.2013 18:19:19   
andydea
Annaxx ,mi smo planirali ići na Pag ove godine,ali se nešto preokrenulouser posted image
Ali definitivno naljepša plaža meni osobno je u Povljani, za dijecu pjesak..ma cijeli Pag je predivan...nećeš pogriješiti i da prođete cijeli otok. Mi obično uvijek sve obiđemo gdje god da idemo..Progooglaj malo okolicu i plaže. Za smještaj -apartmani se nađu u predsezoni i od 20-40 eur,a u sezoni od 40-na daljeuser posted image ..nadam se da sam malo pomoglauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 2
29.5.2013 20:10:12   
sina
ja sam dosta ljetovaala na Pagu,ali u samom gradu i ne bih preporučila plaže nikako. barem se meni ne sviđa,ona uvala mi izgleda kao bara,okolo nisam išla (obično smo otišli u ZD do prijatelja),ali čujem da su okolna mjesta predivna.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 3
29.5.2013 22:55:10   
pepeljuga
Mariola ti ima apartmane u Novalji, pošalji joj poruku, posaljem ti ja sutra njen broj na mob

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 4
3.6.2013 10:58:46   
anaxx
Znam da mariola ima na Pagu apartmane... ali nje nam nema već neko vrijeme... hvala za mob, našla sam ga u podforumu za moderatore... :)
Vidiš pepeljuga, ja svake godine kod nekog s RR user posted image , kod tebe nam je bilo super, ja bi opet na Ist, ali ovi moji prijatelji Šveđani bi nešto malo "življe", malo više gužve...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
4.6.2013 14:36:52   
mariola
Ako ste željni gužve onda definitivno u Novalju u špici sezoneuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 6
4.6.2013 14:48:40   
anaxx
Ej, mariola, pozdrav!
Da, treba nam malo više gužve... za to su više ovi naši prijatelji pa se moramo malo prilagoditi...
Meni je na Istu bilo super, mir i baš odmor od svega.

Nisam ti se još javila za apartmane... ovi moji bi baš u Pag...
Jel mi možeš poslati link od tvoje stranice za vaše apartmane?
Hvala!
Možda se ipak upoznamo... user posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
4.10.2013 12:43:17   
grgo46
Imate ovdje lista apartmana na Pagu : http://apartmaninajam.com/126-otok-pag.html

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 8
23.12.2013 22:44:50   
telanu
Dam br. na pp ak treba kome za pag

(Odgovor članu grgo46)
Neposredna veza do poruke: 9
21.1.2015 10:33:47   
LeaRi
Ja dugi niz godina ljetujem na Pagu u mjestu Lun i jako sam zadovoljna, jer pruža pravu atmosferu za ugodan obiteljski, intimni odmor za svih.. Ako težite zabavi i izlascima na godišenjem odmoru, u Novalji se nalazi velika plaža Zrće sa danonoćnom zabavom i partijima, tako da u svakom slučaju na otoku ima za svakoga ponešto..

(Odgovor članu telanu)
Neposredna veza do poruke: 10
29.1.2016 12:50:50   
Mila24
Pag je prekrasan, plaže isto, ja sam bila pretprošlo ljeto, i baš me oduševio, ima i noćnog života, jako puno ljudi, i predivne plaže, ovo ljeto smo bili na Murteru u apartmanima, i to me jednako oduševilo, stvarno nam je naš jadran prekrasan :) ... !

(Odgovor članu LeaRi)
Neposredna veza do poruke: 11
3.3.2016 13:11:57   
semica
Pozdrav cure, ovako meni bi trebala neka preporuka za smještaj u Zagrebu. Na internetu sam naletila na ove, http://www.zagrebdeluxe.com/#!pocetna/k2ibp ali ne znam kakvi su. Molila bih nekoga ako ima iskustva da napiše. Svaka druga preporuka je dobro došla. Hvala puno.

(Odgovor članu Mila24)
Neposredna veza do poruke: 12
4.3.2016 9:57:06   
LindaLinda
Pozz curke, ovako... ovo ljeto bi iznajmljivali apartmane, imamo dva na Krku... pa me zanima ako netko zna nešto o uređenju apartmana? Hvala vam puno :) !

(Odgovor članu semica)
Neposredna veza do poruke: 13
21.6.2016 11:46:39   
nicole7
Apartmani Krk .. mozete tu iznajmiti, kupiti apartmane, kuce, zemljista ili ostale nekretnine. valjda je bilo od pomoci. :D

(Odgovor članu LindaLinda)
Neposredna veza do poruke: 14
19.1.2017 10:26:35   
klomii
http://www.booking.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje.nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.

(Odgovor članu nicole7)
Neposredna veza do poruke: 15
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!