Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.5.2013 18:19:19
|
|
|
|
andydea
|
Annaxx ,mi smo planirali ići na Pag ove godine,ali se nešto preokrenulo Ali definitivno naljepša plaža meni osobno je u Povljani, za dijecu pjesak..ma cijeli Pag je predivan...nećeš pogriješiti i da prođete cijeli otok. Mi obično uvijek sve obiđemo gdje god da idemo..Progooglaj malo okolicu i plaže. Za smještaj -apartmani se nađu u predsezoni i od 20-40 eur,a u sezoni od 40-na dalje ..nadam se da sam malo pomogla
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.5.2013 20:10:12
|
|
|
|
sina
|
ja sam dosta ljetovaala na Pagu,ali u samom gradu i ne bih preporučila plaže nikako. barem se meni ne sviđa,ona uvala mi izgleda kao bara,okolo nisam išla (obično smo otišli u ZD do prijatelja),ali čujem da su okolna mjesta predivna.
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.5.2013 22:55:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
Mariola ti ima apartmane u Novalji, pošalji joj poruku, posaljem ti ja sutra njen broj na mob
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 3.6.2013 10:58:46
|
|
|
|
anaxx
|
Znam da mariola ima na Pagu apartmane... ali nje nam nema već neko vrijeme... hvala za mob, našla sam ga u podforumu za moderatore... :) Vidiš pepeljuga, ja svake godine kod nekog s RR , kod tebe nam je bilo super, ja bi opet na Ist, ali ovi moji prijatelji Šveđani bi nešto malo "življe", malo više gužve...
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 4.6.2013 14:36:52
|
|
|
|
mariola
|
Ako ste željni gužve onda definitivno u Novalju u špici sezone
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 4.6.2013 14:48:40
|
|
|
|
anaxx
|
Ej, mariola, pozdrav! Da, treba nam malo više gužve... za to su više ovi naši prijatelji pa se moramo malo prilagoditi... Meni je na Istu bilo super, mir i baš odmor od svega. Nisam ti se još javila za apartmane... ovi moji bi baš u Pag... Jel mi možeš poslati link od tvoje stranice za vaše apartmane? Hvala! Možda se ipak upoznamo...
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 23.12.2013 22:44:50
|
|
|
|
telanu
|
Dam br. na pp ak treba kome za pag
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 21.1.2015 10:33:47
|
|
|
|
LeaRi
|
Ja dugi niz godina ljetujem na Pagu u mjestu Lun i jako sam zadovoljna, jer pruža pravu atmosferu za ugodan obiteljski, intimni odmor za svih.. Ako težite zabavi i izlascima na godišenjem odmoru, u Novalji se nalazi velika plaža Zrće sa danonoćnom zabavom i partijima, tako da u svakom slučaju na otoku ima za svakoga ponešto..
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 29.1.2016 12:50:50
|
|
|
|
Mila24
|
Pag je prekrasan, plaže isto, ja sam bila pretprošlo ljeto, i baš me oduševio, ima i noćnog života, jako puno ljudi, i predivne plaže, ovo ljeto smo bili na Murteru u apartmanima, i to me jednako oduševilo, stvarno nam je naš jadran prekrasan :) ... !
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 3.3.2016 13:11:57
|
|
|
|
semica
|
Pozdrav cure, ovako meni bi trebala neka preporuka za smještaj u Zagrebu. Na internetu sam naletila na ove, http://www.zagrebdeluxe.com/#!pocetna/k2ibp ali ne znam kakvi su. Molila bih nekoga ako ima iskustva da napiše. Svaka druga preporuka je dobro došla. Hvala puno.
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 4.3.2016 9:57:06
|
|
|
|
LindaLinda
|
Pozz curke, ovako... ovo ljeto bi iznajmljivali apartmane, imamo dva na Krku... pa me zanima ako netko zna nešto o uređenju apartmana? Hvala vam puno :) !
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 21.6.2016 11:46:39
|
|
|
|
nicole7
|
Apartmani Krk .. mozete tu iznajmiti, kupiti apartmane, kuce, zemljista ili ostale nekretnine. valjda je bilo od pomoci. :D
|
|
|
|
RE: Otok Pag-apartmani za obitelj 19.1.2017 10:26:35
|
|
|
|
klomii
|
http://www.booking.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje.nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!