|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: početak odvikavanja od pelena
12.7.2015 21:15:49   
Ela28
Eto jos uvijek nismo spremni a imamo 2 god i 8 mj .Mislila sam sad ovo ljeto. Ali ne ide. Kad ih tjera kakiti oni meni to najave ali odu ispod stola ili iza zavjese i kake. A kad ih pitam zasto niste isli u wc kazu ne user posted image

(Odgovor članu sorina)
Neposredna veza do poruke: 26
12.7.2015 21:28:05   
monstrum
Moja se samo jedno jutro probudila i umjesto mjenjanja pelene, skinula je i rekla "ja to više neću"..i tako je ostalo..nikada se nije upiškila... vjerojatno im to mora doći samo od sebe user posted image

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 27
15.7.2015 9:17:58   
vandax
Mi lani odlučili kad je imao 2,5 godine i odvikli se. Nije dugo trajalo, ali je bilo piškenja i kakanja posvuda prvih par dana, ali onda je lagano počeo govoriti prije nego treba i uglavnom treba puno strpljenja.

(Odgovor članu monstrum)
Neposredna veza do poruke: 28
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!